Fight Night 4 - miazga, wreszcie mogłem rozj*bać Adamka za Gołote :)
GTA 4 - wiadomo, klasyk
Mortal vs. dc universe - spoko, ale raczej na posiadówki z koleszami, jak nie mam z kim grać to nie gram
Gdzie moge przerobić w Krakowie xBoxa 360 bez obaw, że się za miesiąc zrypie i jakie są tego koszty? Z góry dzięki.
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fight Night 4 - miazga, wreszcie mogłem rozj*bać
> Adamka za Gołote :)
> GTA 4 - wiadomo, klasyk
> Mortal vs. dc universe - spoko, ale raczej na
> posiadówki z koleszami, jak nie mam z kim grać
> to nie gram
>
> Gdzie moge przerobić w Krakowie xBoxa 360 bez
> obaw, że się za miesiąc zrypie i jakie są tego
> koszty? Z góry dzięki.
przerabiałem ostatnio u takiego studencika (2 tygodnie temu) ze Strusia i narazie działa...koszt to 75zł...numer telefonu masz na priv
DSS na Wadowickiej masz 100 % pewne
ja tam przerabialem
chce ktos kupic rocznego X-boxa przerobionego z wieloma grami i dwoma padami za rozsadna cene?
bobson Napisał(a):
> chce ktos kupic rocznego X-boxa przerobionego z
> wieloma grami i dwoma padami za rozsadna cene?
ale podaj tą rozsądną ceny...dwóch moich kumpli jest na kupnie...
roczny sprzet chce w granicach 500zł-...mam sporo gier w tym nowiutki drugi pad...
niezbanowany ? jest dysk ? hdmi ? ile gier i jakie mniej wiecej ? gwarancja jeszcze jest ?
jak przerobiony to co za różnica ile gier :D
no i jeśli jest przerobiony to nie ma na niego gwarancji
nooky Napisał(a):
> jak przerobiony to co za różnica ile gier :D
no w sumie racja :)
DSS Napisał(a):
> no i jeśli jest przerobiony to nie ma na niego
> gwarancji
nie do konca.gosc u ktorego przerabiałem mówił mi że czasami uznają gwarancje nawet po przeróbce.nie może być tylko zbanowany...
moj nie jest zbanowany ale watpie zeby byla gwarancja po przerobce...twardy dysk 80
gier mam sporo...Call of Duty 3,4,5,6,Wolfenstein.UFC Undisputed,NBA 2K10,NHL 10,Prince of Percia 4.Mortal Kombat vs DC,Call of Juarez 2,Fifa 08,10,Bad Cmpany-battelfild,Fear 1,2,Frontline,GTA to nowe,chyba tyle mogłem cos pominac.
gdzie dokladnie tzn w jakim miejscu przerabiaja te xboxy?
Kojo jak moge Ci cos doradzic to nie przerabiaj boxa...na dłuzsza mete nie warto...
4 dni później
siemka:) MOzecie mi napisac na priv numer do tego gościa co przerabia x boxy?? z góry dzieki
NIE PRZERABIAM NIE KRADNE :D nowa akcja M$
http://www.nieprzerabiam-niekradne.pl/
Koleś się prawie spuszcza jak mówi o tym, że czuje zapach orginalnego pudelka :D
Grał ktoś z Was w Bayonette na x360? Konkretna gra, a bohaterka jeszcze lepsza :D
Moja czołówka, jeśli chodzi o tę konsolę to Batman, UFC 2009, Forza 2, CoD MW2, no i wyżej wspomniane wyczyny baaardzo wysokiej wiedźmy ;)
ma ktoś może UFC lub Fight Night Round 4? co polecacie?
ja teraz gram w Uncharted 2. Grafika b.fajna, jak zresztą cała gra, jednak ma wielki minus-jest bardzo krótka.
Rzeczywiście Uncharted to najlepszy exclusive na ps3? Główną cechą UFC jest bardzo rozbudowana symulacja walki, setki kombinacji ciosów, inne dla każdej techniki boks,kickboxing,mt/judo,wrestling,bjj. W Fight Nighta grałem chwilę i też jest ok, jeśli chodzi o grafikę przewyższa ufc, ale nie ma to jak zapodać komuś konkretnego headkicka :)
właśnie też wydaje mi się że w UFC jest większa przyjemność grania, ale z tego co słyszałem to na internecie jest bardzo wysoki poziom gry i ciężko ma sobie pograć ktoś kto przeszedł grę tylko 1 raz (kariera).
A co do Uncharted to jest to najlepsza gra w jaką grałem na ps3. Co prawda ps3 mam od nie dawna, ale grałem już w takie tytuły jak "Ojciec Chrzestny 2" "fifa10" "top sin3" "Need for Speed Shift" i "Władca Pierścieni: Podbój, The Lord of the Rings". Najgorsza okazała się ostatnia gra-dla mnie porażka. Podsumowując w Uncharted trzeba zagrać :)
Ja polecam obie. Pozwolę sobie użyć bardzo popularnego ostatnimi czasy zwrotu - powyższe pozycje to absolutny must have :)
Ma ktoś Tekkena VI? Słyszałem, że nic specjalnego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)