premiera ma byc dopiero pod koniec maja w USA
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
aha...
a masz przerobioną konsole ? bo jak nie to wpinaj do neta i za darmo możesz ściągać dema...ja tak robiłem i pare gier sobie posprawdzałem...juz niestety nie da rady bo konsola przerobiona...
Najtańszy, z jednym padem i bez dysku ale
na płycie jasper .
i co najgorsze /kac moralny:):):)/ przerobiony.
Dysk i pada syn ma sam sobie kupić:):)
Nie ma letko:):):) Zamiast wydawać kieszonkowe na pierdoły
musi sobie uzbierać.
http://www.youtube.com/watch?v=lsnh-Q2nF3E&feature=fvsr
moze byc dobra zabawa :D
UFC 09 miazga. Polecam również Fight Night'a 4
awaria
dobrze jest wyłanczac z pradu całkowicie boxa.zwlaszcza jak grasz powiedzmy 2-3h.poniewasz w boxach jest slabe chlodzenie procesora graficznego.szybko sie nagrzewa i co za tym idzie psuje.dobrze Ci radze graj max 2h i przerwa łacznie z wyłaczeniem z pradu zasilacza.trzymaj boxa w miejscu gdzie jest dobry przewiew.niestety x box w porownaniu do playa pod tym (i nietylko)wzgledem wypada gorzej.
grał juz ktos w Dantes Inferno??
bobson , ja nie gram , dla syna kupiłem:):)
Jedno mnie wk..., czy ten napęd tak głośno chodzi????
Jak wrzuce zwykłe cd to ciszaaaaaaaaaaa
I powiedzcie jak to jest z dyskiem i grami???
może wtedy bedzie cichooooo
tak strasznie glosno chodzi naped...jesli zainstalujesz gre na twardym to ciszej chodzi.nie grzeje sie tak wtedy naped.nie myl z procesorem graficznym.
niestety dysk w X to rzecz konieczna. warto zainwestowac troche sianka. po zainstalowaniu gry na dysku box praktycznie nie slyszalny. druga sprawa przy grach o zajebistej grafice nic nie bedzie przycinalo.
bez twardego dysku nie zapiszesz postepu w grze...to chyba najwaziejsze?
zgrałem kilka filmów z lektorem na ps3 i w nie których nie ma głosu... a jak zgrywam je na komputer to głos jest normalnie. Próbowałem coś pogrzebać w ustawieniach ale nic nie wskórałem.... wie ktoś coś na ten temat jak sobie z tym poradzić?:)
wszystko zalezy w jakim formacie masz te filmy.czesto sytuacja sie powtarza w odtwarzaczach dvd.na kompie masz napisy a dvd ich nie czyta...z orginałami nie bedziesz mial takich problemow Maro...hehe
dobra to może nie piszmy na forum o "originałach" z neta he he
Maro pykasz juz w NHL??
nie mam jeszcze NHL, chciałem sobie wymienić dziś ale nie było i wziąłem uncharted część 1, nawet spoko, tylko żałuje że najpierw przeszedłem część drugą tej gry.
Maro wez sobie NHL jest rewelacja.najlepsza gra sportowa.oczywiscie tylko z EA.
w NHL 10 ciezko opanowac strzal galka :)
tak na poczatku jest ciezko ale jest to swietna symulacja wiec warto siegnac po ta gre...
a mial ktos z Was stycznosc z grami nhl i nba serii 2k
nie , ja mam nhl na pc2 i dobrze działa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)