Jak pomyśleć to jednak takie błedy często się zdarzają w gazetach, więc może chodziło o Grzegorza.
-
-
Współpraca z ŁKS??
Robinksc-to nazwisko będzie(tzn jest) zaskoczeniem,ale nie znowu tak dużym.Nie jest to nikt z podSTAWOWEGO składu....
Notabene o ile sobie dobrze przypominam zawodnik ten ma coś wspólnego z tym tematem :-)
Wiadomość zmieniona (26-11-03 22:26)
Skoro tam mówisz Martinez to pewnie tak jest. Zreszta mi to jest obojetne kto przyjdzie a kto odejdzie byle wygrywali !!! Wyleczyłem się już z przyzwyczajenia do piłkarzy :), ale oczywiście szanuje wszystkich którzy dla nas grają.
no i w dzisiejszym sparingu ŁKS-u nie grał ani Baran, ani Szwajdych.
No to jest szansa, że Szwajdych trafi do ŁKS-u. Pewnie nie dlatego, że ja tak proponowałem na forum, ale i tak się cieszę. Gra w II lidze w niezłej drużynie dobrze mu zrobi, tylko mecz z nami....
Aha, to jest ze strony głównej.....
[IMG]http://www.cracovia.krakow.pl/zdjecia/cracovia_1/images/1an_jpg.jpg
[img] http://www.cracovia.krakow.pl/zdjecia/cracovia_1/images/1an_jpg.jpg
i kur.. nie da sie
[img]http://www.cracovia.krakow.pl/zdjecia/cracovia_1/images/1an_jpg.jpg[/img]
to jest taka funkcja klamrowa..
[nazwa funkcji]adres obrazka[/nazwa funckji]
w tym wypadku za nazwe funkcji podkladasz IMG , jakbys chcial pogrubic tekst robisz to samo
pierwszym [] otwierasz jakas funkcje a [/] ja zamykasz
A mnie nie podoba się wysyłanie Szawjdyszka do Łozi!!!
Lepiej żeby był "pod ręką" trenera!!!
Można by wtedy kontrolować czy idzie w dobrym kierunku itd....
Ale cóż jeśli Treder Stawowy będzie uważał, że tak jest lepiej to ja...NIE DYSKUTUJĘ z Jego decyzją
Zawadzki mial przygode w LKS i Arce. Jak sie skonczylo wiadomo!
no i ja go chciałem do Viktorki i powiedziono mi, że studiuje w Krakowie, to będzie jeździł z Lodzi codziennie na zajęcia?, coś mi tu nie gra, ha, ha
:):):):):)
OK - pod warunkiem, że wiosną ŁKS puka u siebie: Radmosko, Lubin, Bełchatów, Szczakową .... a na wyjeździe urywa 2 punkty Ptacovii :):):):)
No z Radomskiem to nie był bym taki pewien .....
Pozdro :)
Ja mysle ze najwazniejsze zeby nasi pilkarze ktorzy nie mieszcza sie w skladzie lepiej ogrywali sie w 2 lidze niz w 3 poniewaz jak wszyscy wiedza to nie jest to samo,a oferta lks jest naprawde dobra a o taki talencik jak szwajdzik trzeba dbac poniewaz w przyszlosci to on jako wychowanek bedzie strzelal bramki i pograzal wisle w swietej wojnie.
Zgadzam Się :)
Oby tak było ale "Wieszczu nie przyjdzie"cz mogę sie od was dowiedzieć jakie ruchy transferowe są u was.......ZAWSZE Z WAMI ŁÓDZCY FANI
Karvin napisał(a):
> Cracovia ma się wzmocnić zimą i wówczas niektórzy piłkarze
> ewentualnie zostaną do ŁKS wypożyczeni. [b]Po miłym przyjęciu,
> jakie Cracovia miała w Łodzi, stosunki między klubami są więcej
> niż dobre.[/b] Łodzianie m.in. otrzymali zaproszenie na halowy
> turniej z udziałem drugoligowych zespołow, który odbędzie się
> 11 stycznia w Krakowie.
Alez wy macie wybiorcza pamiec sadzac po wpisach ponizej (rowniez dziennikarze). A kto wam nie pozwolil trenowac przy sztucznym oswietleniu przed meczem (poza Pogonia) ??
Itsme nie prowokuj. Wiesz, że w Łodzi był wtedy mecz Widzewa z Legią. To jasne, że nie mogło być treningu. W Szczecinie było inaczej, ale to już inna bajka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)