Matek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nooky Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem jak ty ale nie każdy w wieku 15-16
> lat
> > może sobie uzbierać 150 pln na playoffy
>
>
> Przez pół roku? Nie rób jaj.
Tak, są ludzie których po prostu nie stać. Jak tak trudno Ci to zrozumieć to przykro mi.
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
[quote=nooky]
jesteśmy w Polce gdzie jest inna kultura stadionowa.
[/quote]
rotki, ale nie istnieje cos takiego jak "kultura stadionowa", rożnica polega co najwyzej w proporcjach ilosci osob w mlynie a pozostałą publiką (u nas młyny są proporcjonalnie wieksze niz na Bialorusi czy Slowacji co wprost wynika z mniejszej popularnosci hokeja w spoleczenstwie)
pisano to juz wielokrotnie wiec ja tez dopisze: nie oczekujcie, ze wszyscy bedą cały mecz spiewać, nie zmuszajcie ludzi do spiewania, stania czy klaskania na komendę - czesc (znaczna) ludzi chce po prostu obejrzeć mecz i to jest najzupełniej normalne
wszystkie zawołania typu "ruszcie dupy" albo nie robia wrazenia albo wywołują odruch [b]naturalnego sprzeciwu[/b]
byłoby dobrze jakby ulgowymi biletami dla nastolatków dało sie powiekszyc młyn, no ale niestety póki co takich biletów nie ma
Słusznie Wielka Gęba napisał.
Mam wrażenie, że nasz młyn z każdym meczem hokejowym jest mniejszy, tzn. nie chodzi mi o ilość tylko o wzrost i masę ciał ;) ale i tak chwała mu za to, że chce śpiewać.
Niech tak właśnie będzie, kto che śpiewa, kto chce klaszcze, kto chce ogląda. Dla wszystkich starczy miejsca na hali (niestety).
4 dni później
ostatni mecz 3 tercja, młyn malutki.... to mało powiedziane, ale rozśpiewany, udało się nawet "ruszyć" resztę hali pomimo że była ich garstka, uznanie dla nich:):):)
Młyn był malutki (w 3-iej tercji), bo dużo osób wcześniej na Hutnika pojechało.
tak oczywiście, chodzi tylko o to by pochwalić że po mimo tego że było ich niewielu coś się działo, i udało się im rozśpiewać reszte:)
4 dni później
nooky Napisał(a):
> Prawdopodobnie odniosło efekt. Czekamy na info
Czy są już efekty protestu młodzieży?
na kolejnym meczu część osób załapała się na tańsze bilety. Odnośnie następnego meczu jak coś będzie wiadomo damy znać.
Powinna być pewna pula biletów tańszych na młyn (np.300) po 15 zł i tyle.
Brak ulgowych biletów dla młodzieży jest dużym błędem marketingowym. Liczenie na to, że na finał i tak ludzie kupią bilety jest krótkowzroczne. Zdecydowana większość tych osób nie pojawi się w trakcie sezonu zasadniczego. Dla młodych ludzi, którzy chodzili w trakcie sezonu powinny być ulgowe bilety np. obecność na co najmniej 20 lub 25 meczach sezonu zasadniczego upoważnia do kupienia ulgowego biletu, to oczywiście tylko jedna z propozycji można to rozwiązać na wiele innych sposobów.
Oj. Gramy w finale, pierwszy raz z sprzedawcami uscypków (scypkami też handlują), można w kocu raz a zawsze wybić im hokej z głowy, pokazać różnicę między Krakowem a nt............ I można wiele...... A my jak zwykle, od 5 lat, kłócimy się o ceny biletów. Bo, normalnie, od 20 lat gramy cały czas w finałach i już się nudzi :) Boże, co się z Nami stało........
to sie KOTU stalo ze chcielibysmy dac mozliwosc ogladniecia meczy tez mlodym , ktorzy chodzili w sezonie zasadniczym i dopingowali Cracovie - faktycznie straszne co sie z nami dzieje , ze nie myslimy tylko o swojej kieszeni o tym , ze na finale bedziemy
Jak kiedyś, jak Bóg da, zagramy w lepszych rozrywkach to pewnie też będzie płacz, że dlaczego ie za darmo. Nie idzie mi tylko o hokej. Na piłce jest tak samo. Swoją drogą, było kiedyś taki temat jak "praca za karnet" czy coś takiego.
Ceny są jakie są, i nie widzę potrzeby aby nagle ktoś wchodził za darmo. Może, należy pomyśleć o biletach ulgowych, ale bez przesady. W kocu każdy wybiera to co lubi. Ja wolę hokej, to na piłkę na razie nie chodzę. Zresztą dla mnie piłka zaczyna się dopiero po sezonie hokejowym (taki sport zastępczy)
KOTU Napisał(a):
> A my jak zwykle, od 5 lat, kłócimy się o ceny biletów.
> Boże, co się z Nami stało........
No właśnie zastanawiam się nad tym, co się z nami stało?! Chyba niektórym poprzewracało się w głowach od tego comarchowskiego dobrobytu. Kiedyś była u nas zupełnie inna taka rodzinna atmosfera, jak widziało się, że ktoś stoi pod stadionem bez nadziei na wejście, to się mu dokładało a niektórzy nawet kupowali bilety. Dziś każdy myśli tylko o sobie, żeby sam wszedł na mecz a inni niech się martwią sami o siebie. A ceny biletów i brak ulg pozostawię bez komentarza.
Powiem Wam tylko tyle, że część tych, których podziwialiście przez cały sezon za chęci tworzenia młyna nie będzie na tych meczach. Czy zasłużyli na to?! Odpowiedzcie sobie sami!
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1638912
Popieram wszystkich młodych robiących doping - bilety powinny być ulgowe dla Was bo wy robicie atmosferę .
Klub powinien to mieć na uwadze
A jakieś przyśpiewki na zapalę kapice vozika ect, będą ;)??
Ja mam taką sugestie przed "Hej Pasy Gol" może zaintonować coś ze starego repertuaru czyli "Czyś dorosły Czyś małolat śpiewaj z nami Pasy Gola" jak pamiętam to działało super
[color=#FF0000][b][align=center]WSZYSCY NA MECZ IDZIEMY NA BIAŁO CZERWONO
KTO MA KOSZULKĘ ZAKŁADA[/align][/b][/color]
[align=center][img]http://i40.tinypic.com/bfq805.jpg[/img]
TAK MA TO WYGLĄDAĆ[/align]
3 tercja zmiażdżyła wszystko :) szkoda, że tylko 1 była na prawdę mocna (pozostałe oczywiście też super, ale mimo wszystko 3).
A flaga: "HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA" przepiękna (osobiście 1 raz ją ujrzałem).
Do jutra PASIAKI !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)