KTO JESZCZE SIE NIE ZDECYDOWAL NA ZAKUP BILETU NA MECZ ZE SZCZAKOWIANKA,TO MA SZANSE DOSTAC W "ENIGMIE" DZIS I JUTRO!!!!!!
WSZYSCY DO JAWORZNA!!!!!!!
-
-
W KLUBIE POZOSTALO JESZCZE 41 BILETOW!!!!!!!!!!!
Wczoraj było sprzedanych w sumie trochę ponad 300. Chcesz powiedzieć , że dzisiaj "poszło" 600 biletów???
Jest 1200 wszystkich jak ja bylem kolo 13.30 to było jeszcze 500 wiec moze aki zapomnial jedno 0?! ,chodz kolejki juz sie zaczynaly tworzyc
Wszyscy do Jaworznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (21-11-03 15:37)
ja bylem okolo 14.30 i bylo sprzedanych grubo ponad 800
Autor: aki (xw26.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-11-03 16:15
TYLKO W ENIGMIE MOZNA JESZCZE NABYC BILETY NA MECZ ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSTATNIE 100 SZTUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIS I JUTRO DO GODZINY 24.00.
ja biletu nie mam kasy tesh nie próbuje jechasc na farta.....
Proszę niejakiego "Mateusza" o sprawdzenie maila; faceci z kolejki chcą mnie już zlinczować, że nie daję odpowiedzi!
Ja już musiałem kupować w Enigmie bo w klubie zabrakło biletów!!!
mam wiełką prośbe mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie jest enigma??
volt prawie na rogu ul. Starowiślnej i Miodowej , od strony Miodowej.
dzięki za info mam nadzieje że jutro dostane jeszcze bilet
volt , w newsie na stronce głównej pisze ,ze bilety będzie też można kupić w Jaworznie!
dzięki to po kłopocie:)
Glupie pytanie - czy ktos [u]jutro[/u] bedzie rozdawal bilety dla tych, ktorzy sa zapisani i maja "tymczasowki". Bo dzisiaj w Klubie puchy straszne :(
ja nie mam biletu nie wiem czy pojade a jak pojade to sie bede martwil na miejscu :)
ile jest biletuf jeszcze?
oli pajacu 1200 biletów poszło i zabrakło :(.
O 16.00 kupiłem bilet w E... została jakaś resztka, więc jak ktoś jeszcze nie ma to niech się spina i leci szybciutko zakupić :-)
wybiera sie ktos?? to by mi tez kupil a ja kase oddam jutro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)