Lewiatan ma często dobre ceny...Krupnik,Żołądkowa i Żubrówka...
-
-
PYTANIA I PORADY!!
w grudniu też szukałem na wesele i przed podniesieniem akcyzy trafiłem w Makro na promocję Palace 0,5l za 15,99 zł :D nakupiłem tyle że na mojej stypie pić będą
tak więc polecam sprawdzać gazetki selgrosów i makrów
rene Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wie ktoś jak wygląda sprawa z uśpieniem psa w
> Krakowie. Gdzie, ile kosztuje, jak wygląda sprawa
> po...? Z góry dzięki za poważne odpowiedzi.
Wydaje mi się, że jeśli są wskazania (a nie widzimisię...), to każdy weterynarz uśpi zwierzaka. Mniej więcej równo dwa lata temu byłem zmuszony uśpić kota (bardzo przykre i bolesne połączenie zapalenia otrzewnej i białaczki, dramat). Wetka pracowała nad nami dosyć długo, ale nie mogliśmy się zdecydować (co, dzisiaj już wiem, było głupotą). Aż w końcu nie było innego wyjścia.
Technicznie to wygląda tak, że zwierzak dostaje zastrzyk, zasypia, resztą zajmuje się weterynarz. O ile pamiętam, kosztowało nas to ok. 200zł. Połowa to był koszt uśpienia, druga połowa to koszt utylizacji zwłok. Nie wiem czy to jest cena uniwersalna, czy uzależniana od wielkości zwierzaka.
Na koniec - współczuję. Decyzja o uśpieniu zwierzaka nigdy nie może być łatwa.
Gentelmenie nie u kazdego weta mozna zostawic psiaka.
I tak jak piszesz placi sie od wielkosci psiaka.
7 dni później
gdzie w Krakowie jest jakiś serwis Yamahy (wzmacniacz), bądż ogólnie jakiś dobry który mi wzmacniacz naprawi?
Diabel Napisał(a):
Idź do rock and roll-a tam ci zrobią to ;)
> gdzie w Krakowie jest jakiś serwis Yamahy
> (wzmacniacz), bądż ogólnie jakiś dobry który
> mi wzmacniacz naprawi?
kupował ktoś z was coś kiedyś na allegro przy pomocy programów do licytacji ( np. Sniper ) ?
sniper jest znakomity.działa elegancko. jak masz jakies pytania to uderzaj na priv
Mam problem z wypadającym barkiem. Chciałbym go zooperować. Może ktoś z was miał podobny przypadek i poleci jakiegoś dobrego lekarza, lub klinikę, najlepiej z możliwością operacji w ramach nfz.
Musze zorganizować rodzinny obiad (ok. 15 osob w tym dzieci) znacie moze jakies tanie lecz dobremiejscówki na taka "impreze", najlepiej południe miasta Wola/Piaski/Kurdwanów.
"oberża u sąsiadów "
http://restauracja.oberza.pl/pl
Prokocim Nowy pizzeria 'Rimini'
Restauracja Kapitan na Gołaśki :D
Dobry endokrynolog?
MMKSC Napisał(a):
> Musze zorganizować rodzinny obiad (ok. 15 osob w
> tym dzieci) znacie moze jakies tanie lecz
> dobremiejscówki na taka "impreze", najlepiej
> południe miasta Wola/Piaski/Kurdwanów.
WIeliczka / Kopalnia Smaków (stary Zaścianek) obecna kuchnia warta każdych $ :) + osobna sala na "imprezy"
PANY
do Proszowic jak się dostać? Busy jakieś z dworca czy coś? Jaka cena/jaka częstotliwość w tygodniu?
Kiedyś jeździły busy z Czyżyn codziennie po pare razy ale ceny nie pamiętam a zresztą pewnie już nieaktualna
Busy odjezdzaja spod Galerii Krakowskiejod strony ul.Pawiej.Koszt to jakies 5zl.Ewentualnie z Czyzyn(z ronda w kierunku Wzgorz).Koszt to jakies 3.5 zl.
Witam, szukam dobrego fachowca (nie domoroslego partacza) ktory wymienil by pare plytek w kabinie prysznicowej, zrobil hydroizolacje, usunal w niektorych miejscach stara fuge i polozyl nowa. jak ma ktos jakies namiary na sprawdzonych ludzi to prosze o info. dzieki z gory
w czasach gdzie na nic nie ma czasu, przyda się :D
https://www.youtube.com/watch?v=Jvfd89TVYys
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)