Timothy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdzie mozna znalezc informacje dotyczaca ilosci
> meczow Cracovii transmitowanych w C+, w tym
> sezonie ? Moze jest jakis ranking druzyn
> ekstraklasy, wedle tego kryterium...
hmm może tu: http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,94698.html
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Gdzie mogę znaleźć jakieś dobre zdjęcie ukazujące milicjantów w mundurach na Stadionie GTS Wisła. Najlepiej takie by było widać twarze. Przeszukałem Googla ale nie znalazłem nic obiecującego.
Może wejdz w galerie na stronie rzeki. Tam znajdziesz dużo milicyjnych łbów.
"wisła Kraków to nie jest polski klub, to milicyjny klub, i ch*j im za to w dziób !!! "
Mam pytanie:
Kupiłem na allegro przedmiot za 50zł + koszty przesyłki. Od razu po wygraniu aukcji zrobiłem przelew za pośrednictwem "płacę z allegro", formą dostarczenia przesyłki był list priorytetowy.
Minęły 2 tygodnie, przesyłki jak nie było tak nie ma.
Sprzedający tłumaczy się, że wysłał i że to wina poczty - natomiast nie ma żadnego potwierdzenia nadania, bo był to list priorytetowy.
Można coś zrobić w takiej sytuacji, czy 5 dych poszło się jeb***?
Bo teoretycznie racja jest po obu stronach zakładając, że to uczciwy gość (ma same pozytywy).
P4$!4K Napisał(a):
> Może wejdz w galerie na stronie rzeki. Tam
> znajdziesz dużo milicyjnych łbów.
>
> "wisła Kraków to nie jest polski klub, to
> milicyjny klub, i ch*j im za to w dziób !!! "
Na Oficjalnej nic nima, Na PseudoHistoriaWisły też nie ma, a szkoda bo mi CSKA podrzuciło świetny pomysł na Vlepke, tylko nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia milicjantów.
mam pytanie gdzie mozna kupic bilety na mecz reprezentacji na stadionie Cracovii
Jest gdzieś w Krakowie sklep, który skupuje używane laptopy?
Bart skupuje takowe w EFC po 23.00......uważaj zaniża wartość paskudnie......
Ale bywają promocje. Czasami widzę podwójnie przy kupnie. A na poważnie zerknij na Dietla 25 (jadąc z mostu to po prawej kawałek za pierwszymi światłami).
4 dni później
w przyszłym tygodniu wyjeżdżam i potrzebuje jakieś dobre,wygodne nieprzemakalne spodnie...gdzie mogę takie kupić ?
tylko nie pisze o gumowych spodniach z obi tylko o jakiś wygodnych :)
Odwiedź sklepy z odzieżą w góry (w samej krakowskiej masz HiMountain i Jack Wolfskin z tego co pamiętam) tam na pewno znajdziesz coś wygodnego i konkretnego :)
Wierchy na Szewskiej chyba jeszcze istnieją, na przeciwko Seezera.
Liptoon. Napisał(a):
> Mam pytanie:
>
> Kupiłem na allegro przedmiot za 50zł + koszty
> przesyłki. Od razu po wygraniu aukcji zrobiłem
> przelew za pośrednictwem "płacę z allegro",
> formą dostarczenia przesyłki był list
> priorytetowy.
>
> Minęły 2 tygodnie, przesyłki jak nie było tak
> nie ma.
>
> Sprzedający tłumaczy się, że wysłał i że to
> wina poczty - natomiast nie ma żadnego
> potwierdzenia nadania, bo był to list
> priorytetowy.
>
> Można coś zrobić w takiej sytuacji, czy 5 dych
> poszło się jeb***?
>
> Bo teoretycznie racja jest po obu stronach
> zakładając, że to uczciwy gość (ma same
> pozytywy).
czy paczka doszła?
Niestety nie.
Rozpocząłem "spór na allegro", który podobno po 30 dniach jest weryfikowany przez pracownika allegro ale to raczej walka z wiatrakami.
kiedyś się schytrzyłem i kupiłem sobie na allegro nożyki do golenia, cena super, połowę z tego co w sklepie, niestety podróbki. Listki do ściągania piany plastikowe zamiast gumowe, no i ostre średnio były. Najpierw napisałem mu grzecznie że jest nie teges, to mi odpisał ze na allegro góra 20% nożyków jest oryginalna. No to napisałem mu że jest kurwa złodziej i szmata i takie tam :) Negatyw. Ku mojemu zdziwieniu też dostałem Negatyw za co? :) ale to pikuś, bo za pół roku przysłał mi pismo że jak nie wycofam komentarza to kieruje sprawę do prokuratury, o zniesławienie, artykuły takie i takie, i że działam mu na szkodę firmy :) oczywiście czcze pogróżki bo nic takiego nie miało
innym razem kupowałem, chyba rowerek dla córki. w ogłoszeniu gość się deklarował że 2-3 dni przesyłka idzie ... mój rowerek przyszedł w 15tym! no to Neutral: "Towar 100% ok, czas realizacji pozostawia wiele do życzenia". No i też dostałem Neutrala :)
puenta:
Jebać Allegro !!
jesli gosc wysłał paczke, a nawet jesli zrobił to listownie to powinien miec potwierdzenie przekazu /list polecony/. wtedy po 14 dniach z tym potwierdzeniem moze zlozyc reklamacje. jezeli wysłał zwykłym listem, bez potwierdzenia to już świadczy o jego nieprofesjonalizmie i wina leży całkowicie po jego stronie.
dalej wiadomo, że każdy zakup na allegro jest ubezpieczony do 500 złotych i po zgłoszeniu i zweryfikowaniu zapewne otrzymasz swoje pieniądze
SaNtO Napisał(a):
> jesli gosc wysłał paczke, a nawet jesli zrobił
> to listownie to powinien miec potwierdzenie
> przekazu /list polecony/. wtedy po 14 dniach z tym
> potwierdzeniem moze zlozyc reklamacje. jezeli
> wysłał zwykłym listem, bez potwierdzenia to
> już świadczy o jego nieprofesjonalizmie i wina
> leży całkowicie po jego stronie.
>
> dalej wiadomo, że każdy zakup na allegro jest
> ubezpieczony do 500 złotych i po zgłoszeniu i
> zweryfikowaniu zapewne otrzymasz swoje pieniądze
Ale gdzie mam to zgłosić i w jaki sposób będzie to weryfikowane?
Ja słyszałem tylko, że jest jakieś ubezpieczenie do 10 czy 15 tys zł ale to obowiązuje tylko w przypadku zgłoszenia sprawy do prokuratury...
Ma ktoś rade na poparzone podniebienie? Ciężko coś zjeść.
płukaj gardło rumiankiem :)
Wie ktoś gdzie w Cracovie można kupić markery? Chodzi mi o porządne markery do graffiti i akcesoria typu tusze itp.Wiem, że są w chromie na sławkowskiej, ale wybór tam przeciętny (chcociasz dawno nie byłem, może jest lepiej?)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)