Kto puszcza tą muzykę? Na mecze przychodzą ludzie w zróżnicowanym wieku, a puszcza się muzę na full i jeszcze z przeproszeniem skierowaną chyba tylko do zajaranej klienteli! Litości!
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Ostatnio słyszałem piosenki Eldo i Molesty więc nie wiem w czym problem... lepiej żeby techno szło? :)
wszystko tylko nie techno ! Jejciu chyba nie przychodzicie żeby słuchać muzyki w czasie przerwy.
Biesiada lepsza..
Każdy się z nas "odpręży" przy takiej muzyce. :D
Asiekk25-ten jazgot w przerwie to muzyka? Posłuchajcie jak ludzie napier..ją na tego nawiedzonego "dj-eja".
Aby zachęcić do przychodzenia na lodowisko, wszystko jest ważne! Także muzyka! Nie może być tak, że nie da się porozmawiać w przerwie z sąsiadem!!!
A moim zdaniem od kilku meczów poziom muzyki jest o niebo lepszy niż wcześniej. Ciężka misja dogodzić każdemu kto przychodzi na mecze ale wydaje mi się, że dla każdego coś się znajdzie podczas każdego meczu.
Jakby pomyśleli na wielickiej to by reklamy puszczali w przerwie. Zawsze trochę kasy by wpadło.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Jakby pomyśleli na wielickiej[/b] to by reklamy
> puszczali w przerwie. Zawsze trochę kasy by
> wpadło.
Nie piszmy o rzeczach tak abstrakcyjnych. :)
Uważam, że reklamy z głośników na imprezach sportowych to porażka. Przy muzyce o wiele lepiej spędza się przerwe.
Przy muzyce, a nie przy tym jazgocie!
radsonJGtravel Napisał(a):
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jakby pomyśleli na wielickiej to by reklamy
> > puszczali w przerwie. Zawsze trochę kasy by
> > wpadło.
>
> Nie piszmy o rzeczach tak abstrakcyjnych. :)
>
> Uważam, że reklamy z głośników na imprezach
> sportowych to porażka. Przy muzyce o wiele lepiej
> spędza się przerwe.
no fakt...poniosło mnie trochę :D
ale przerwy to większość spędza na dymku.
No i tak juz jest... doping zbyt cichy, a w przerwie muzyka zbyt glosna i nieodpowiednia dla niektorych, mnie tam obojetne co w przerwie leci nie zwracam na to uwagi nawet :)
Arka Gdynia Rugby :D
Mogliby puszczać Radio Maryja.:D
muzyka wypas nic nie zmieniać:D
Pewnie! Niech tylko dają do tej muzyki po "działce" przy wejściu do hali!!!
:)
To przecież nie od nas zależy ...
jeśli problem zamiast pisać na forum podejść do gościa i pogadać :P
stary kibol no mogli by...;)
stary kibol Napisał(a):
> Pewnie! Niech tylko dają do tej muzyki po
> "działce" przy wejściu do hali!!!
> :)
Budowlanej? Czy chodzi Ci raczej o grunty orne?:D
koniecznie z mediami i dojazdem asfaltowym:)
Uwaga konkurs!
Telewizja Polska wspólnie z klubem przygotowała konkurs! Wystarczy odpowiedzieć na proste pytanie, mieć trochę szczęścia, a można wygrać karnet na Puchar Kontynentalny!
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/aktualnosci/uwaga-konkurs-czekaja-nagrody
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)