TYLKO 1000 SZT. ZOSTALO UDOSTEPNIONYCH DLA KIBICOW CRACOVII!!!!
WSZYSTKICH CHETNYCH PROSZE O SZYBKA REAKCJE.
PONIEWAZ MOZE ZABRAKNAC!!!!!
DZISIAJ I JUTRO DO GODZINY 17.00. SA PRZYJMOWANE ZAPISY!!!!!
W SOBOTE JUZ NIE BEDZIE MOZLIWOSCI WPISANIA SIE NA LISTE!!!!
NA KIBICOW KTORZY PRZYJADA POCIAGIEM,BEDA CZEKAC PODSTAWIONE NA DWORCU KOLEJOWYM W JAWORZNIE AUTOBUSY,KTORE PODWIOZA NA MECZ KIBICOW CRACOVII!!!
ZAPRASZAMY!!!!!!
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!!!!!
-
-
BILETY NA MECZ ZE SZCZAKOWIANKA JUZ SA DOSTEPNE W KLUBIE!!!!!!!!
WSZYSTKO PIEKNIE I LADIE TYLKO OKTOREJ TYM POCIAGIEM MAMY JECHAC BONIEMA KONKRETNIEJ ZBIURKI NA POCIAG A NIE JEDEN TAM JEDZIE TYLKO O ROZNYCH GODZINACH CO CALY CZAS BENDA CZEKAC TE AUTOBUSY MOZE COS KONRTETNEJ OKTOREJ MAMY SIE ZEBRAC NA POCIAG I ODJECGAC WSZYSCY RAZEM I CZY TE AUTOBUSY BENDA PLATNE
Jedziemy pociągiem o 11:00, zbiórka o 10:30 tak gdzie zawsze.
Spieszyć sie z zapisaniem
Są jeszcze jakieś pytania ???
TO ZNACZY GDZIE TA ZBIÓRKA??
Pod zegarem !!!
ile jest jeszcze biletów ???
mnóstwo, kupować, panowie, bo jak byłem o 13 to kupowałem bilety 183 i następne... mało !
Nie chciałbym byc kebabie niegrzeczny ale przydałby Ci sie słownik ortograficzny,bo twoja pani od jezyka polskiego to była mało wymagająca.
cos malo ich sprzedano
ile kosztuje wyjazd?????
10 pln bilet na mecz + bojazd do szczakowej
dycha za bilet, dojazd na własną rękę.
aha czyli w klubie dyche polace... spox;-)
KsC...
Tak w klubie 10 pln
Enigma - godzina 17.00 - kupiłem dopiero nr39 - kupować a nie płakać jak dojechać do Jaworzna bo łatwiej to jest tylko dojechać na Hutnika
Ludzie olali zapisy i bilety , w klubie 300 osób zapisanych... Juz słyszę te głosy świętego oburzenia , gdy w końcu działacze któregoś z przeciwników będą surowo egzekwować przepisy i większość nie wejdzie...
ja jutro jade po bileciki z kumplami z osiedla
===AvE CrAcOvIa Qr2nÓw===
jutro po bilety na meczyk... mam transport... jupi !!!
kupowalem dzisiaj w klubie o 12 - mam numer 163
koło 17 było 300...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)