Zagrałem zakład na posiadanie piłki drużyny Hiszpanii over 59 %. Początkowo mi zaliczyli i na szczęście zdążyłem wszystko postawić, ale zaraz na koncie było ujemne saldo. O co im chodzi?
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
shots on target : 7 - 6
shots off target : 8 - 5
possession (%) : 60 - 40
corner kicks : 7 - 2
offsides : 2 - 3
fouls : 12 - 20
yellow cards : 3 - 4
red cards : 0 - 0
Weszlo Ci elegancko.
Moze mieli jakis problem w systemie lub wycofali zaklad i jutro ci zwroca pieniadze postawione na to zdarzenie.
Jednak nie, napisali że liczy się raport UEFA a tam jest 57 %. W innym źródle jest nawet 66-34.
http://www.guardian.co.uk/football/m.../spain-v-italy
czas na krótkie podsumowanie, zagrałem progresją remisową i osobno podwójną stawką wyjściową na Niemców.
1. Polska - Grecja X
stawka: 100 zł, wygrana: 298,8 zł
2. Rosja - Czechy X
stawka: 100 zł, strata
3. Holandia - Dania X
stawka: 200 zł, strata
4. Niemcy - Portugalia 1
stawka: 200, wygrana: 356,4 zł
5. Hiszpania - Włochy X
stawka: 400 zł wygrana: 1173,6 zł
6. Irlandia - Chorwacja X
stawka: 100 zł, strata
7. Francja - Anglia X
stawka: 200 zł, wygrana 599,4 zł
na chwilę obecną: odzyskany cały wkład + wygrana na czysto: 1 128,2 zł
PS. Jakbym zagrał Niemców dalej w progresji, to wygrana na czysto zbliżyła by się prawie do 2000 zł.
i jedziemy dalej od nowa z progresją remisową
8. Ukraina - Szwecja X
stawka: 100 zł
SnajpeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W sumie z tym Gomezem to macie rację, Persie
> będzie miał ciężko bo w Holandii jeszcze jest
> i Sneijder i Huntelaar i Robben, CR7 będzie miał
> ciężko, bo wątpię, aby Portugalia wyszła z
> grupy. A co powiecie na Balotelliego?
Słuchaj się dalej fachowców od siedmiu boleści :) Odradzili Ci Gomeza a na razie staje się to realne. Niemniej tak naprawdę sam się tego nie spodziewałem :)
Czas zakończyć przygodę :) Bukmacherzy sponsorują urlopik :) Limit szczęścia chyba wykorzystany i nie ma po co ryzykować :)
Zdecydowanie krocej czekales niz na Jippo i inne wynalazki ;) Gratuluje , dobrze sie wstrzeliles z ta progresja ;)
Na czym polega progresja??
Jest to podwajanie stawki na wydarzenie az do skutku??
[img]https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=65823e822b&view=att&th=137e655b36a74a03&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h3eish950&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8je5rJ-bZEBfQgjO5Ut9Be&sadet=1339699051976&sads=d99IZbN4Zyh1TgJUwaq23xXFOew&sadssc=1[/img]
Szwecja Anglia 2
Ukraina Francja 2
KruszynaKSC Napisał(a):
> Na czym polega progresja??
>
> Jest to podwajanie stawki na wydarzenie az do
> skutku??
[url]http://partnerzy.info.pl/bukmacherskie.htm#Progresja[/url] - polecam poczytać :)
Dzieki Camron!
Ciekawa sprawa, w STS można na jednym kuponie postawić zwycięstwo Polski i wyjście Polski z grupy, kurs w sumie ponad 4zł.
Na jutro: Portugalia - Holandia over 2,5, Dania - Niemcy 2
Chorwacja- Hiszpania over 2,5
5 dni później
Anglia- Włochy remis i za 100 na DW 0- 0
tak sobie myślę że jakby ciągnąć progresję remisową, wyłączającą Niemców od momentu kiedy zakończyłem i trafić dopiero na Włochy - Anglia... to by się zarobiło ze łohohoho ;) jak znajdę chwile to przeliczę ile by wyszło
Niemcy - Włochy 1 i over 4,5 kartki
4 dni później
Cracovia - Karpaty - 2
kurs 2.2
Stawka: 100zł
Wiem, że towarzyskich się nie stawia, ale grzechem by było nie skorzystać z takiego kursu :)
47 dni później
Danton Napisał(a):
>>
>
> ps. przypominam swoja oferte 20%zwrostu z bet at
> home jak by ktos był zainteresowany
przypominam się
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)