Nie udało mi się uzyskać odpowiedzi od moderatora, ale mam nadzieje nie naruszam regulaminu wspominając o nowo powstałym portalu sportowo-bukmacherskim. W zasadzie już istnieje od kilku miesięcy, ale teraz rozwinął się na tyle mocno, że warto go odwiedzać w poszukiwaniu analiz sportowych i typów.
A teraz ruszył na portalu konkurs z łączną pulą nagród 600$, zwycięzca zabawy zgarnia 200$ dla siebie. Zasady są bardzo proste, wystarczy się zarejestrować, zalogować, udać do działu Konkurs i wytypować dane spotkanie dnia. Cała procedura nie trwa dłużej niż minutę, a można wygrać niezłą kasę. Można dołączyć w każdej chwili.
W poście tym nie nakłaniam do żadnych machlojek i mam nadzieje, że nie zostanie on usunięty. Myślę, że wielu kibiców Cracovii będzie chciało skorzystać z okazji na wygranie niezłej kasy, niskim kosztem ;)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy na -> www.LigaGra.com
-
-
Portal sportowo-bukmacherski
Dzis sobota, ligi graja, wiec mnostwo meczy do obstawiania. Sporo ciekawych propozycji na portalu.
A jesli chodzi o konkurs to ciagle mozna sie smialo dolaczac do zabawy, tylko jedna osoba narazie ma 4 punkty. Trudne mecze do wytypowania, wiec mozna sie wykazac inwencja ;)
kolego nas nie bawi typowanie meczy, jakie ktoś proponuje tylko my ogrywamy frajerów bukmacherów naprawdę z dobrym skutkiem na wybranych przez nas meczach.
No to to swoją drogą i życzę owocnego golenia ;) sam siedzie w tym od dobrych paru lat
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)