Mam nadzieje ze doping jednak bedzie ...
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
jak przyjdą ludzie którym się chce dopingować to będzie bo nie widzę sensu młynu złożonego z 10 osób
z mojej strony wielkie podziękowania dla tych, którzy poskładali młyn.
Aż miło było mi... dzięki!
To jeszcze nic, jakoś zebraliśmy się i uformowaliśmy ten młyn, ale bez fajerwerków. Cieszy fakt, że ruszyliśmy nawet całą halę. Teraz wszystko w rękach nas kibiców, żebyśmy przyprowadzili tych, co zapomnieli o hokeju. Jak każdy zrobi mobilizację wśród znajomych - chętnych do dopingowania - to możemy wtedy wystawić przyzwoity młyn. Wielkie dzięki, dla tych co dziś w młynie z nami.;)
Zapowiadało się w 98% piknikowo, ale jednak pośpiewałem za te 10 zł. Bardzo sympatyczna atmosfera. :) Warto było się przejść i przypomnieć sobie jak to jest jak Cracovia wygrywa.
dziś atmosfera jak na play off :) race świece dymne sektorówki młyn pękał w szwach oby tak dalej zabawa dziś przednia
Wraca atmosfera... :)
miejmy nadzieje,ze bedzie juz tylko lepiej:)
6 dni później
No i całkiem nieźle wczoraj było. Był doping, był bęben, była flaga. To mi się podoba.
Było fajnie :)
ale (no musi być jakieś ale przecież ;) )
HPG przy grze w podwójnym osłabieniu :)
no i to "nigdy nie spadnie" w odniesieniu do hokeja trochę nie na miejscu :)
Ale naprawdę mi się podobało :)
Co to nie strzelaliśmy bramek w podwójnym osłabieniu? Na pełnej ...... cały czas.
Karvin nigdy nie spadnie było zaśpiewane dla żartu :)
Bylo swietnie:)
amok_pl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karvin nigdy nie spadnie - było zaśpiewane dla
> żartu :)
Z Karvinem na meczu było aż tak źle.
Karvin był w młynie?;)
nie był ale śpiewał :)
Garry wszystko zapewniam Cię było jak w najlepszym porządku, poza gościem z Podhala który nam zasłaniał akcję co jakiś czas :)
mobilizować się na niedzielę, zaraz po Ruchu mamy na hali mecz z Sosnowcem.
Animal day. Dogs and pigeons.
A jak by klub zrobił tak, że ci który jeżdżą na wyjazdy (na piłkę), dostają za symboliczna złotówkę bilet na hokej?
czas wrócić na hokej bo już chyba rok nie byłem tak mnie piłka pochłonęła :) zapowiada się świetna niedziela, do zobaczenia na hali a wcześniej na stadionie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)