.
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Ja się tak zastanawiam po jaką cholerę taka panika ? Przez ostatnie kilkanaście meczy doping był na bardzo przyzwoitym poziomie. Wiele razy pisaliście, że miazga. Porównajcie ten sezon z każdym innym poprzednim. Doping jest stale organizowany i co mecz pomagamy naszym hokeistom i wkładamy to serce. Dzisiaj po prostu jeden gorszy dzień i tyle. Nie ma co komentować. Opravcy wiedzą co dziś było nie tak i zadbają aby następnym razem było lepiej. A okrzyki z pewnym nawoływaniem są po 1 nie na forum a po 2 niezrozumiałe dla mnie.
Było tysiąc takich tematów, więc po co kolejny. Jeśli to jest stricte do Paszczaka, to jest PW, można napisać co było nie tak.
Chcecie opraw, dopingu, a robicie coś w tym kierunku? Nie dziwię się temu, że ktoś się denerwuje i nawrzeszczy przez megafon, nie może tak być, że jedni się starają, a drudzy przyjdą, zjedzą kiełbasę i skomentują, że chujowo.
[quote=Fiodor]
jak było napisane w innym temacie, mimo całego
mojego szacunku do Paszczaka... ŚWISTAK WRÓĆ!!
[/quote]
Chłopie, przychodzisz śpiewać Cracovii, czy Świstakowi? Kiedy zrozumiecie, że nie ważne, czy na gnieździe jest Świstak, Paszczak, czy Richard Nixon - on intonuje, reszta śpiewa - i tak naprawdę to od reszty zależy, czy jest dobrze, czy nie.
MC.busz, zgadza się nie śpiewam dla Świstaka, Paszczaka czy AA. Tyle tylko, że doping też jest uzależniony od tego kto go prowadzi i jak. Wybacz, to moje zdanie na ten temat, masz prawo się z nim nie zgadzać, lecz pozwól, że i ja będę miał swoje. :)
Można zdjęcie lub filmik z wczorajszej oprawy??
Podpisuje się dwoma rękami pod tekstem tomka1906 - i jeszcze mnie irytuje tekst o ruszaniu du..y ale to już inna bajka
Proszę bardzo.
krótki flimik z fragmentu wczorajszej oprawy z mojego punktu siedzenia :)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=p7rkKiQKdG8&feature=player_embedded][youtube.pl][/url]
pozdrawiam
nie wazne
[align=center][color=#FF0000][b]Przypominam, że zbiórka na opravę nie skończyła się z pierwszym meczem. Postarajcie się dzisiaj przebić wczorajszą zbiórkę.[/b][/color][/align]
Dziś druga tercja zdecydowanie najlepsza pod względem dopingu.
Szkoda jedynie, że z każdą tercją młyn się widocznie zmniejszał.
[quote=gentlemen]
Dziś druga tercja zdecydowanie najlepsza pod względem dopingu.
[/quote]
Może i najlepsza druga ale wg mnie wszystkie były dobre choć oczywiście zawsze może być lepiej.
[quote=gentlemen]
Szkoda jedynie, że z każdą tercją młyn się widocznie zmniejszał.
[/quote]
Tak musi być - słabe jednostki odpadają:D
brawo Paszczak, dziś było bardzo dobrze. Cieszę się, że mogę to napisać zwłaszcza po tym co było wczoraj. Oby tak dalej ;)
Zacznie chodzić więcej ludzi, będą mecz o większą stawkę to i gardła się otworzą reszcie ludu :D
Meczyk super,doping super !!!
k0la Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zacznie chodzić więcej ludzi, będą mecz o
> większą stawkę to i gardła się otworzą
> reszcie ludu :D
przyjdą kibice sukcesu, takich nie chcemy...
E tam. Byle byli byle śpiewali :) może zostaną
A do mnie wczoraj doszła, nasza mała "podhalanizacja" dopingu. O co mi idzie. Wszyscy którzy pamiętają wyjazdy na NT w latach wcześniejszych, ale po 2003 roku pamiętają jak śmiesznie wyglądało dopingowanie w NT. My w jakieś 30-50 osób (nie mówimy o meczach playoff, ale o takich w sezonie), wrzeszczymy jak zaczarowani, a u nich cisza na hali, tylko odzywa się cały czas jakiś tam "młyna" w sile do 40 osób, dodających sobie animuszu bębnieniem. Przytoczony obraz powrócił wczoraj do mnie na meczu ale w innym kontekście. Myślę sobie, że w 2006 r., w takim meczu jak w tym ostatnim z rundy zasadniczej z Podhalem z tego sezonu, hala by WRZAŁA!!!!!!!!!!!!!!!! Kapica bał by się zjechać na ławkę kar!!!!
To takie małe dygresje na ten temat.
Wygodne krzesełka. Kiedyś sie przestępowało z nogi, a nogę by nie ścierpły i by nie zmarznąć, a złość na podhalańskie psy czy gołębiowatych tylko pomagała w utrzymaniu temp ciała. Wtedy też były dzieci i rodziny i frekwencja wcale nie bardzo różna od obecnej ale nikt nie mówił, że jest nie kulturalnie tylko każdy cisnął ile sił w płucach.
Zmienia się komfort oglądania, zmieniają się wymagania. Kiedyś myślało się o meczu na siedząco. Teraz o ogrzewanej hali.
Bart zamówiłeś?
jak dla mnie z frekwencją jest coraz gorzej co to jest 1300 ludzi ej bez kitu ja zaczynam myśleć że my wcale tak dużo kibiców nie mamy bo jak nas się 2500 zebrac na 1 mecz play offs to jest masakra a co bedzie na nowym stadionie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)