Crewe w końcu :) Już musiałem 120 poundziaków postawić i zastanawiałem się jak dalej obstawiać, a tu proszę :D
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Wisła - CRACOVIA 2 :D 7.50
za 5 zł :)
Niech się dzieje wola nieba ... :)
ja rowniez 2, za 8zl:P
przyznac sie kto ile zaryzykował :D ja jak zwylke przed derbami 10 dalem ze jak cos to by było za co opijac no i miałem na kursie 7.5 :)
Ja tak jak napisałem wyżej, za 5 zł wyciągnąłem 33 :D
Drugi raz z rzędu Cracovia daje pieniądze! :D
odeon32 pisał przed derbami, że postawił 100 po kursie 9,5
--
Jak tam progresje? Co gramy? Skończyłem Crew i pasowałoby coś nowego zacząć.
Legia - CRACOVIA 2 :D
Znów pasuje co najmniej za 5 zł przypierdzielić :) Za ładny kurs!
Fulham - Bolton 1
kurs 1,85
Barcelona - Real (zeby sie ciekawiej w knajpie siedzialo;) typ 1
kurs 1,8
Cracovia - Piast 1 (2.00)
Barcelona - Real 2 (3.50)
Za 10 zł do wyrwania 63 zł :)
Jak narazie trafiłem zwycięstwo Pasów, Ległej i remis potoczanki z betonami, jeszcze tylko Korona wygra lub zremisuje Ruchem, Areczka wygra lub zremisuje ze Śląskiem i Odra przegra z brudną rzeką i siadają dwa kuponiki.
miałem stawiać na Pasy ale 2 minuty się spóźniłem
A więc został tylko Real :)
wszedł kupon na farta za 2 złocisze :D ...Liverpool,Milan,Barca,Besiktas...26zł wpadło
Carling Cup:
1.Man Utd - Tottenham x2 (1,75)
2.Blackburn - Chelsea 2 (1,50)
3. Portsmouth - Aston Villa 2 (2,10)
tak samo tylko ManU. 1 i jeszcze ManCity x
Siadły mi oba kupony o których pisałem wcześniej :) swoją drogą nie spodziewałem się, że tak szybko doczekam chwili kiedy obstawianie zwycięstwa Pasów będzie opłacalne :)
Zakonczyłem wszystkie moje dotychczasowe progresje. Czas zatem na nowe.
1. [b]Bristol Rovers[/b] angielska L1. ASBR - 10. NSBR w tym sezonie - 8. Liczba remisów - 1. W zeszłym sezonie: NSBR - 10, remisów ogółem - 12. Dwa sezony temu: NSBR - 9, remisów - 17.
2. [b]Swindon[/b] angielska L1. ASBR - 5, NSBR - 2, remisów - 7. Zeszły sezon: NSBR - 5, remisów - 17. Dwa sezony temu: NSBR - 7 (dwukrotnie), liczba remisów - 13.
ja zaczynam progresje na Guingamp
ASBR : 6
NSBR : 6
Serie bez remisu : 2, 3, 1, 2, 2, 6
Sezon 2008/2009
Serie bez remisu : 5, 1, 1, 1, 4, 1, 4, 1, 1, 2, 5, 1, 1, 2, 2, 4, 2
Sezon 2007/2008
Serie bez remisu : 2, 1, 6, 3, 3, 2, 2, 2, 4, 2, 4, 1, 1, 1, 3, 1
... no to ja też... :D
Miałem zaproponować sławetny St. Johnstone...... ale mi właśnie zremisował.
to Guingamp mam nadzieje ze wejdzie juz jutro, bo mi zzera budzet. Wogole dobieralem druzyny pod katem krotkich serii bez remisu i skutek jest taki ze Bari, Swansea, Donecaster i Morecambe mam juz na 5 poziomie. Guingamp jest na 6tym i jakby Slunsk w zeszlej kolejce nie wszedl to byloby bardzo niekolorwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)