potrzebuje dobrego zegarmistrza do naprawy zegarka tag heuer...znacie jakiegoś ?
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Pytanko może dziwne - zna ktoś blachy KR82361 ?
7 dni później
Kto ma prawo jazdy kat. C? ile kosztuje kurs i która szkoła jest godna polecenia w Krakowie?
Sam kurs kosztuje ok 2 tys.
Zalerzy co rozumiesz pod pojęciem dobra szkoła.
Jeżeli jezdziłeś dużymi autam i umiesz dosc dobrze jezdzić to patrzył bym raczej gdzie najtaniej.
Jak nie czujesz sie zbyt pewnie to polecał bym LOK.
Ja zdawałem jakies 3 lata temu w Formule cena to 1600, ale jeździ sie bardzo starym Manem dużo wiekszym niż na egzaminie.
mamy na forum kogos gadajacego po makaronsku? krotki tekscik mam do przetłumaczenia. kilka linijek dosłownie
na już potrzebujesz? bo jak na później to spoko bo mam ciotke we wloszech i często na fb siedzi
ciotki fatygowac szkoda bo to głupota, tez mam kumpla na fejsie tylko tez go akurat nie ma :)
SaNtO,jeśli chcesz jechać na testy do Juventusu to rzeczywiście pasuje żebyś miał dobrze przetłumaczone podanie i mam nadzieję,że filmik na yt masz też odpowiednio zrobiony ;)
doprowadzil juz ktos do uzywalnosci swojego iphone lub ipada po aktualizacji do iOS7, np czy da sie przywrocic widok poprzedniej klawiatury w smsach, safari bo z kolei w viberze mam poprzednia, ktora mi o niebo bardziej pasuje.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> doprowadzil juz ktos do uzywalnosci swojego iphone
> lub ipada po aktualizacji do iOS7, np czy da sie
> przywrocic widok poprzedniej klawiatury w smsach,
> safari bo z kolei w viberze mam poprzednia, ktora
> mi o niebo bardziej pasuje.
nie mam pojęcia jak z klawiaturą,ale telefon mi bardziej muli po aktualizacji...mam nadzieje że szybko wydadzą łatke...też tak masz ?
iPad mini działa mi elegancko na nowym iOSie.
iphone 4 niestety średnio...
Nie muli mi iphone (4S) ale wylanczam od rana rozne niepotrzebne gadzety, za to jakby baterie szybciej zzera, ipada nie aktualizuje narazie, musze sie oswoic z tym "nowym dizajnem", ktory poki co mnie najzwyczajniej wkurwia.
11 dni później
sa jakies banki gdzie sie nie płaci złamanego grosza za konto? wszedzie w tv tylko reklamy darmo to darmo tamto a roznie z tym bywa
ING - Konto Direct. Dopóki nie wydziwiasz i załatwiasz sprawy przez neta, a nie w oddziale, to chyba niczego nie kasują.
W WBK podobnie, pod warunkiem, że miesięcznie płacisz kartą min. 100zł.
Santo, zobacz na mbank.
konto dbnet w Deutsche Banku
może źle sprecyzowałem. chciałbym żeby nie było żadnych ale. poprostu mam konto, mam karte i nic nie bule.
opcje te wyzej fajne ale wszedzie to ale sie znajduje. zaznaczam że to dla lubej nie dla mnie bo ja kont bankowych generalnie nie uznaje i nie zamierzam nigdy mieć (żywa forsa $$$)
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ING - Konto Direct. Dopóki nie wydziwiasz i
> załatwiasz sprawy przez neta, a nie w oddziale,
> to chyba niczego nie kasują.
>
> W WBK podobnie, pod warunkiem, że miesięcznie
> płacisz kartą min. 100zł.
ja mam WBK i nic nie płacę :) "konto godne polecenia" - jeszcze jak zakładałem to była promocja i dostałem 50 zł :P karta z paypassem za darmo, w mbanku naliczali 2 zł
no i można paybacki zbierać :)
Inteligo też bez opłat przy płaceniu kartą minimum 100zł miesięcznie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)