CoD jest super, a grał/gra ktoś w F.E.A.R'a? :]
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
tak ja grałem w Fear,w poszerzenie pierwszej czesci i takze w druga.jedna z moich ulubionych strzelanek...
gra ktos w fife 10 na ps3 online?
10 dni później
Jak rozpocząć gre w Orange Ekstraklasie w Fifie 07 z trybu menadżerskiego? Mam już sponsora, drużyne, ale nijkam nie wiem :)
Polecam Assasin's Creed 2 :D i COD:MW2 jak ktoś muci na PS3 niech pisze mój TG: nemokrk
Longer_007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gra ktos w fife 10 na ps3 online?
Hoho ładnie ja używam Xbox 360, nie lubie gier typu RPG albo strzelanki(wyłączając GTA IV) jezeli gram padem dlatego gram w gry realistyczne typu samochodówki, motory itd. Najleprza i bardzo realistyczna gra to [b]Forza Motorsport 3[/b] , jest bardzo grywalna i z kierownica zapewnia niesamowite wrażenia. Oczywisnie klasykeim jest GTA IV, która jest równierz wspaniała i FIFA 10.
Co do sprzętu komputerowego to tutaj preferuje wszstkie Call of duty(COD), z tym że najbardziej mi sie podoba COD 4. Pozatym to FIFA 10.
Bardzo żałuje że na PC nie wyszło NBA 10 a NBA 09 zostało wycofane z powodu małej popularności.
5 dni później
Assassins Creed 2 niech to wydają bo się doczekać nie mogę. (PC)
Jestem zaraz po zakupie PS3 250 GB. Ktoś zadał pytanie jaką konsolę poleca....Ja polecam mój zakup; a to z wielu względów; do tej pory wgrałem sobie 50 tys. zdjęć, 70 tys. mp3, i sporo innych rzeczy typu: filmy, gry itp. Jest to małe centrum multimedialne, można grać, oglądać filmy, robić galerie zdjęć, słuchać muzyki. Dwa wejścia USB dają różne możliwości; oglądanie filmów, zdjęć i słuchanie muzyki z dysków przenośnych. Pierwszym zakupem było oprócz gier, które
dostałem wraz z konsolą to Fifa2010. Jak dla mnie to miazga. Gram wszędzie Cracovią i w lidze i w pucharach. Opcja menadżerska jak na razie przeze mnie nie odkryta.
Reasumując: Playstation 3 jest dla mnie centrum multimedialnym. Zdjęcia, które można segregować w albumach, wyświetlać jak tylko się chce, w tle słuchając muzyki, a później oglądajć filmy.
Aha, no i oczywiście technologia bluray....
6 dni później
http://www.milanos.pl/film.php?cat=1&id=11081
4 dni później
[url]http://gry.onet.pl/2107197,,Sensacyjna_wiadomosc_o_Mass_Effect_2,wiadomosc.html[/url] - taka ciekawostka
a ja choc wciaz na etapie ps2 to korzystam z zaleglosci- zwlaszcza.ze teraz gry na 2 sa tanie. Teraz majac czas zaczolem grac w ostatnia czesc Along in the dark- poczatek na razie mnie zniechecil....nie ma to jak Resident Evill.
Jestem świeżo po zakupie X360 i cały czas ciupie w Ninja II i UFC09 (gra niedopodjebania :) Biore Lesnara i wszystkich młóce jak zboże lewą ręką) :) Jutro powinno mi przyjść kilka dobrych gierek w tym Fight Night 4 (trójka była miazga). Musze jeszcze dorwać Soul Calibura IV i Street Fightera IV i robie sobie wakacje od komputera :)
DSS masz przerobke czy orginały?
Original :) narazie nie przerabiam
DSS sprawdz sobie NHL10 z EA Spotrs jest swietna
Właśnie zamierzam nabyć NHL10 lub NHL2K10 tylko nie wiem która lepsza
zdecydowanie z EA!
z 2K masz lepsza koszykowke
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)