EA
2K jeszcze nie sprawdzalem...
w EA gralem tylko jeden mecz wiec moze sie myle...
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
2k bije na kolana EA jesli chodzi o grafe wiec polecam...
czeka ktos na Call of Duty Modern Warfare 2?to bedzie uczta...10 listopad premiera.
dziś nabyłem fife 10 elegancko się gra na pc gram
szczególnie opcja gry on-line można pociupać z ludźmi na całym świecie
p.s Radson jak na razie w grze on-line dostaje ciągle baty będzie się wypierał ale tak jest :)
ja nie moge patrzec na fife na pc...100x lepszy PES 6...
7 dni później
ma ktos Fife 10 na zbyciu (moze byc nie po Polsku) ? rzuce GTA IV + Fife 09(stan idealny) + Fife 09(zarysowana i z plyty nie pojdzie,ale gdy zgra sie dzialajaca na dysk i ta zarysowana jest w srodku to smiga bez zadnych problemow)...jak macie inne propozycje to dawac...
piszemy o grach na XBOX360....
isaac
na x boxa polecam Wolfeinsteina...z nowosci.jest to calkiem zgrabnie zrobiona gra.Call of Juarez mnie jakos specjalnie nie rzucił na kolana.tak jak pisalem wczesniej czekam z niecierpliwoscia na call of duty...
ale ja nie pytalem o porady jakie gry sa fajne a jakie nie...pisalem ze potrzebuje Fife 10 i nic innego mnie nie interesuje :)
to ja zapytam ;) gdzie w krk najlepiej przerobić xa ?
panowie gdzie można kupić gry na x-boxa, oczywiście chodzi mi o "kopie zapasowe".
giełda na balickiej w weekend
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to ja zapytam ;) gdzie w krk najlepiej przerobić
> xa ?
ale jaja...wlasnie to samo mialem spytac :)
nie bede sie juz paprał w oryginaly jak kazda gre moge sciagnac w 1,5 godziny...
przerabial ktos ? poleca ktos kogos ?
Ja zamówiłem już przerobionego ze strony www.mobisoft.com.pl, ale kolega mi mówił, że bardzo dobrze i nie drogo przerabiają w DH Wanda w NH. Bart domyślam się, ze na giełdzie będzie wszystko. tylko bardziej chodziło by mi o jakieś konkretniejsze namiary, bo jak miałem ps2 to zdarzało się, że gra którą kupiłem nie była tym samym co pisało na płycie.
ziomy wszystko kupicie i przerobicie X na Wadowickiej!ja tam zawsze gry kupuje i konsole rownierz!
A tak mówiłem, że nie przerabiam bo coś :D ale to jest za duża pokusa http://thepiratebay.org/top/404
Bobson w jakiej cenie są gry na Wadowickiej ? to jest ten punkt koło Abry ?
Ja mam x360, a i kilkakrotnie zdażylo mi sie przerabiac u obu panów xboxy(na wadowickiej i w dh wanda, obaj panowie są eleganccy, z tym że w dh wanda zdażyło mi sie troszke więcej czekać) są to koszty ok.100zł, z czym można dostać jeszcze jakąś kopie zapasową gratis;) a co do jakich gier polecam, to z nowosci "operation flashpoint 2"... Gierka kozak. I jest już forza motorsport 3- o tej grze chyba nie musze sie wypowiadać? ;)
100zl ?
ja dostalem numer ostatnio od kumpla i powiedzial mi 60zl...kumpel ma przerobiona juz rok i sie nie skarzy...
no tak ale myślałem ze dla stałych klientów to jest cena bo tak mówił ;) ja też przerabiałem za 60 ;) a w ogóle słyszeliscie że wychodzi xbox 360 forza motorsports 3 limited edition? obudowa cała w klimatach forzy, dwa pady także, a do tego dysk 250 gb. i do tego za śmieszną cene 250 funtów.
20zł za gre
da sie juz przerobic PS3 ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)