a to teraz karne za ruszenie bramki???
-
-
Jastrzębie-Cracovia 05,09, 2008, godz.17
Przepraszam za krytykę Radzika bo to zrobił w 3 tercji to Mistrzostwo dzięki Panowie za 3 pkt mecz naprawdę ciężki
Gratulacje i super ze umacniamy się w fotelu lidera PLH:)
Gratulacje dla jednych i drugich.Fajnie że jest Jastrzębie,a nie ma Unii:)
Pomęczyli jeszcze Roháčka o kadrę, ale on potraktował to na luzie...
No chłopaki na tak ciężkim lodzie i na 3 ataki pokazali charakter.
Wielkie gratki dla Chłopaków jestem pełen podziwu grając na 3 piątki dzięki jeszcze raz
Dobry początek oby tak dalej wielkie brawa!!!
Tabela
Drużyna Pkt
1.Cracovia 6
2.Zagłębie Sosnowiec 3
3.GKS Tychy 3
4.Stoczniowiec Gdańsk 3
5KH Sanok 3
6.JKH Jastrzębie 0
7.Naprzód Janów 0
8.Podhale Nowy Targ 0
9.Polonia Bytom 0
10.TKH Toruń 0
MÓJ TYP !! PIERWSZA TRÓJKA PODZIELI SIĘ MEDALAMI NA KOŃCU SEZONU
A w Toruniu lekka nędza. Coś eksport im nie wychodzi a tyle było płaczu (Buril, Hlouch), zobaczymy co będzie dalej.
Darecki po 2 meczach oceniasz Burila czy Hlouha.Cały Toruń gra totalny piach.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Darecki po 2 meczach oceniasz Burila czy
> Hlouha.Cały Toruń gra totalny piach.
napisałem, zobaczymy co będzie dalej...
a będzie ciekawie, dla nas oczywiście :)
Sędzia - chodzi prawdopodobnie o 2 ostatnie minuty meczu.
Nasi zagrali całkiem nieźle - beniaminek w pierwszym meczu na swoim lodzie, jeszcze beniaminek który wymienił pół składu jest zawsze groźny, chwała Pasom że wytrzymali napór miejscowych i dowieźli te 3 punkty, Jastrzębie niejednego jeszcze postraszy w tym sezonie.
Wiesław Jobczyk mówiący o tym że decyzje sędziego są ostateczne i nie należy mieć do nich pretensji to coś pięknego - szkoda że nie pamięta o tym przy okazji finałów PLH. Brawo dla chłopaków mam nadzieję że lidera mamy i za ch... go nie oddamy. W niedzielę jednak ciężki mecz i podejrzewam że początek walki psychologicznej przed finałem ligi... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)