Elwood Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebuję przeszkolić jedną osobę (nowego
> pracownika) w zakresie BHP. Wie ktoś o jakichś
> szkoleniach?
> Szkolenie wstępne, jedna osoba, praca typu pomoc
> domowa.
>
> Oczywiście bardziej chodzi o papier niż o samo
> szkolenie :-)
Jeśli , aktualne i może być papier z Poznania , to napisz .
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Ile, mogę zaplacic budowlańcowi zeta, za godzine. Chodzi o remont mieszkania?
Volker za calos sie ugadaj a nie na godziny bo ci majtki przez glowe sciagnie bo bedzie przedluzal jak najwiecej.
Ugadaj sie na sume za robote a nie na h.
Ja w Anglii jestem wiec ci nie pomoge , ale sluchaj Kruszyny - DOBRZE PRAWI!
Wiem, ale plus minus :)
10-15 zł, wszystko zależy co i ile to trzeba robić. Zgadzam się z poprzednikami, płać za wykonaną pracę.
Dzieki
Jak chcesz koniecznie placic za godzine - podpisz przynajmniej kontrakt na wykonana prace- przynajmiej maksimum godzin na ile sie zgadzacie!
To taki kontrakt miedzy wami - ale dobrze sie zabezpieczyc.
Robie w tym interesie 18 lat i wiele widzialem a sam teraz pilnuje by klient mnie nie oszukal.
oki :)
poleci ktoś jakiegoś taniego optyka ? potrzebuje kupić 5-letniej córce nowe oprawki...może ktoś ma jakieś znajomości ? zniżki itp :)
Warto kupic , za ta cene ? http://www.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=572820504&Keyword=wielkopolskie
5 dni później
Mam maly problem.
Mam telewizor Samsunga i kino domowe owej firmy.
Po podlaczeniu wszystkiego razem czyli
HDMI-HDMI
EURO-CZINCZA 3gniazdkowa( do kina)
Glos chodzi na przednich glosnikach stojacych na glosniku centralnym oraz na basowym ale nie dizla na tylnych glosnikach!!
Czego to moze byc przyczyna?? Zmienic Euro-3 wejscia czincze tylko na podwojna czincze z TV do kina??
7 dni później
Gdzie w Krakowie można zrobić kurs na wózek widłowy (UDT) ??
Jaka jest cena kursu i egzaminu ??
KruszynaKSC Napisał(a):
> Mam maly problem.
>
> Mam telewizor Samsunga i kino domowe owej firmy.
>
> Po podlaczeniu wszystkiego razem czyli
> HDMI-HDMI
> EURO-CZINCZA 3gniazdkowa( do kina)
>
> Glos chodzi na przednich glosnikach stojacych na
> glosniku centralnym oraz na basowym ale nie dizla
> na tylnych glosnikach!!
>
> Czego to moze byc przyczyna?? Zmienic Euro-3
> wejscia czincze tylko na podwojna czincze z TV do
> kina??
rozumiem że testujesz na "czymś" co ma dzwiek 5.1 ?
ustawienia TV/dekodera zmieione w opcjach na 5.1 ?
Willu sprawa wyglada tak ze telewizja,radio idzie na glosniki przednie a tylne nie ida.
Ale jesli wlacze DVD to glosniki dzialaja wszystkie.
Nie masz strumienia 5.1 z telewizji czy radia. Normalna sprawa. Nie wiem czy któraś stacja TV/radio nadaje w 5.1.
jw ;) zeby tylne glosniki dzialaly dzwiek musi byc odpowiednio nadawany
na chwile obecna CZASAMI sa nadawane filmy np na TVN wtedy w gornym prawym roku maja wbity symbol DDolby czy jakos tak ;)
Major Kupricz Napisał(a):
> Gdzie w Krakowie można zrobić kurs na wózek
> widłowy (UDT) ??
> Jaka jest cena kursu i egzaminu ??
ja swojego czasu robiłem na Zakopiańskiej (poszukam w domu namiarów), kosztowało mnie to 100 zł a resztę dopłacała szkoła, w tym wliczony był też kurs wymiany butli gazowej a potem egzamin w UDT na ul. Ładnej (wtedy UDT jeszcze tam był, teraz podobno gdzieś na Rydla), teraz sam egzamin kosztuje 152 zł a kurs w okolicach 400 zł chociaż czasem na gruponie można znaleźć taniej o 50 %
Dziekoweczka panowie. Myslalem ze wszystkie filmy i radia nadaja juz Dolby w standardzie.
siema gdyby ktos slyszal o znalezionym Iphonie 5s bialy w etu niebiesko rozowym na kazimierzu w ten weekend to prosze o kontakt>dziewczyna moja zgubila.Pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)