Spoko Spoko, po weekendzie zima dostaje eksmisje :)
Kazałbym jest znowu WNR ale w ten weekend grają na wyjeździe więc nie ma sensu :)
-
-
ZIMO WYP.......
Pogoda idealna by wskoczyć w glany - wiem, wiem do dresu to one jak kij do oka pasują...
4 dni później
Zima jest okropna
Piękne słońce nad Rzeszowem. Wraca normalność.
U was już było pierwsze wiosenne piwko?
no ba...
O 7 rano na pół z ziomkiem :D
powoli czuć wiosnę !
ee dajcie spokój teraz jak i rok temu nie było zimy.......... Najzimniej chyba -8 było.....
Dr.Oetker Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ee dajcie spokój teraz jak i rok temu nie było
> zimy.......... Najzimniej chyba -8 było.....
w zeszłym roku nie było zimy?! była chyba najgorsza od dłuższego czasu...
mówią, że im mroźniejsza zima tym cieplejsze lato - taki chuj, po zeszłym roku już nie wierzę w takie brednie, a tego białego gówna nie chcę już widzieć, niech WNR!
Zimooo, wróć do mnie! :)
14 dni później
gts twoja mać, ty p.i.e.r.d.o.l.o.n.a poro roku WNR albo i na księżyc i nie wracaj więcej.
Ciekawe, że zawsze jak w pewnej gazetce znajdą się wypociny "redaktorka" T.W. na temat globalnego o.ci.p.i.ie.nia (które już temu "redaktorkowi" na łeb padło) - to przyroda pokazuje, że jest dokładnier odwrotnie
i jeszcze KJM do tego poczta.inertia.pl [literówka celowa] zarzuca człowieka spamem reklamowym o tytule "pierwsze oznaki wiosny"
a zima wam wszystkim w d...
k.urwa mać kto jest odpowiedzialny za śnieg wpod moim blokiem to go rozku.rwie . 7 rano a ja zapier.dalam w śniegu po kolana. trafie go bo wiem kto:)
Ku rrrr w a a ubieram lakierki i wpiprzyłęm się w zaspę pod mym własnym samochodem pod blokiem.
Ile jeszcze tej ku r wskeij zimy?
Ile ?
http://www.twojapogoda.pl/polska/malopolskie/krakow/16dniowa
O ile można im wierzyć, to już nie długo :)
Wszystko ma swoje plusy i minusy - zima ma np. taki plus, że można sobie polatać bokiem autobusem na zajezdni - jak Tato nie widzi :P
p.s.
Co wcale nie uznacza, że tą porę roku lubię...
Nad morzem była wiosna, co wy pierdolicie.
A dziś była w Krakowie - tylko co z tego jak niebo bez chmur i obecnie +2.7'C.
Bo juz wróciliśmy, to gdzie ma być? :D
7 dni później
do gts nędzy, kiedy ta k.u.r.e.w.s.k.a zima się skończy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)