no co Ty, przecież santo ma na to wyjebane, że ktoś może stracić niefartownie trochę zdrowia, albo takim kierowcą może być poczciwy dziadzio w tico bez ac i najzwyczajniej go na to nie stać, a na naprawę z własnej kieszeni swojej szkody tym bardziej
santo ma to w dupie, bo liczy się to że zarobi parę stóweczek na czyjejś krzywdzie :) brawo santo
tylko nie wypisuj proszę w wątku o pracy że szukasz ambitnej, bo patrząc jak masz nasrane w głowie nie zdziwię się jak prędko takiej nie znajdziesz
p.s.
czekam na jakiegoś fachurę żeby się wypowiedział w temacie przepisów i winy
-
-
PYTANIA I PORADY!!
więc koniec tematu Santo i teraz pomóżcie mi :D
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> potrzebuje pojeździć ze dwie godziny przed
> egzaminem...polecacie jakieś tanie ośrodki ?
> najlepiej z okolic centrum,Bronowic,bo zdaje na
> Balickiej...tylko że potrzebowałbym wcześniej
> rano bo egzamin mam o 9.00
SaNtO Napisał(a):
> Panowie czaje sie na stłuczke no i mam problem bo
> fajne miejsce ale nie jestem pewien. jestem
> zielonym i skręcam w prawo są dwa pasy ten
> bliższy mnie to zjazd na autostrade, dosyc krotki
> wiec od razu zajmuje drugi pas by jechac prosto.
> natomiast czerwonemu wydaje sie ze ja musze zajac
> pas do zjazdu i potem ewentualnie sie wlaczyc wiec
> mimo ze ma mnie przy tym manewrze na prawej rece
> to sie wpierdziela przede mnie no i powiem ze
> chetnie bym go walił wtedy w prawe drzwi. co o
> tym myslicie? co mówią przepisy?
Możesz zająć dowolny pas. Pojazd czerwony musi czekac.
Nie robił bym jednak tego przemysl dwa razy zamin wpadnie ci jakis debilny pomysł do głowy!
Pytanie dotyczace telewizorw.
Jestem na kupnie TV.Co byscie polecali??
3D mysle ze jest mi zbedne bo akurat nie lubie ogladac zbyt duzo TV.
Jakies 42' mysle ze bedzie wystarczajacy.
dobra juz nie róbcie ze mnie jakiegos dzieciobójcy :) czaje się na paru krawaciarzy którzy jeżdżą mi firmówkami ze swoich biznes parków i innych jakby byli u siebie i pierdzieli ich to czy właśnie dzieci nie bawią się przypadkiem przy ulicy tylko cisną bo się krawaciarz spóźni na lunch dla takich nie mam wielkich przejawów litości. zwłaszcza, że to skrzyżowanie zdaje się być właśnie bardzo proste i zastanawiało mnie czy to oni nie ciśną właśnie na pewniaka ale okazuje się, że cisną na cwaniaka a tego na ulicach nieznosze
Santo - są inne sposoby na takich frajerów...
Isaac - polecam Ci Autosalwator a w szczególności p. Andrzeja Gawina - chłop spokojny i co ważne - nie drze mordy jak inni z którymi miałem nieprzyjemność swego czasu jeździć.
Nie wiem czy nadal tam pracuje, bo pare już lat minęło ale zapytać możesz...
Jerr Napisał(a):
> Isaac - polecam Ci Autosalwator a w
> szczególności p. Andrzeja Gawina - chłop
> spokojny i co ważne - nie drze mordy jak inni z
> którymi miałem nieprzyjemność swego czasu
> jeździć.
> Nie wiem czy nadal tam pracuje, bo pare już lat
> minęło ale zapytać możesz...
dzięki,sprawdze...a tak wogóle to jakby instruktor zadarł się na mnie podczas jazdy to z gracją by chyba dostal w ryja :)
Kruszyna
KruszynaKSC Napisał(a):
> Pytanie dotyczace telewizorw.
>
> Jestem na kupnie TV.Co byscie polecali??
> 3D mysle ze jest mi zbedne bo akurat nie lubie
> ogladac zbyt duzo TV.
> Jakies 42' mysle ze bedzie wystarczajacy.
Kruszyna polecam zdecydowanie Samsunga. Jakies pare miesiecy mialem podobny dylemat - troche poczytalem i nachodzilem sie za tv ale w koncu kupilem i jestem bardzo zadowolony. Jest swietny - obraz w HD rewelacja plus Smart apps - model UE40D5520 LED. Model z ubieglego rokun jeden z najlepszych w swojej klasie (40cali). Zrezygnowalem z 3D bo to rozwijajaca sie technologia a poza tym nie chcialem wydawac majatku - budzet mialem okolo ?500.
Jak jestes wciaz w Londku to polecam sklep RICHER SOUND - super ceny i oferty. Zrezygnuj z jakichs Currys-ow czy Cometow - trzeba miec nerwy , zwlaszcza jak chcesz zaplacic i wyjsc z tv w ten sam dzien :D
Dzieki Izbiku za rade.
Wlasnie mam wachania miedzy LG a Samsungiem.
Mysle ze Samsung bedzie goscil w moim domu.
A co do sklepu to pierwsze slysze o takim.
Na Lakeside gdzie mam bliziutko jest tez sklep taki zolto-czarny chyba Big Deal czy jakos tak i tam sa ceny tez super.
Izbik a na sony patrzyles? Jak sie maja w porownaniu do samsunga??
To oprogramowanie Forum czasami strasznie irytuje... nie spamuje.
Kruszyna podaje linka do sklepu :
http://www.richersounds.com/
......i podaje linka do opisu mojego Samsunga z wieloma nominacjami:
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40D5520RKXXU
J&B - Sony trzyma jakosc ,tylko zdecydowanie lepszy obraz wiaze sie z wiekszym wydatkiem. Ja wybieralem w klasie do 1000 funtow.
Tu Masz linka o Sony(i nie tylko - wiele innych testow i ocen) do strony z ktorej czasem korzystam - po angielsku.
http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions?productBrand=Sony
ok
dzieki
znacie jakies tanie noclegownie blisko centrum w warszawce? najlepiej tanio :)
SaNtO Napisał(a):
> znacie jakies tanie noclegownie blisko centrum w
> warszawce? najlepiej tanio :)
Dworzec Centralny :D
isaac Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > znacie jakies tanie noclegownie blisko centrum
> w
> > warszawce? najlepiej tanio :)
>
>
> Dworzec Centralny :D
a mają łóżka małżeńskie ? ; )
SaNtO Napisał(a):
> znacie jakies tanie [b]noclegownie[/b] blisko centrum w
> warszawce? najlepiej tanio :)
botel.pl
Z lozkami malzenskimi moze byc problem, ale lokalizacja i cena przystepna.
ja tez Ci polecę Kruszyno Samsunga, mam dwa, jeden 32'' drugi 40'' i jestem bardzo zadowolony,
myślę że to rozsądna jakość do ceny na tą chwilę na rynku
bardziej zastanowiłbym się nad kupnem tv tzn budżet a rozmiar, nigdy raczej nie kupię tv większego niż 40'', po prostu taki mi się dobrze w miarę ogląda, większy byłby za duży, musisz przemyśleć też temat pod kątem tego co Ci będzie w tym tv potrzebne, jakie funkcje, mi np nie są potrzebne żadne oprócz sleepa :) ale z zasady nie kupuje nigdy nowości typu 3d, bo po pierwsze strasznie pompuje to cenę, po drugie w większości nie są to praktyczne i dopracowane systemu
tylko Samsungi!
Dodam tylko do tego co El Duce napisal - odleglosc ogladania MA ZNACZENIE.
40 cali jest dobry w ogladaniu od 2 do max 3 metrow - czyli tv- oko. Powyzej tej odleglosci proponuje wiekszy rozmiar tak jak ponizej tej odlegosci nie zalecam wiekszych niz 40 cali ..
i tutaj sie nie zgodzimy bo dla mnie 40 to min 3 m, nie lubie siedzieć tak blisko
ale nie dobieraj tv tak do pomieszczenia że np 4 m masz od tv do rogu pokoju to kupisz 40'' :) a i tak bedziesz siedzial blizej :)
Raczej kupie Samsunga 40-46cali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)