BylyStudent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> da sie juz przerobic PS3 ??
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
18 dni później
Witam!
Mam do sprzedania 1600 pkt Xbox live na USA
sprzedam za pół ceny bo na gwałt potrzebuje pieniędzy.
hehe :) ja tam sprzedaje Xa :D
jaka mniej wiecej cena by Cię interesowała ? i jakie gry ?
Fifa Menager to jest zaje... Gra polecam!!
zajebiaszcza gra to jest Call of Duty Modern Warfare 2!miłosnikow tej serii nie zawiedzie.premiera coprawda dopiero 10 listopada ale kto ma przerobionego X-boxa ten moze młucic juz od tego poniedziełku hehe
9 dni później
Myślę, że w tym temacie można to poruszyć :)
Otóż polski zespół, został Mistrzem Świata na platformie gry Counter-Strike 1.6. Finał World Cyber Games odbywał się w Chengdu w Chinach. Polacy wygrali tym samym kwotę 35.000$ (+ sprzęt o wartości 2.000$), co w przeliczeniu daje prawie 20.000 zł na łebka :)
bobson Napisał(a):
> zajebiaszcza gra to jest Call of Duty Modern
> Warfare 2!miłosnikow tej serii nie
> zawiedzie.premiera coprawda dopiero 10 listopada
> ale kto ma przerobionego X-boxa ten moze młucic
> juz od tego poniedziełku hehe
Gra pobiła rekord sprzedaży. W samych stanach i UK znalazła 4,5 mln nabywców, co jest rekordem. Infinity W. zarobiło w 1 dzień ponad 300mln dolców.
gra jest naprawde super szkoda tylko ze taka krotka...6 h grania i koniec.dobrze ze jest cos nowego w postaci special ops czyli misje na czas.69 misji do odblokowania jest...
ma ktos podony komputer - dualcore 2.0giga,2giga ramu,geforce 9500 256ram ? jak tak to niech napisz jak mu to chodzi...
Nooky dalej chcesz pogonic Xa ??
ja mam do zgonienia xboxa przerobionego, z kilkoma grami, full zestaw, bez dysku, tylko że jest jedna wada- jest zbanowany, poprostu nie da sie grac przez internet... Ostatnio w europie zbanowali 700000 xboxów za gry przed premierą. Cena do dogadania... jak cos to pw.
lunatic11 - PW
11 dni później
Męcze nowego Call of Duty. Rzeźnia straszna, podoba mi sie.
Nowe GTA trzyma poziom ...ten sam silnik gry.kazdy z dodatkow to ok 10h grania(sa dwa).
potrzebuję pożyczyć gitarę do XBOX
Sprzedam Xbox 360 Premium 60 gb, przerobiony, kilka gier gratis, dwie orginalne, Bezprzewodowy pad, zasilacz, HDMI, kabel hdmi, pudełko, gwarancja jeszcze kilka miesięcy od goscia co przerabiał, NIGDY NIE LOGOWANA DO LIVE, NIGDY NIE ZBANOWANA, ŻADNA GRA NIE BYŁA GRANA PRZED PREMIERĄ!
Cena która mnie interesuje to 800-900 zł, wydaje mi sie że to nie jest tak dużo ;) jak co to priv lub gg 8453371
Jak komuś się nudzi i szuka jakieś fajnej darmowej gry to polecam Grę Cernye Bushlaty "gra wypuszczona przez Rosyjskie studio 1C" twórce takich hitów jak Soldiers heroes of secend word war IŁ2 sturmovik death two spies oraz serii dywersanci na tyłach wroga outfront w Polsce znanych jako Men of war oraz Faces of war!
wystarczy wpisać w googlu Cernye Bushlaty i pobrać z pierwszego lepszego torrenta (w 100% legalnie ponieważ nie istnieje żadna umowa między Unią Europejską na Federacją rosyjską o prawa autorskie ,więc hulaj dusza piekła nie ma.Rosjanie często wykorzystują ten fakt w drugą stronę wypuszczając w Rosji za darmo gry które nie mają wydawcy w Rosji!)Uwaga niektóre wersie tej gry mogą być po Rosyjsku lub Ukraińsku zapisane cyrylicą ale zdarzają się też wersie po Angielsku!
Gra opowiada o losach Radzieckiej piechoty morskiej z Floty czarnomorskiej która walczy na froncie krymskim z Wojskami III rzeszy i Rumunią ! (Odessa Sewastopol!)Czarne kurtki stały się elitarnymi oddziałami Armi Czerwonej gdy w 1942 Z Rozkazu Stalina każdy mężczyzna zdolny do walki (marynarz kucharz rzeźnik) miał zostać powołany do obrony półwyspu krymskiego i osłaniania ewakuacji ludności z Sewastopola.Aby zapewnić wysokie morale :D Stalin postanowił wyznaczyć oddział NKVD który miał czuwać nad duchem bojowym piechoty morskiej floty czarnomorskiej (miał zastrzelić każdego kto nie chciał szturmować nazistowskich pozycji z 1 magazynkiem i 0.5 granatem!)Odział ten został podany naturalnej selekcji (przez odstrzał!),przeżyli tylko najlepsi wojacy którzy stworzyli potem legendę tego oddziału!
A teraz o samej grze!
Jest to niemal nie spotykane w grach komputerowych połączenie RTS i gry akcji oraz fps!
Możemy naszym saudatom rozkazać aby poszli tam i zrobili to i to lub wcielić się w jednego z nich i samemu otworzyć ogień do przeciwnika lub samemu poprowadzić Rudego :)
ale co będę opowiadał jak to wygląda lepiej zobaczcie sami!
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=GsyUtTMYA-U&translated=1
gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2XWUBDhlj4&translated=1
Gra jest podzielona na 6 kampanii składających się z 22 misji
które wierni oddają realia początku operacji Barbarossa oraz walk na pół wyspie krymskim!
Gra po mimo tego że robiona przez rusków często jest realistyczna (dostajemy bandę 40 chłopa który co 10 ma hełm a co 20 czapkę oddział ma w porywach do 2 granatów osłaniany jest przez opancerzony ciągnik z silnikiem półsprężanym!!)
A wojska Rumuńskie wyposażone są często w broni którą Naziści w 39 zdobyli na Polakach i potem przekazali ją Rumunom!
Resztę ocenicie i przetestujcie sami!
BartAcid Napisał(a):
> Męcze nowego Call of Duty. Rzeźnia straszna,
> podoba mi sie.
grasz w special ops?ja mam narazie 14% i robi sie zajebiscie ciezko...mysle ze odblokowanie ostatnich misji w moim przypadku chyba nie wchodzi w gre...zajebiscie trudno a ile sie czlowiek na wkurwia przy tym...
Mam problem z ucieczka z chaty tego łobuza. leca na plecy i od frontu i jest lipa. Jak skoncze to sie za specjale biore bo czytalem ze wydluzaja gre i bywaja ciezkie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)