chyba tak wymęczonej progresji dawno nie miałeś:) a co do strzelca fakt - zbawiciel:)
mi 2 raz z rzedu weszlo na 1 poziomie:) w tamtym tygodniu zaczalem Venlo z hol. i odrazu remis. Co myslicie na ten tydzien?
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
za 10 zł na zwycięstwo Rucha dziś (kurs 4,50) :)
Dałem asekuracyjnie x2. Myśle że w niższych ligach Angielskich można poszukać dzisiaj Nottingham, Southampton i Scunthorpe. Poszukałem także w koszykówce CSKA Moskwa - CAJA Laboral (handicap 0-7) typ. 2.
ciekawe mecze są też w 2 lidze włoskiej typu Ancona lub Lecce
Z większości buków są usunięte już z oferty. Ruch się nie popisał ale został jeszcze kupon angielski.
Ruch jakie pipy nie potrafili wykorzystać okazji strzału na pustą bramke z pewnego kąta :/ a mogli wygrać.
postawiłem jeszcze takie coś:
[b]Obie drużyny strzelą bramkę[/b]
Clermont - Ajaccio 1
Auxerre - PSG 1
West Ham Utd - Wolverhampton 1
dziś zaryzykuje na takie coś :)
[b]Tenerife vs Villarreal[/b] [b](typ 2) kurs 2,50[/b]
Kolejne bardzo ważne starcie o utrzymanie w rozgrywkach Primera Division rozegrają w nabliższą środę piłkarze beniaminka ligi Tenerife CD. Podopieczni Jose Luia Oltry po porażce z Xerez CD będą mieli kolejny bardzo trudny mecz przed sobą, bowiem na Estadio Heliodoro Rodriguez Lopez zawitają Żółte Łodzie Podwodne.
Ekipa dowodzona przez trenera Jose Luisa Oltrę stoi przed bardzo trudnym zadaniem walki o utrzymanie w rozgrywkach w obecnym sezonie. Obecnie zespół zajmuje przedostatnie miejsce w ligowej tabeli, a ostatnia porażka z ostatnim w Primerze Xerez CD zdecydowanie popsuły nastroje w klubie. Wszyscy zdają sobie bowiem sprawę, że Tenerife uciekły niezwykle ważne trzy punkty.
Tenerife traci zaledwie trzy punkty do Realu Saragossa, czyli pozycji dającej utrzymanie, ale z pewnością piłkarze z La Romareda nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i zrobią wszystko, aby wywalczyć utrzymanie. Do kolejnych zespołów strata wynosi z kolei już siedem punktów i więcej, co powoduje, że sytuacja Chicharreros jest niezwykle trudna.
Do tego kolejni rywale Tenerife to bardzo trudni rywale, ale jeśli zespół ma szukać punktów w spotkaniach u siebie, to jest ich zaledwie pięć. W najbliższym jednak rywalem będzie Villarreal i podopieczni Juana Carlosa Garrido z pewnością zrobią wszystko, aby wygrać najbliższy mecz i włączyć się jeszcze w walkę o udział w europejskich pucharach na przyszły sezon.
W ostatniej konfrontacji Żółte Łodzie Podwodne przegrały na wyjeździe z Malagą CF i teraz mimo gry w kolejnym wyjazdowym starciu muszą sięgnąć po kolejne punkty. Szkoleniowiec Juan Carlos Garrido nie będzie mógł skorzystać jedynie z kontuzjowanych Mateo Musachcio oraz Santi Cazorli. W składzie gospodarzy zabraknie za to Carlosa Bellvisa i Aitora Nuneza.
http://www.primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=167477
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[b]Kilmarnock vs Hamilton[/b] [b](typ2) kurs 3,20[/b]
W meczu otwierającym sezon 2009/10 zespół Killie na własnym stadionie pokonał Hamilton Academical 3:0. W styczniu na New Douglas Park oba zespoły podzieliły się punktami po bezbramkowym remisie. Jutro sąsiedzi z tabeli spotkaną się po raz trzeci.
Glory, glory Ayrshire Killie - słowa z hymnu drużyny prowadzonej przez Jimmy?ego Calderwooda są aktualnie nie na czasie. 13 lutego po raz ostatni prowadzony przez niego zespół zdobył trzy punkty, wygrywając z St.Johnstone 3:2. Od tego czasu w czterech spotkaniach ligowych zdobyli tylko jeden punkt, remisując 1:1 z St.Mirren. Dwa tygodnie temu Robbie Keane zbobywając hat-tricka zakończył udział Killie w Pucharze Szkocji.
Plan Billy?ego Reida jest realizowany. Od 23 lutego jego zespół nie przegrał meczu, a w czterech ostatnich spotkaniach zdobył sześć punktów. Obecnie ich przewaga nad ostatnim Falkirk wynosi sześć punktów, a do ósmego miejsca zajmowanego przez słabo się ostatnio spisujące Aberdeen, zespół z New Douglas Park traci cztery punkty.
Po kontuzji pachwiny do zespołu Kilmarnock powraca napastnik Kevin Kyle. Także Jimmy Calderwood będzie miał wszystkich zawodników do swojej dyspozycji.
Manuel Pascali wraca do pierwszej jedenastki The Accies. Billy Reid też ma ten komfort co szkoleniowiec Killie i może powołać wszystkich piłkarzy
http://www.szkocja.goal.pl/index.php?dzial=artykuly&artykul=167492
zaczynam progresje na Tournai z 2 Belgijskiej.
Najblizszy mecz 28.03(niedziela) o 15;00
ja się zastanawiam nad nową progresją ino muszę czekać do jutra na oficjalne wyniki bo na bronka tauzena postawiłem po kursie 1,56
Ja przypominam o 3 etapie progresji na Hearts. X
cos ostatnio spodobala mi sie gra na polska lige:D
chwile temu:
http://i39.tinypic.com/hv4i8m.jpg
a to z dziś:
http://i44.tinypic.com/2h4icsw.jpg
:)
na dziś takie coś
[b]Obie drużyny strzelą bramke:[/b]
Lyon - Bordeaux
Bayern Manchester
kupon siadł :) przyjemnie sie oglądało jaki poziom prezentował Bayern
na dziś taki kupon:
Arsenal - Barcelona LB 2,5 typ2
Inter M - CSKA LB 2,5 typ2
Przypominam ,że Heart's już 10 mecz bez remisu! :D
Dzisiaj St. Mirren - Hearts .
REMIS :D
ruskie- włoskie w LM x
:D
na dziś wygrana Interu oraz obie drużyny strzelą bramke w meczu Barca - Arsenal :)
Campeonato Paulista 08 Apr 2010, 02:50
Oeste - Rio Branco (1) 1,67 , Stanjames, 8/10
Szybsze buki włącznie z azją obniżyły juz do ok 1.45. Goście są już zdegradowani z ligi, maja duże problemy finansowe, m.in. dlatego klub opuścilo wielu podstawowych zawodników i dziś wystąpią juniorzy i rezerwa.
Jakiego internetowego bukmachera polecacie najbardziej?
Może by tak zacząć progresję na Cracovię?
Od 14 spotkań nie zremisowali (ostatnio w meczu z... Zagłębiem), macie jakieś statystyki jak to bywało we wcześniejszych latach?
Do końca sezonu zostało 7 kolejek, jakiś remis musi paść :>
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)