Chce sobie wymienić okno w kuchni.
Jakie firmy polecacie, na co zwrócić uwagę przy wyborze modelu.
Interesuje mnie opcja ekonomiczna, biały plastik z parapetem.
Standardowe okno, z podziałem na 2 szyby
-
-
PYTANIA I PORADY!!
9 dni później
Jest ktoś kto pracuje w Cyfrowym Polsacie? Sprzedawca, etc?
jak skonfigurowac wysylanie i odbieranie MMS-ow w HTC ONE X ??
12 dni później
Polecacie jakiś paintball/laser park czy coś w tym stylu na imprezę firmową w Krakowie?
Laser park na Zabłociu całkiem ok. Pod względem broni, zagospodarowania labiryntu i zaplecza (barek z piwkami) dużo bardziej mi się podobał od tego w piwnicach Forum.
To jeszcze jedno pytanko... Może polecacie kogoś (firmę/konkretną osobę/organizację) do oprowadzania i ogarnięcia wycieczki po Krakowie dla dzieci 4-6lat?
podbijam pytanie Grusi bo sprawa pilna
gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polecacie jakiś paintball/laser park czy coś w
> tym stylu na imprezę firmową w Krakowie?
na pewno to jest godne polecenia na imprezę firmową www.paintball-krakow.com
9 dni później
Witam , są tu miłośnicy Gry o tron ??? Od tygodnia nie mogę obejrzeć nowego odcinka , wcześniej oglądałem na cda , ale ten odcinek został ściągnięty z tej strony ... Ktoś może się orientuje gdzie można go bezpłatnie obejrzeć ???
z torentów ściagaj a nie jakies cda
ew KODI player http://kodi.tv/download/
+ ta wtyczka http://iptvlive.org/sd-xbmc
pozwala na oglądanie zasadzie wszystkiego ... czasami występują problemy z serwerami niektórych portali ale da się żyć ;)
Mamy tu jakiegoś lekarza sportowego lub ktoś ma znajomego?
Potrzebuje dla 6 latka zaświadczenie, ze może w piłę trenować, a w ośrodku na razie jest na urlopie.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy tu jakiegoś lekarza sportowego lub ktoś ma
> znajomego?
>
> Potrzebuje dla 6 latka zaświadczenie, ze może w
> piłę trenować, a w ośrodku na razie jest na
> urlopie.
Też to samo potrzebuję dla 7 latka !
A tak w ogóle, to formalnie gdzie się to załatwia i czy są wymagane jakieś extra badania itp. itd. ?
Nie wiem jak z badaniami ale pieczątka musi być sportowego. Lekarka pediatra czy inna nie może być.
Medycyna sportowa ul.Dluga 38. Robia eszystkie potrzebne badania na NFZ.Tylko nie wiem jak tam z terminami.
A coś płatnego, na Długiej terminy na Listopad. Właśnie dzwoniłem.
Medycyna sportowa jest jeszcze na ul.Wierzynskiego 9 i Nałkowskiego1.Jesli chodzi o prywatnego mozesz sprobowac Klinike krakowska lub Medicine ale obawiam sie ze niezle Ci policza. Moj młody po raz pierwszy miał robione:badania ogolne mocz i morfologia,okulista,laryngolog i ekg wysilkowe. Lekarz podbija zdolnosc na 6 msc.potem po poł roku powtarzasz badania ogolne. Jesli moge doradzic proponuje zaklepac sobie termin NFZ i jak bedzie Wam konczyc sie zdolnosc od prywatnego, wskoczycie na bezpłatne. Pozdrawiam :)
o rzeka ja piedziu ile z tym ceregieli
thx
12 dni później
Pany,na jakiej stronie mogę oglądnąć ekstraklase na żywo na telefonie na androidzie? prośba,pomozcie bo nie oglądne derbów i ile mb to zżera mw?
Jednoosobowa działalność gospodarcza - ktoś tak zarabia na życie? Dostałem dosyć ciekawą propozycję "pracy", z tym że jest jeden warunek - samozatrudnienie. Podstawowe wady i zalety, to można samemu odgadnąć lub ewentualnie wygooglać. Interesują mnie rzeczywiste opłaty stałe prowadzenia firmy - tj. ZUS (z tego co widzę, pierwsze dwa lata 440zł), opłacanie księgowości (macie jakieś dobre i tanie :) biuro rachunkowe do polecenia?) itd. W jakiej formie rozliczacie się podatkowo - podatek liniowy czy progresywny?
No i najważniejsze - jak wygląda sprawa z dofinansowaniami dla nowootwieranych przedsiębiorstw. Jak sobie liczę do pokrycia kosztów brakuje mi ok. 10-15tys. zł. Na dzień dzisiejszy kredyt nie wchodzi w grę. Nie jestem osobą bezrobotną. Wiem, że kiedyś tymi sprawami zajmował się Urząd Pracy korzystając ze środków unijnych. Jak sprawa wygląda teraz? Orientuje się ktoś?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)