ja obstawilem remisy do przerwy meczach Piast-Polonia B. oraz Arka-Polonia W-wa, no o i w 45min jeden kupon poszedl sie jeb#$ a drugi siedzi czyli na zero, zaufalem tez Dementorowi i postawilem X w meczu Montpellier takze zobaczymy
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Ogólnie jak już wcześniej mówiono lepiej grać pojedyncze mecze na kuponie. Kazdy kolejny mecz na kuponie zmniejsza szanse na sukces.
Ja sprawdzam jak działa progresja Dementora (6 druzyn na raz) i mam już pierwsze małe sukcesy natomiast mimo, że zaczynałem grać od najmniejszych stawek to już teraz widzę, że był to błąd bo zaczyna brakować kasy. Tak że przed rozpoczęciem progresji trzeba sobie dobrze przemyśleć czy w pewnym momencie się nie zablokujemy.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla ryzykantów propozycja na rozpoczęcie
> progresji od jutra:
>
> Francja (Ligue 2)
> drużyna: Montpellier
Weszło!
mi tez weszlo :)
... mnie i owszem także :)
... a dzisiaj męczę wora po raz kolejny :) Zaczynałem od 3,50 zł. Dzisiaj za 56,00 zł:
Lincoln City - Port Vale X (kurs 3,2)
odnosnie nastepnej kolejki naszej ligi to pozwole sobie zauwazyc ze gdyńska Arka nie zremisowała od 10 kolejek a bytomska Polonia od 9ciu :) co wy na to?
Wyniki moich druzyn z progresji ze srodka tygodnia:
CARDIFF - BLACKPOOL X za 8 Ł - wtopa
NOTTS COUNTY - ROCHDALE X za 16 Ł - wtopa
STOCKPORT - TRANMERE X kurs 3,3 za 16 Ł - WESZLO
BRISTOL ROVERS - nie gral
Bilans:
-2Ł do tej pory
-40Ł wydane na kupony teraz
+ 52,8 Ł wygralem teraz
= 10,8 Ł. Nareszcie jakis zarobek :-)
Moje typy na ten weekend:
CARDIFF - WOLVES X (tu remisem smierdzi na odleglosc, bo CARDIFF na 14
meczy ma 7
remisow, a WOLVES na 14 meczy tylko 1 remis i to w
dodatku w 1.kolejce)
MK DONS - TRANMERE X
BRIGHTON - MILLWALL X
LEYTON ORIENT - HARTLEPOOL 2 (gospodarze w tym momencie sa bardzo slabi)
EXETER - CHESTER 2 kurs 4,8 (EXETER gra slabo u siebie, a goscie maja
bardzo dobra forme ostatnio)
GRIMSBY - DARLINGTON 2 kurs 2,1 (GRIMSBY nie wygralo ostatnich 21
spotkan, a goscie coraz lepsza forma)
NOTTS COUNTY - BURY X
ALHLETIC BILBAO - VILLAREAL 2
MALAGA - BARCELONA X kurs 4,2
SPORTING GIJON - NUMANCIA X
RENNES - SOCHAUX X
LIVINGSTON - MORTON X kurs 3,5 (jest to 2.liga szkocka. Gospodarze sa
bez remisu w 17-tu
ostatnich grach. Zajmuje 4.miejsce w
tabeli i 3 ost.
mecze przegrali, a goscie sa na ostatnim
10.miejscu, ale 2 ost.mecz. wygrali)
Powodzenia
gdzie dzisiaj mozna zagrac? czy STS na Kozłówku jest dzisiaj otwarty?
Zaloz sobie konto na necie,nie bedziesz mial problemow :)
przemysle, mialem po drodze do rodzicow i sprawdzilem .. byl otwarty :)
Rozpoczynam progresje (od stawki 5zl) na
GKS Bełchatów Górnik - GKS X 3.10 GKS 8 meczy bez remisu
Bologna (I liga włoska) Cagliari - Bologna X 2.95 Bologna w tym sezonie jeszcze
nie remisowala-9meczy bez remisu
Torino (I liga włoska) Sampdoria - Torino X 3.10 Torino 5 meczy bez remisu
jutro
Ascoli (II liga włoska) Ascoli - Rimini X obie druzyny od 6ciu meczy bez remisu
Rimini
no dzisiejsze siadly jak zloto :) w tym tygodniu to niestety ja jestem "frajer" a nie buki, ale mam juz w takim razie 3 mecze na nastepny weekend :)
Gdzie najlepiej zalozyc konto na necie???? pamietam ze kiedys dostawalo sie nawet 30 zl na gre w jakims buku.
w bet-a-win`ie
Polecam Betssona
Właśnie wróciłem do naszego pięknego grodu... i dostępu do netu i widzę że jest dobrze :)
Co prawda na Montpellier śruty bo 1 mecz i od razu siadło.
ale już Columbus Blue Jacket w 2 meczu w progresji siadł remisik i humor poprawiony :)
pozostało Calgary w trwającej progresji,
znajdę Wam znów jakąś drużynkę na przyszły weekend do nowej progresji
ps. Maciuś co jest z Tobą?? mam nadzieję że sugerujesz się moimi typami i trzepiesz kasiorkę od frajerów ;)
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> odnosnie nastepnej kolejki naszej ligi to pozwole
> sobie zauwazyc ze gdyńska Arka nie zremisowała
> od 10 kolejek a bytomska Polonia od 9ciu co wy na
> to?
Sprawdź jeszcze i napisz jak w ostatnich 3 sezonach obie drużyny remisowały często i jakie miały najdłuższe serie bez remisu, ja generalnie unikam rodzimej ligi.
co do najdluzszej serii bez remisu to bodajze Rennes miala pare lat temu 26 meczy bez remisu :) nie zycze nikomu, a z Arka i Polonia B to chyba nie ma wiekszego sensu gdyz byly albo spadkowiczami albo beniaminkami wiec patrzenie na sezon w tyl gdzie mieli duzo zwyciestw w 2 lidze nie ma wiekszego sensu jak dla mnie .. kilka lat wstecz? ok, ale dla mnie gora dwa, bo przy wiekszej liczbie lat to juz moze byc zupelnie inna druzyna, calkowicie inni zawodnicy
odpowiedziałeś sam sobie na postawioną przeze mnie tezę :) ja tych drużyn bym nie zagrał :)
http://sport.onet.pl/0,1248769,1855842,wiadomosc.html
moze podsunęlibyście jakies typy na ten tydzien i od razu stawki minimalne za które bym mógł zagrac :)
Dementor: Rozumiem, że sam szukasz sobie klubu na który grasz? A co sądzisz (sądzicie) o stronach typu: www.eprogresja.pl czy można zaufać tego typu portalom?
Mam nadzieję, że maaciek wróci do tematu z korzyścią dla innych, którzy pilnie czytają ten wątek, co widać po ilości odsłon. Ja jak na razie jestem zauroczony metodą Dementora i czekam na propozycję nowej progresji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)