CHU...... PALILI NASZE SZALIKI
-
-
dzisiaj mecz LECHA
To najgorszy dzień w moim życiu. Lech Poznań przegrał, a ja na rynku straciłem szalik. Co najgorsze "pozyczył" go kibic Cracovii
Palili szaliki ?????
odrobina niekonsekwencji, najpierw mowisz, ze Lech przegral, a potem, ze masz nadzieje, ze duzo nas pojawi sie na meczu?
a ten "kibic" mogl po prostu nosic nasz szalik dla zmylki. nie martw sie, odbijesz sobie!
Widać było ile jest lecha ha,ha,ha.(Triady)
Nie więcej jak 30 os.
Ponoc palili duuuuuzo naszych szalikow i 3 flagi :( ale jakies takie zwykle a MY KIEDY ZACZNIEMY W TAKICH ILOSCIACH PALIC ICH RZECZY ?? mam nadzieje ze na Jagielloni duuuzo splonie ich szalików teraz na wiosne ?? ehhhh bo jak narazie to palimy na niektórych meczach ale w ilosciach 1/2 :(
Brajt podpis mi się zepsół:p ale mniejsza z tym, on się nie podszywał, on naprawde był za Cracovią bo stał z typami których widze na meczu, a oni go znali. Już nigdy nikomu nie pokaże szalika. Zwłaszcza, że ten mi się strasznie podobał i był przeznaczony na wymianę barwami z Lechem. Jak mam się nie martwić? Wolałbym, żeby mi go wisła zabrała (chyba ). Jutro porozmawiam z Łysym, ten koleś jedzie samochodem, mam nadzieję, że Łysy pomoże. Dzięki Bogu, że ten niby kibic jest jedyny w swoim rodzaju. Nie Chce Takich W Cracovii. A nowy właściciel szalika niech przeanalizuje te słowa: " NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY" biorąc pod uwagę to, że podnosił już na mnie rękę.
jurant: po co ta napinka??? jakbyście okazali "minimum" normalności, to kibice Pasów też by byli na tym meczu! Ale nie ujdzie wam to płazem, odbijemy sobie na wiosnę, jak Jaga przyjedzie, na stadion wejdą tylko osoby zameldowane w Białymstoku... hehehe...
Zemsta będzie słodka!!!
4-2 :) w miare ładne widowisko piłkarskie, bywało lepiej :D pełny stadion :) nie licząc sektora gości ;P poszło do spalenia... hmmm 3 flagi wasze (dog hunters, pasiasta z napisem Cracovia i jeszcze jedna jakaś :P) i 1/4 długości sektora C szalików. Z Poznania na oko koło 100 osób, wywiesili 2 flagi bodajże, szalików nie widziałem bo mgła straszna była :D nas 9,5 tys. :P Zadym od strony Reymonta nie było... Od strony błoń nie wiem bo na sektor A nie chodze :P
PS.: Zapowiada się, że Kraków będzie miał mistrzów jesieni w I i II lidze :) powodzenia jutro ze Szczakowianką, narqa.
pzdr dla Pasiaków, Gal.
A Ja Cgce Mój Szalik. Poza tym zobaczymy na derbach;p
Rew, musisz nakroic szalikow i flag ..do Jagielloni jeszcze duzo czasu..jak sie zepniesz to dasz rade....
pozdro
Wojtek
Dementor rozumiem że to kibice Wisły wymyslili karty chipowe???
Nie wymiślili takich kart, tym niemniej poznają smak przemeldowania do Białego Stoku.
Nie ma meldunku - nie ma wejścia - gwałt niech się gwałtem odciska (akurat w tym sensie).
Taaa ... Ciekawe, co na temat palenia szalików ma do powiedzenia psychoalanalityczna grupa pod wezwaniem Schlossera i Northa - czyżby komplexy były zaraźliwe?
moze im bylo zimno? przeciez taka fajna ogrzewana plyta...
Ale aż taką ilość sztycznego włókna spalić, to musieli niezłego kopa pod czaszką dostać gdy się tego dymy nałykali - chyba im trzeba jakie ziele obstawić, bo wyraźnie pobłądzili w wymyślaniu wynalazków.
Mnie dziwi jedna sprawa . Skąd oni mają te szaliki , zadko słysze zeby komuś zaj..... ! moze kradną z tandety ??
oni nie kradną bo się boją, oni je kupują !!!!!!
na pewno przed kazdym meczem robia zrzute na oprawe i ida na tandete i kupuja szalki...
Hy Hy Hy Ale Się Wczoraj Fajnie Paliły Jakieś Barwy! :]
Aż, Mi Łezka Wzruszenia Z Oka Popłyneła! :D :D :D
Co Do Waszych Barw To Zostały One Wam ODEBRANE Ale Hy Hy Hy Już Wiem Gdzie Kupujecie Szaliki - Na TANDECIE!!! *lol2*
HAHAHA odebrane ciekawe przez kogo;) Przez jakiegos pieska HAHA kupujecie szaliki i potem palicie i to wszystko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)