nie mam nawet na bulke do pociągu urwa mać
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
kazdy zabiera ze soba bulke do pociagu dla Santa :D
ale bedzies mial papusiania :)
lubie z serem zoltym i bylbym zobowiązany gdyby takowa szansa na bułkę się przytrafiła;]
ja wczoraj odpuściłem Chelsea bo od początku śmierdziało mi tu remisem.
Wczoraj wpadło parę groszy wygranej Barcy i Orlando. Dzisiaj puściłem na pojedynczych Atletico i Brondby - jeśli wejdą oba gram jutro grubiej Cracovię(X2) :)
ciekawe kursy w ekstraklasie, chyba sprobuję na chybił trafił :D
Na Nasze Pasy wysokie kursy.
Osobiście gram grubo po kursie 3,10 bo przecież innego wyjścia nie ma prawda?:)
nie ma ;) zastanawiam się jeszcze na Łks : Piast 2
Piast nie ale Jaga na Ruchu?
Okocimski Brzesko - Górnik Wieliczka 2 kurs.: 2.6
Władze okocimskiego nie wypłacają pensji zawodnikom nikt już z zawodników nie myśli o zostaniu w tym klubie. Sami piłkarze grają przeciwko swojej drużynie u bukmacherów. Kurs warty grania
Sunderland dzisiaj wygrywa... :D :D :D
kto zaryzykował mój typ to mu się opłaciło :) Pozdrawiam !
Soszo wreszcie, Demek kontynuowałeś to?
a Caen... Irek Jeleń najpierw ucieszył a potem uciszył tych którzy jeszcze nie odpuścili tej drużyny :)
kurwa nareszcie! grałem w progresji po progresji, ale na zero nie wyszedłem, dobrze że Lile mi ostatnio siadło, dodatkowo miałem Borusię D ale nie weszło, generalnie mam jakąś lipę od 2 miechów, żadnych dużych przodów :(
a mi znowu ŁKS zjebał kupon w jak dla mnie dość podejrzanym meczu
dev - dlatego ja niegram więcej niż 1 zdarzenie na kuponie
termiters dzieki za super podpowiedz,ale niestety kupon zajebał mi Stilić,ktory nie trafił w bramkę w ostatniej minucie....
Ty Dev wszędzie szukasz spisku... nie umiesz obstawiać to znaczy że zasłużyłeś na porażke ;)
jak dobrze pamietam mecze z twojego kuponu to chyab tez tobie nie wszedł
jakby tak dzisiaj na Domachowska postawic bylaby niezla kasa...
12 dni później
Dzisiaj zadziała uklad ''śląski'' :/
Ruch- Piast 1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)