"chwile" mnie nie było na meczach z przyczyn niezależnych ode mnie(t.j.chyba od PK) i atmosfera mimo nawet słabej frekwencji wyraźnie sie poprawiła co cieszy.Trzeba sie jednak pojawiać bo za chwile nie będe wiedzieć co śpiewamy-wczoraj już miałem ze 2 takie momenty ale szybko ogarnąłem;)
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Wielkie brawa dla chlopaka, ktory prowadzil doping na meczu z Jastrzebiem jak i dla bebniarza ;) Bylo dobrze, pomimo nieskiej frekwencji na meczu i malej ilosci osob w mlynie.
Szkoda że frekwencja nie była większa. Spodziewałem się że w piątek będzie znacznie więcej osób. Oczywiście na plus wynik i chłopak od dopingu, który naprawdę zajebiście sobie dawał rade!!!
Niejednokrotnie się apelowało do spikera by mówił wyraźniej i poprawili nagłośnienie w hali. Bo nie wiadomo kto obronił, kto strzelił jakie było przewinienie itp. :( Jest jak jest może kiedyś coś z tym zrobią. Co do ostatniego meczu była bardzo dobrze mimo słabej frekwencji na młynie pozdr.
Mam nadzieję, że we wtorek będzie bęben i znów zrobimy zajebistą atmosferę, nawet w prawdopodobnie małym gronie, ze względu na dzień tyg. jakim jest wtorek!
23 mecz z Zaglebiem Sosnowiec wiadomo ze termin troche niekorzystny ale ci co moga niech przyjda na młyn
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 23 mecz z Zaglebiem Sosnowiec wiadomo ze termin
> troche niekorzystny ale ci co moga niech przyjda
> na młyn
Jaki niekorzystny termin?! Bardzo korzystny, uciekamy przed świątecznymi przygotowaniami typu porządki itd. i spotykamy się na młynie.;)
chodzilo mi o tych co gdzies wyjezdzaja
A ja tak na marginesie........... Jako ,ze mam slabe rozeznanie w obecnych realiach Krakowskich - to mam pytanie. Jest jakas "knajpka" gdzie Pasiaki przed meczem sie "podbudowywuja"?
ta co zawsze przed hokejem
To taki rewanz - za moje podobne odpowiedzi? Ktora?
Na metalowców ;)
wrzo.ksc -dzieki, ale mozesz byc bardziej dokladny (ja juz 15lat poza Ojczyzna Pasiasta)
Ibzik, jeśli będziesz szedł od przystanku tramwajowego "hala targowa" zaraz przed halą uliczka w lewo i na pewno zobaczysz tą knajpe :)
dzieki-wiec spadam-i nie zasmiecam watku
siema. jakie cracovia ma stosunki z sekcją hokeja KTH Krynica?
take rzeczy to na priv
stosunków nie ma żadnych, co najwyżej ich leje na lodzie
Ja tam mam sporo kolegów ;) Hokeiści się generalnie lubią.
58 dni później
Odświeżam temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)