miało być po staremu! gdzie młyn?? :(:(:(
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Odnośnie wczorajszego meczu i niniejszego tematu:
doping: cieniutko
oprawa: zero
atmosfera: taka sobie
O jejku, po co to marudzenie?
Wiadomo przecież, że otwarcie stadionu wyssało z ludzi siły witalne.
Będzie lepiej :)
To żadne marudzenie, tylko opis stanu zaobserwowanego.
mnie tam się podobało :) i komuś, kogo pierwszy raz zabrałem też się podobało :)
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie tam się podobało :) i komuś, kogo pierwszy
> raz zabrałem też się podobało :)
Widzieliśmy, widzieliśmy :)
Jak na razie jest dramat. Nie ma dopingu i organizatorzy muszą przy każdej przerwie włączyć muzyczkę... i jeszcze jedno dziwią się że mało ludzi przychodzi na hokej, to czemu [b][u]nie ma biletów ulgowych dla młodzieży[/u][/b], a jest tyle pustych krzesełek.
zgadam sie. zwlaszcza, ze potencjal jest ogromny...
spokojnie na hokeja przyjdzie czas jak się piłka skończy...
volt Napisał(a):
> spokojnie na hokeja przyjdzie czas jak się piłka
> skończy...
bez komentarza...
czy na prawdę nasz klub nie jest w stanie logicznie pomyśleć jak sciągnąć / zachęcić ludzi do hokeja?! Przemilcze juz fakt dzisiejszego meczu...
Ale jakaś odrobina promocji, prowadzenie ulg podniosłoby frekwencję, bo jak pisałem wcześniej potencjał jest.
A widowiskowość tez!
nie wiem... po prostu dzis sie wk&*łem...
pozdrawiam
volt Napisał(a):
> spokojnie na hokeja przyjdzie czas jak się piłka
> skończy...
Już się przyzwyczaiłem do takiego stanu rzeczy. Przede wszystkim lubię hokej jako sport, ale klimat który panuje na trybunach przypasował mi - okazja do spotkania się i rozmów ze znajomymi w tle dobrego hokeja.:)
Leesior Napisał(a):
> oprawa: zero
na meczu hokeja zebraliśmy ostatnio może 80pln. za to oprava 1m2 może być.
poza tym kto ma ją podnieść ?
przyjdzie czas na ogarnięcie hokeja bo na chwilę obecną mamy milion innych rzeczy na głowie
Oprawy to temat tylko i wyłącznie na PO, w sezonie zasadniczym nie ma w ogóle co o tym myśleć. Najgorsze jest to, że śpiewać nie ma komu.:(
dokładnie... na obrawy będzie czas w PO.
Najgorsza jest frekwencja no i brak młyna...
w tamtym roku piamiętam, ze nawet jak nas czasem bywało po 500 - 600 osób to młyn był.
A jeśli chodzi o PLH to jest nas w granicach 1000 i nic.
pozdrawiam
PS. Sprawmy radość Kostuchowi i Martynowskiemu (mamy za co) i pokażmy im doping na Siedleckiego!
Licze na Was :)
pozdrawiam i do boju !!!
mi to nie przeszkadza, jak jest piłka idę na piłkę jak jest hokej też obowiązkowo jestem, jedno drugiego nie wyklucza. :)
nooky Napisał(a):
> Leesior Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > oprawa: zero
>
> na meczu hokeja zebraliśmy ostatnio może 80pln.
> za to oprava 1m2 może być.
> poza tym kto ma ją podnieść ?
>
> przyjdzie czas na ogarnięcie hokeja bo na chwilę
> obecną mamy milion innych rzeczy na głowie
To znaczy że zbieracie na nowa oprawę ? A starych flag nie macie ? To taki problem jakąś jedną choć wywiesić ? Sam się składałem na flagę hokejową przed PO (a tfu ! :)) w 2009 roku. Gdzie ona jest ?
Oprava to jest jednorazowa prezentacja. Nie można na okręta tylko flagami przecież machać. Flaga ma się dobrze. Fakt nie złożyło się jeszcze by w tym sezonie zawisłą, ale spokojnie nie mają się co fundatorzy niepokoić. Jest i będzie na meczach, nie tylko tych w PL :)
to co bedzie jakis doping dzisiaj ? bo ja wyleczylem gardlo i wypada cos pospiewac :) tyle ze ostatnie 2 mecze slabiutko, slabiutko...
kmiksc Napisał(a):
> to co bedzie jakis doping dzisiaj ? bo ja
> wyleczylem gardlo i wypada cos pospiewac :)
> tyle ze ostatnie [b]2 mecze[/b] slabiutko, slabiutko...
chyba jednak trochę więcej niż 2 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)