Wie ktoś może jak mam trafić do pracy?
Dziękuje za szybką odpowiedź.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Mam takie zapytanie. Gdzie w Krakowie jest jakiś sklep ze sprzętem bokserskim?
w Hucie jest sklep Daniken'a - os. Centrum E 15.
Nie wiem czy było już takie pytanie ale wpisywałem w wyszukiwarkę i nic ....
Gdzie w Krakowie dostanę capy/końcówki do sprayów ? Zazwyczaj zamawiałem przez neta z farbami ale nie będę płacił 15zł za wysyłkę żeby kupić kilka końcówek. Jak ktoś ma jakieś namiary na sklepy gdzie znajdę taki towar to proszę pisać :)
kokoshop ul.floriańska
Dzięki wielkie :)
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktoś może jak mam trafić do pracy?
>
> Dziękuje za szybką odpowiedź.
Parę lat temu kumpel u którego pracowałem sprzedał mi uniwersalną odpowiedź na pytanie "jak" - mianowicie brzmiała ona "szybko" :D
Swoją drogą mógłbym dziś zadać takie samo pytanie jak Ty - troszkę mi się przysnęło a tramwajów już nima :(
Na całe szczęście skrzypienie otwieranej powieki wzmogło moją czujność bo bym się opamiętał dopiero w Gdowie.
4 dni później
jak dzisiaj kursuje MPK ? jak w soboty czy jak w święta ?
potrzebuje klawiature do netbooka Asus eee pc 1002ha...nie rozczaskał się komuś netbook czasami i nie ma takiej na zbyciu ?
Potrzebuje wysokość składki zdrowotnej i społecznej - mały zUS na rok 2012?
254,55 zł zdrowotna.
142.38zł społeczna (z wypadkową 7,51zł, ponoć tej 11.03zł na chorobowe jest nieobowiązkowa).
http://zus.pl/default.asp?p=1&id=35
Składał ktoś kiedyś reklamacje na poczcie? Jak to wygląda?
Dwa tygodnie temu wysłałem paczkę i adresat zarzeka się, że jeszcze jej nie otrzymał - można to jakoś sprawdzić? Adresu nie pomyliłem na 100%.
Czy istnieje coś w rodzaju gumtree.pl dla księży? Chodzi o to by znaleźć księdza, który poprowadziłby ślub. Proboszczowi parafii, w której ma się odbyć ślub, wyskoczyły pewne sprawy i trzeba księdza znaleźć we własnym zakresie ;) Chodzi o Diecezję gliwicką, nie mam czasu jeździć teraz po miejscowych parafiach, a czas nagli. :D
gentlemen Napisał(a):
> Czy istnieje coś w rodzaju gumtree.pl dla
> księży? Chodzi o to by znaleźć księdza,
> który poprowadziłby ślub. Proboszczowi parafii,
> w której ma się odbyć ślub, wyskoczyły pewne
> sprawy i trzeba księdza znaleźć we własnym
> zakresie ;) Chodzi o Diecezję gliwicką, nie mam
> czasu jeździć teraz po miejscowych parafiach, a
> czas nagli. :D
1L Wyborowej i Ci odjebe taki ślub że nawet Twoje prawnuki go zapamiętają :D
[quote=isaac]
potrzebuje klawiature do netbooka Asus eee pc 1002ha...nie rozczaskał się komuś netbook czasami i nie ma takiej na zbyciu ?
[/quote]
jeżeli potrzebujesz pojedyncze klawisze lub zaczepy to polecam [url=http://www.klawiszedolaptopa.pl]tą stronę[/url]
Kiedyś żona czyściła tak swojego laptopa że połamała dwa zaczepy i korzystałem z ich usług.
empe Napisał(a):
> Składał ktoś kiedyś reklamacje na poczcie? Jak
> to wygląda?
> Dwa tygodnie temu wysłałem paczkę i adresat
> zarzeka się, że jeszcze jej nie otrzymał -
> można to jakoś sprawdzić? Adresu nie pomyliłem
> na 100%.
Masz dowód wysłania? Składasz reklamacje(mały druczek wypełniasz), oni mają dwa tygodnie na danie ci odpowiedzi, czy dana przesyłka dotarła do adresata czy nie.
Dwa razy miałem taką sytuację i dwa razy goście mnie w ch...chcieli zrobić, a że miałem dowód to wystarczyło postraszenie, ze bedą mieli wizytę w domu(raz Bytom, raz Kraków), to paczka powrotna była ciągu paru dni hehe
zgubilem (albo ktoś mi ukradł :) ) prawo jazdy i już jakiś czas powożę bez. Jak najszybciej odzyskać takie prawo jazdy?
Czy jest opcja wyrobienia nowego dowodu osobistego, bez stawiania się w urzędzie?
lepiej kwita skołuj żebyś nie maił x kredytów, platform cyfrowych i komórek zakupionych na siebie, zastrzeż utracone dokumenty w bankach i w bik
nie ma opcji bez wizyty w urzędzie, nawet jak masz podpis elektroniczny kwalifikowany lub profil zaufany to bez wizyty w urzędzie się nie obędzie
kupiłem telefon z niepodbitą gwarancją...czy moge ją podbić w każdym salonie czy tylko w tym w którym był zakupiony...paragon oczywiście mam...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)