No ale dane z przelewu sa.
Imię, nazwisko,adres. Wszystko.
Ktoś to konto założył i ktoś wypłacił ta kase lub przelał dalej na inne konto.
Po nitce do kłębka.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Ale numer konta się nie zgadza, tak?
Właściciel mówi (ten od danych) że nic takiego nie wystawiał. Zostaje kupic miednice, worek cementu i porozmawiać z takowym delikwentam nad strumykiem. Jak nie zmieni zdania bulgocząc znaczy nie kłamał i ktos sie podszył.
Nie łatwa sprawa.
Tak samo jak jest szkodnik podmieniający numery kont jak sie robi kopiuj wklej.
Lipek trzymam kciuki i daj znać jak sytuacja idzie.
...
Mam problem zamieścić post w dziale kibice.Pokazuje mi taki komunikat:
Phorum Database Error
Sorry, a Phorum database error occurred.
The error message has been written
to the phorum-sql-errors.log error log.
Please try again later!
O co chodzi ? Widzę, że inni się wpisują.
Używałeś jakichś "dziwnych" znaków? Nie wszystkie są przepuszczane przez skrypt.
Killeroth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Używałeś jakichś "dziwnych" znaków? Nie
> wszystkie są przepuszczane przez skrypt.
Nie, nie używałem.Zacytowałem 2 posty z tematu, na które odp.Dałem "wyślij wiadomość" i pojawia mi się wyżej wklejony komunikat.
EDIT
Udało mi się zamieścić post.Cytując 1 z użytkowników pojawiał się ten problem.Post tak jak i ten edytowałem i po edycji jest ok.
ta_rn Napisał(a):
> Mam problem zamieścić post w dziale
> kibice.Pokazuje mi taki komunikat:
>
> Phorum Database Error
> Sorry, a Phorum database error occurred.
> The error message has been written
> to the phorum-sql-errors.log error log.
> Please try again later!
>
> O co chodzi ? Widzę, że inni się wpisują.
Ja zazwyczaj robię tak (gdy wklejam artykuły z różnych stron internetowych na różne tematy w HP): wysyłam wiadomość (np literę "y") następnie edytuję wiadomość :)
gargamel9998 Napisał(a):
> ta_rn Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam problem zamieścić post w dziale
> > kibice.Pokazuje mi taki komunikat:
> >
> > Phorum Database Error
> > Sorry, a Phorum database error occurred.
> > The error message has been written
> > to the phorum-sql-errors.log error log.
> > Please try again later!
> >
> > O co chodzi ? Widzę, że inni się wpisują.
>
>
> Ja zazwyczaj robię tak (gdy wklejam artykuły z
> różnych stron internetowych na różne tematy w
> HP): wysyłam wiadomość (np literę "y")
> następnie edytuję wiadomość :)
Dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam
Nmzc :) Również pozdrawiam :)
Killeroth Napisał(a):
> Używałeś jakichś "dziwnych" znaków? Nie
> wszystkie są przepuszczane przez skrypt.
Żeby tylko dziwnych nie puszczało... weź zwykły myślnik i już na nim się Forum wytnie :) Tzn. taki myślnik z worda, gdzie po spacji napiszesz nastepny wyraz i w wordzie robi ten myślnik taki dłuższy. Skopiuj go z worda, wklej na Forum i już masz "database error" za zwykły myślnik :P Wycina się też na cudzysłowiu, takim w którym "otwarcie" jest na dole. Forum uznaje tylko cudzysłów górny. Na dziwnych umlautach i niepolskich literach też się wycina, ale o dziwo nie na wszystkich. Co fajniejsze jak się wpisze takie cuś w poście to wyskakuje ten "database error", ale jak się napisze kropkę, a potem to samo, ale w formie edycji zamiast tej kropki, to już przyjmuje, tyle że zamiast tych myślników, cudzysłowiów, i innych szalonych rzeczy wstawia pytajniki. Ot tak jakoś to nasze Forum ma :)
11 dni później
Mam małe pytanie do bardziej przedsiębiorczych Pasiaków - mam nadzieję, że któryś z Was rozwieje moje wątpliwości.
Czy można odliczyć podatek od dziecka (1.112,04PLN) w przypadku gdy ono pracuje i wysokość jego dochodów nie przekracza kwoty wolnej od podatku (3.089PLN)? :)
wez no zgoogloj sobie, nie mam pewnosci bo co roku to sie zmienia i kwota i zasady odpisu, ale jak pracuje to cos jeszcze moze byc dodatkowego
Pytam, gdyż chcę się upewnić - w internecie piszą generalnie tak, jak napisałem, a wiadomo, że internetowi też nie można za bardzo ufać i zawsze warto się kogoś zapytać, czy tak jest naprawdę. ;)
cdk1906 Napisał(a):
> Pytam, gdyż chcę się upewnić - w internecie
> piszą generalnie tak, jak napisałem, a wiadomo,
> że internetowi też nie można za bardzo ufać i
> zawsze warto się kogoś zapytać, czy tak jest
> naprawdę. ;)
Art.27 f oraz art. 6 ust.4 pkt. 3 Ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych
Orientuje się ktoś jaki jest koszt przejazdu pociągiem Budapeszt-Kraków(obie strony)?Jakieś promocje?Będę wdzięczny za pomoc.
przedłużenie konta o rok w tmobile jak w orange? jest cos takiego? chyba płatne obecnie?
4 dni później
Panowie, pilna prośba o pomoc, poradę FACHOWCA, SPECJALISTY z papierem w sprawie modernizacji rur gazowych ( spółdzielnia każe a ja i kilka innych osób na to się nie godzimy bo nie ma żadnych podstaw). Będę wdzięczny
Najpierw napisz (opisz) o co chodzi, to może ktoś pomoże !
6 dni później
Gdzie wywołać zdjęcia? Jakieś rabaty, zniżki ktoś coś?
Z kliszy czy z kart pamięci? Jak to drugie zobacz na stronę fotojockera bo bywają dobre promocje na duże ilości zdjęć. 300 fotek po 0,29szt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)