premiera ma byc dopiero pod koniec maja w USA
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
aha...
a masz przerobioną konsole ? bo jak nie to wpinaj do neta i za darmo możesz ściągać dema...ja tak robiłem i pare gier sobie posprawdzałem...juz niestety nie da rady bo konsola przerobiona...
Najtańszy, z jednym padem i bez dysku ale
na płycie jasper .
i co najgorsze /kac moralny:):):)/ przerobiony.
Dysk i pada syn ma sam sobie kupić:):)
Nie ma letko:):):) Zamiast wydawać kieszonkowe na pierdoły
musi sobie uzbierać.
http://www.youtube.com/watch?v=lsnh-Q2nF3E&feature=fvsr
moze byc dobra zabawa :D
UFC 09 miazga. Polecam również Fight Night'a 4
awaria
dobrze jest wyłanczac z pradu całkowicie boxa.zwlaszcza jak grasz powiedzmy 2-3h.poniewasz w boxach jest slabe chlodzenie procesora graficznego.szybko sie nagrzewa i co za tym idzie psuje.dobrze Ci radze graj max 2h i przerwa łacznie z wyłaczeniem z pradu zasilacza.trzymaj boxa w miejscu gdzie jest dobry przewiew.niestety x box w porownaniu do playa pod tym (i nietylko)wzgledem wypada gorzej.
grał juz ktos w Dantes Inferno??
bobson , ja nie gram , dla syna kupiłem:):)
Jedno mnie wk..., czy ten napęd tak głośno chodzi????
Jak wrzuce zwykłe cd to ciszaaaaaaaaaaa
I powiedzcie jak to jest z dyskiem i grami???
może wtedy bedzie cichooooo
tak strasznie glosno chodzi naped...jesli zainstalujesz gre na twardym to ciszej chodzi.nie grzeje sie tak wtedy naped.nie myl z procesorem graficznym.
niestety dysk w X to rzecz konieczna. warto zainwestowac troche sianka. po zainstalowaniu gry na dysku box praktycznie nie slyszalny. druga sprawa przy grach o zajebistej grafice nic nie bedzie przycinalo.
bez twardego dysku nie zapiszesz postepu w grze...to chyba najwaziejsze?
zgrałem kilka filmów z lektorem na ps3 i w nie których nie ma głosu... a jak zgrywam je na komputer to głos jest normalnie. Próbowałem coś pogrzebać w ustawieniach ale nic nie wskórałem.... wie ktoś coś na ten temat jak sobie z tym poradzić?:)
wszystko zalezy w jakim formacie masz te filmy.czesto sytuacja sie powtarza w odtwarzaczach dvd.na kompie masz napisy a dvd ich nie czyta...z orginałami nie bedziesz mial takich problemow Maro...hehe
dobra to może nie piszmy na forum o "originałach" z neta he he
Maro pykasz juz w NHL??
nie mam jeszcze NHL, chciałem sobie wymienić dziś ale nie było i wziąłem uncharted część 1, nawet spoko, tylko żałuje że najpierw przeszedłem część drugą tej gry.
Maro wez sobie NHL jest rewelacja.najlepsza gra sportowa.oczywiscie tylko z EA.
w NHL 10 ciezko opanowac strzal galka :)
tak na poczatku jest ciezko ale jest to swietna symulacja wiec warto siegnac po ta gre...
a mial ktos z Was stycznosc z grami nhl i nba serii 2k
nie , ja mam nhl na pc2 i dobrze działa
syn mówi że mu sie wyłącza pad co jakiś czas?????? baterie nówki,
?????????????
też tak miałem,ale przeszło z czasem...nie mam pojecia o co chodziło...
jak grałem w fife to po uderzeniu w słupek albo poprzeczke pad mi sie też wyłaczał...
sero1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a mial ktos z Was stycznosc z grami nhl i nba
> serii 2k
jasne
Miałem NBA 2k 09 i 10.jesli chodzi o koszykowke to EA tutaj zostaje w tyle...co do NHL jest odwrotnie.
Dzwoniłem do sklepu/serwisu, mam zawieść i wymienią na nową konsole, to nie wina pada.
Coś chyba musieli popierd.... z systemami:):)???
Dante's Inferno akurat kupiłem ver.death edition na ps3. gierka fachowa jak lubisz tego typu gry (gow itp.)
Polecam nową grę Alien vs Predator trzyma klimat z pierwszych części, a na multi istne cudo :D
Zakupiłem dzisiaj NHL 10 i rzeczywiście super gra.
ja kupilem NBA live 2010 i naprawde polecam wszystkim super gierka
sero Live jest slabsza niz z 2K
DSS jak Ci tam idzie rozgrywka?sterowanie juz opanowałes??ja pykam w sieci w NHL jest swietna rywalizacja.niesamowita ilosc ludzi z Kanady i USA troche Ruskow Finow...Polaka jeszcze nie spotkałem.uwielbiam gole dajace zwyciestwo w samej koncowce.komentator sie drze wtedy csoreeeeeeeeeeee!wogole komentarz jest swietny mimo tak szybko zmieniajacych sie sytuacji...na kazdym poziomie siegałem po puchar.udało ci sie juz strzelic karnego??na poczatku jest bardzo ciezko...
Haha no z karnymi było nieźle, grał z koleszką i przeszło chyba z 30 kolejek zanim strzeliłem karniaka :D Sterowanie mniej więcej ogarniam, ale jeszcze troche minie zanim się na sieć wypuszczę :). Pozdrawiam
5 dni później
widziałem dziś w TV reklamę gry na ps3 "Heavy Rain", miał ktoś styczność może już z tą grą? z tego co czytałem na necie wygłąda na coś ciekawego i wartego kupienia.
ja juz grałem w to
powiem szczerze ze jest to nudne na dluzsza mete
gra moze byc fajna na wieczor.zakladasz słuchawki i wczuwasz sie w klimat.jak dla mnie nic co bym musiał przejsc do konca.nie ma porownania z NHL10 heehe
posiada ktos jakies gry na psp ??? odkpilbym w miare rozsadnej cenie
http://www.ps3site.pl/recenzja-heavy-rain-ps3/35498/
http://www.empik.com/heavy-rain-edycja-kolekcjonerska-ps3-multimedia,prod44130318,p
znalazłem fajne recenzje tej gry, gra w Polskiej wersji językowej, co nie zdarza się zbyt często :)
Maro masz juz siec?jesli tak to sciagnij sobie darmowe demo tej gry a przekonasz sie ze nie jest warta tej kasy!
wlasnie sciagnałem demo god of war...robi swietne wrazenie!
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> posiada ktos jakies gry na psp ??? odkpilbym w
> miare rozsadnej cenie
chcesz Pes-a 2008 ?
http://www.milanos.pl/vid-10305-Symulator-Formuly-1.html
groobe loty...
no ale właśnie ja słyszałem że demo jest cienkie, grafa słaba itp.
wersja demonstracyjna to nic innego jak jeden level z gry wiec o co kaman??
Ma ktoś Forze 3 na Xboxa?
Jakie polecacie gry akcji i strzelanki z możliwością gry dla dwóch osób na Xboxa?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)