No i wybroniles sie :)
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Lopez-Perez E.
CHALLENGER - SINGIEL: Glasgow (Wielka Brytania), twarda (w hali)
2,37 kurs ,ale grajcie lekko ten co chce
Unics Kazan live 2,40 za 100zł
W obu meczach Ci nie poszło ;/
no nie zawsze idzie pisałem lekko grajcie , ale to nie szkodzi i tak jest ogromny plus myślałem wczoraj o Augsburgu kurs 9 i nie dałem szlag
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=10gebm0&s=8#.VNTVaSwpUbJ
Panowie jakieś typy na dzisiaj? Może ktoś miał sen proroczy :)
Tu trzeba dzwonić(:P)
Będę miał coś dobrego w tym tygodniu tylko musze obliczyć parę rzeczy i wiadomo jakoś ...odłożyć na to dobre środki... by najpierw
...mieć... ten mecz chodzi o ligę Peru ponoc można już zarobić na wakacje(tu)
jak to jest tyle wygrywasz i nie masz na dobry kupon??
Tak mam na spokojnie chcesz?
Kiedyś mame spytałem (jak jeszcze do gimnazjum chodziłem) po Świętach czy mi kupi nowe buty...do szkoły... odpowiedziała.. dostałeś pieniądze od rodziny na Święta to stać Cię na buty tylko pokieruje Cię do jakiego sklepu iść. ;)
to daj typ zeby na buty bylo bo mi policja zabrala
Już mam mecz kurs spory nie będzie pomyłki Chorwat jest pewny swego:)-D
Cracovia-Śląsk DW 0:2 11,00 za 250zł
nigdy nie postwailem i nie postawilbym przeciwko ukochanemu klubowi!!!!!!
czasami warto. nawet polecam. jak wejdzie to wychodzisz mnie wkurwiony z meczu. a jak postawisz na swoich i dostaną to wychodzisz wkurwiony po 100kroć
Ivory-ja tez czasami mam tak jak Santo.na przykład na Cracovia-śląsk daje remis jak wejdzie to elegancko a jak Pasy wygrają to jeszcze lepiej i ch.uj z kuponem:) w bukmacherce nie zawsze trzeba się kierowac miłością do klubu
pozdro
p.s-gorzej jak przegrają to wtedy wyjde taki wkur... zdenerwowany ze lepiej zebym nie trafił nikogo z biedanowa;)
mozemy sie zalozyc o 2dyszki moze odrobisz ostatnia przegrana hehe
nie nie nie z Tobą nie bo mam pecha z zakładaniem się z tobą;) chociaż? uzgodnimy na osiedlu jaki wynik:)
na polskiej lidze też można zarobić ;) taki bezpieczny kupon z kursem ponad 12 zł już można zamykać z zyskiem :)
[img]http://oi62.tinypic.com/2hgst94.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)