A wiec stało się po ~40 latach oczekiwania (!) zbudowano trybuny w Krakowskim "Pałacu lodowym".
Wtorek o 18-ej pierwszy mecz hokejowy w tym sezonie. Pasiak nie powinien opuszczać tak historycznego wydarzenia.
Bilety jedyne 10 zł.
Bilety dla kobiet za symboliczną złotówkę!
Dzieci do lat 12 wchodzą za darmo!
-
-
UWAGA! Ogłoszenie hokejowe. wtorek 18-00 historyczny debiut krzesełek przy Siedleckiego.UWAGA POMIMO DONIESIEŃ PEWNEJ...
Oczywiście będę z rodzinką!
Ja też zajmę z rodzinką 4 krzesełka.
1. to rzeczywiście temat dobry do działu :)
2. ja przychodzę zająć 17 krzesełek bo tylu u mnie na weekend gości ziomków Czarnych Jasło, pozdro
dodajcie bebniarza!!!
rowniez zajmuje krzeselko hahah kto pierwszy ten lepszy wiec wpisywac sie i rezerwowac sobie krzeselka!!!
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1. to rzeczywiście temat dobry do działu
>
No ale z czym masz chłopie problem?
Wykorzystuję dane nam Pasiackie medium elektroniczne do reklamy meczu Pasów.
To ,że kilkaset osób które tu wejdą po meczu wychwalać strzelca zwycięskiej bramki dla Pasów utrwali sobie info o hokeju jakoś Ci przeszkadza?
Generalnie warto potraktować zmianę standardu oglądania meczów na przy Siedleckiego
jako zachętę do częstszego odwiedzania naszego lodowiska
Zapraszamy także na drugi i trzeci i dalsze mecze u siebie ;)
a ja proponuję w ogóle w ramach protestu chodzić tylko na hokej i co kolejkę zapełniać halę po samo nowe pięknię świecące oświetlenie i czekać, czekać, czekać może się poda wreszcie do ... ;)
hop
mysle ze na lodowisku majewskiemu tez pocisniecie bo on akurat lubi hokej i zawsze na Cracovie chodzil
Jeśli jest tu juz temat hokeja to warto by było pomyśleć o przedsprzedaży biletów w Medale.pl
lub chociaż na Siedleckiego:)
A gdzie teraz mozna kupic bilety na wtorek? Tylko na Wielickiej? Co z English Football Club?
hop
Przypominam:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Khalid, nie, w niczym mi to nie przeszkadza, miałem jakiś zły dzień, pozdro
Ro Man Napisał(a):
> Khalid, nie, w niczym mi to nie przeszkadza,
> miałem jakiś zły dzień, pozdro
:)
ps:
Data: 19 wrz 2008 - 16:39:07 ---> wtedy jeszcze tak źle nie było. Najgorsze zaczeło się po 20-ej ;) Tak swoją drogą to nawet po 3-0 bez walki na r22 w2005 nie czułem się tak fatalnie jak po piątkowej parodii futbolu. U siebie jednak bardziej boli ...
generalnie nie ten dział ;) a ja mam takie pytanie czy nie wiecie czy już są bilety na wielickiej ? bo za cholere nie idzie sie tam dodzwonic
Dział jest odpowiedni - fajnie by było jednak olać sprawę Majewskiego na hokeju - hokeiści zasłużyli żeby na meczu ich dopingować a nie bluzgać na Majewskiego/gts i co tam jeszcze...
noo Napisał(a):
> a ja mam takie pytanie
> czy nie wiecie czy już są bilety na wielickiej ?
> bo za cholere nie idzie sie tam dodzwonic
>
>
już? chyba raczej jeszcze ;)
owszem są na Wielickiej, a jeden to już jest w mojej kieszeni :)
Biletow jest jeszcze dosyc sporo - dzis w poludnie kupowalem na Wielickiej. A wiec brac znajomych i po bilet!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)