mozna online kupic klucz, u Blizzarda albo gdzie indziej, jak ktos bez pudelka moze zyc ;) na razie i tak kicha, serwery leza a na forach kwicza
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Barb 24 lvl - poza godziną po premierze żadnych problemów z logowaniem - gra jest genialna :)
ja na moje pudełeczko będe musiał troche poczekać. przespałem lutowe zapisy.
Już ponad 2 miliony sprzedanych pudełek. Jak dorwe to L4 leci od kopa :D
gierka absolutnie miodna, niektore wrazenia z bety byly zmylka, az sie chce isc dalej i dalej :) dla fanow D2 i gatunku majstersztyk :)
Jak spragnieni gracze forsują Empik w Warszawie o północy
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y08q1b1NyMg#!
Gra z biegiem czasu robi się coraz lepsza, następny poziom trudności jest bardzo ok :)
a idź pan w cholere nie podnoś mi ciśnienia ;)
Krew mnie zalewa, ale nie "ściągnę" tego z neta - dla mnie wesja tylko z pudełkiem! :) A kiedy już dostanę to dźwignia życia zostanie przełączona w tryb "NOLIFE".
Ja kupiłem D3 na 3kropki.pl :) (Z tym ze czeka sie około 2tygodni na przesyłkę) Bo jak bylem w empiku itd to wysprzedane wszystko w dzień premiery na pytanie kiedy będzie dostawa dostałem odpowiedz ze najwcześniej za pare tygodni heh.
I teraz każdy kto ma będzie się wyrzywał na innych i mówił, jaka to ta gra nie jest cudowna. Ja sobie zdaję z tego sprawę i to jest najgorsze, że nie ma jej nigdzie w sklepach. Skorzystam z podpowiedzi DIabła i ściągnę sobie klucz. :)
kurde ledwo dołączyłem a już mnie nie będzie przez miesiąc, niech no tylko wyjdę z roboty :D
12 dni później
Max Payne 3 - miazga! dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła :)
15 dni później
Zna ktos jakies stronki gdzie mozna kupic cd-keye do gier smsem?
7 dni później
Może ktoś mi pożyczyć/sprzedać/wymienić mortal kombat 4 na xboxa?
Wdzięczność ma granic nie będzie znała...
Witam. Polecicie mi jakiś dobry serwis dla Xboxa. gdzie bym mógł go w razie czego sprzedać.
4 dni później
"Linuksiarze" to oszuści? Blizzard odcina ich od Diablo III
Użytkownicy systemów operacyjnych, opartych na kodzie otwartym, a więc na przykład różnych dystrybucji Linuksa, przez firmę Blizzard zostali uznani za oszustów. Kontrowersyjna sprawa dotyczy gry Diablo III, którą użytkownicy "pingwina" uruchamiają poprzez Wine.
Blizzard zaczął najwyraźniej banować użytkowników Linuksa informując ich o tym, że nie mogą więcej grać w Diablo III. Przyczyną problemu jest aplikacja Wine, która pod Linuksem daje możliwość uruchamiania programów i gier przeznaczonych dla systemu operacyjnego Microsoft Windows.
Wine przez system wykrywania oszustów na serwerach BattleNet, został uznany za tzw. "cheat", a więc aplikację modyfikującą parametry gry, w celu uzyskania przewagi nad innymi graczami.
Co ciekawe, Blizzard odmawia odblokowania graczom kont lub zwrotu pieniędzy za zakupioną grę. Kolejni gracze donoszą o tym, że firma nie chce z nimi w ogóle rozmawiać, a dział wsparcia technicznego gry Diablo III jakby z automatu odrzuca wszelkie zgłoszenia.
Sprawa wygląda o tyle dziwnie, że dotychczas Blizzard nie robił problemów użytkownikom Linuksa oraz Wine i nie blokował kont.
Wielka transakcja stanie się faktem?
Jak informuje serwis Bloomberg, Vivendi zamierza sprzedać 61% akcji A-B, o wartości 8,1 miliarda dolarów. Źródła "zbliżone do decydentów" donoszą, że jeśli nie znajdzie się kupiec na cały pakiet, część akcji prawdopodobnie zostanie wystawiona na wolnym rynku.
http://gry.interia.pl/pc/news/wielka-transakcja-stanie-sie-faktem,1817752,4045
23 dni później
Jest ktoś kto chce się pozbyć fify12 na ps3? Jeżeli tak to proszę pisać na priv.
8 dni później
Cały czas jak chce zagrac w Fifie 12 na pleju przez siec wyrzuca mnie i zrywa polaczenie z serwerami EA Sports i prosi o ponowne zalogowanie.Co jest tego przyczyna.Mam kablowke i internet w UPC .Biały router Thompsona
9 dni później
21 wychodzi Counterstrike: Global Offensive, podrasowany stary dobry CS (mam nadzieje ze nawiazujacy do 1.5) - dzis rusza beta dla tych co zamowili gierke na steamie, bedzie ktos pogrywal?
jak dla mnie ciagle gierka nr 1 w histori FPSow multiplayer :)
http://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64
25 września blisko :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)