witam was, mam pytanie do zorientowanych w tematcie,
czy jest opcja zdobycia karty multisportu ,jakoś prywatnie ?
bo niestety u mnie w pracy z tym lipa jest a chcialbym bardzo posiadać ta karte
-
-
KARTA MULTISPORt
najlepiej przez kogoś z korporacji. Każdy pracownik firmy objętej systemem Benefit może sobie taką nabyć oraz wykupić taką opcję dla osoby towarzyszącej ( cena dość wysoka, ja płaciłem 200pln na 2 miechy)
200pln za 2 miechy , wstep dowolony do 30 silowni w krk kilku basenów, sauny itp ? to jest wysoki?
karnet na relax kosztuje 130zł. to jest wysoki
wlasnie tylko kurde nie mam zadnego znajomego co ma w pracy ta karte a u mnie nie chcą wyrobic...
To wszystko jest piękne jak ktoś nie pracuje,nie studiuje i wogóle ma tylko i wyłącznie WOLNY CZAS :)
Wtedy to naprawde nie jest dużo.
Tak jak karnet open do aquaparku.
Ja placilem cos kolo 200zl miesięcznie,ale mialem w tym silownie,basen,saune,solarium i sztuki walki do wyboru, kobiety moga chodzic na fitness, aerobic, cuda na kiju.
W takim wypadku to nie jest duzo,bo mozesz tam byc non stop,kazdego dnia majac inne zajęcia.
No wlasnie, dlatego sie pytam czy ktos z was w pracy nie ma takiej mozliwosci to z checia bym jakos odkupil :)
choc widze ze ciezko z tym w taki sposób będzie
125 dni później
..
z tego co mi wiadomo to tych kart nie można komuś "odstąpić" bo jest imienna. Kolega AsAsAs może Ci co najwyżej wyrobić nową.
9 dni później
Ja tez z pytanie czy ktoś z was w pracy nie ma takiej możliwości wyrobienia takiej karty! Jeśli tak, to z chęcią bym ją odkupiła:)
mikoslaw zgadza sie karta jest imienna ale nie zawsze sprawdzaja z dowodu dane posiadacza takiej karty, koszty stoweczka nie jest sporo zwazywszy na mozliwosci jakie daje karta, tak jak mowil Liptoon czasem trzeba tez dysponowac ale czy placa tak jak ktos napisal 130 za karnet tego czasu rowniez nie trzeba posiadac a straty przy karnecie wieksze, za karty sie placilo do 15stego dnia kazdego miesiaca poprzedzajacego
1704 dni później
podbijam
ma ktoś możliwość załatwienia karty multisport?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)