Zdecydowałem się założyć nowy wątek, kontuzja Pasiuta jest dosyć poważna.
W poniedziałek Pasiut przeszedł operacje wiązadeł pobocznych w kolanie.
Ale nie jest to ostatnia operacja. Za dwa miesiące przejdzie kolejną operację wiązadeł krzyżowych.
Okres rehabilitacji potrwa do 8 miesięcy.
Trzymaj się!! Nie poddawaj się!!
-
-
Grzegorz Pasiut
8 miesięcy ????????!!!!!czyli caly sezon z głowy !!!!!!!!!!!!!!i kolejne osłabienie !!!!!!
ale wy płaczecie .. co to 1 zawodnik utrzymuje cały skład ?? Dajcie sobie już spokój.
Kontuzja to kontuzja..Trudno się mówi.
Mamy sporo bardzo dobrych zawodników.
Trzymaj się Grzesiek - szybkiego powrotu do zdrowia
Reventor przestań dramatyzować
Karvin czy Ty nie widzisz ze druzyna ciągle sie osłabia ,w zamian prawie nic nowego Ciebie to rybka ???
Stwierdzam fakty!!! Dziennik Polski pisze to samo !!Ciekawe czy dzienikarza tez nazwiesz dramaturgiem ???
czesc info z dziennika Polskiego
''Nie ma dwóch zdań - Cracovia kompletnie przespała okres transferowy. Odeszło kilku podstawowych graczy (Burzil, Marcińczak, Kuc, Hlouch), a ściągnięto tylko jednego dobrego hokeistę Michała Radwańskiego. Obrońcy Czech Dudasz i Fin Skinner prezentują przeciętną klasę i będą tylko uzupełnieniem zespołu, a nie jego wzmocnieniem.
Nie wróży to dobrze w rozgrywkach ekstraklasy, a przecież Cracovia ma aspiracje obronić tytuł mistrzowski. A poza tym grać będą także w Pucharze Kontynentalnym.''
AS - Dziennik Polski
Stanowski nie wiem czy jest dramaturgiem, ale ... a nic :)
zauwazylem ze w DP juz caly klan Stanowskich pracuje:), coz, Krakow.
pozwolisz że pominę milczeniem niewątpliwie fachową analizę red. Stanowskiego którego bardzo lubię i szanuję... i wolę żeby tak pozostało...
ja goscia wogóle nie znam (AS)i niewiem z kim spi ? i jakiej jest orientacji CZY DUZO PIJE, czy kradnie ??
ALE PRZYZNAJE MU 100% RACJI w ocenie aktualnej sytuacji kadrowej przed nadchodzacym sezonem druzyny Cracovii
tu jest tez czesc tekstu (AS) z dzisiejszego D,P. odnosnie Pasiuta
''W ten sposób Cracovia straciła na sezon jednego ze swoich najlepszych zawodników. Pogarsza to i tak nie najlepszą sytuację kadrową w "Pasach", które mają bardzo szczupłą kadrę.
Hokeiści ComArch Cracovii, bez kadrowiczów, rozegrają dzisiaj sparing w Krynicy z KTH, a w środę pojadą na kolejny mecz kontrolny do Preszowa.
AS - Dziennik Polski '
a co mnie obchodzi życie prywatne pana Andrzeja? nie ma to albo nie powinno mieć (nie znam go na tyle żeby powiedzieć w 100% że nie ma) wpływu na jego pracę jako dziennikarza i tyle - weź ochłoń trochę bo chyba coś zaczynasz za bardzo w domysły dziwne wchodzić...
a co do sytuacji i innych takich to Twoje diagnozy bywają mocno nietrafione więc też bym ostrożniej się wypowiadał ;)
SPORT BYWA WOGOLE NIEOBLICZALNY to fakt ,ale są takie sprawy ktore chyba wszyscy dobrze widzą
a przeciez ty lubisz oceniac ze to Buril za stary ,a to ze Jaros imprezowicz a Hloch zawodzi i zbyteczny !!!
więc wiem co pisze :)
No i w tych punktach mam rację - Jaros jest imprezowiczem wiem o tym na pewno lepiej od Ciebie, Buril jest za stary, a Hlouch zawiódł w playoffie i tyle
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pozwolisz że pominę milczeniem niewątpliwie
> fachową analizę red. Stanowskiego którego
> bardzo lubię i szanuję... i wolę żeby tak
> pozostało...
>
>
powyższy AS jest tak mądry i oczytany że nawet potrafi przeliterowac nazwisko fina które brzmi Skinnari, ale co tam..... Stanowskiego mozna przeliterować na Sienkiewicza ...:)
Karvin napisał
''a co do sytuacji i innych takich to Twoje diagnozy bywają mocno nietrafione więc też bym ostrożniej się wypowiadał,,
Ja od poczatku maja pisalem zeby Cracovia sie wzmocnila lub zeby nie odchodzi najlepsi
Ty wtedy pisales ze jest jeszcze czas,oraz zeby poodchodzili starsi (Buril )czy Hloch ktory niby zawiódł .Teraz za okolo 2 tygodnie rusza liga my dalej nic dobrego nie kupilismy i raczej nie kupimy bo niby z skąd?
Wiec powiedz ktory nie trafil z diagnozą???? i kto jest blizej prawdy ???
Owszem mamy dalej mocną bardzo druzyne ,napewno bedziemy liczyli sie w walce o medale !!!
ale jakby nie patrzec i co nie mówic jestesmy slabsi niz w ubieglym roku.
liczy się efekt końcowy sezonu a nie to ile kasy się na niego wydało...
i to nas bardzo rozni Karvin bo ja bym chcaił by Cracovia była mocna od początku ,by powalczyla troche w Pucharze Kontynentalnym czy nawet w Pucharze Polskim ,bo takie tez byly zapowiedzi po zdobyciu Mistrza Polski2007\08 .
nie zrozumiałeś mnie :) no ale już niech Ci będzie - wszystko jest do dupy cztery medale w czterech latach do dupy, finał Pucharu Polski w zeszłym roku do dupy, 9 reprezentantów do dupy, odbudowywane szkolenie do dupy, remont hali do dupy
no po prostu usiąść i się rozpłakać
koniec tematu z mojej strony - jest po prostu do dupy mistrzu...
dobrze niech Ci będzie jestes FENOMENALNY i zawsze masz racje :)
jesli bys czytal ze zrozumieniem to wiedzialbys ze nigdy nic nie pisalem na zdobycze Cracovii czy na szkolenie mlodych lub tez na temat rozbudowy Hali to mnie bardzo satysfakcionuje (ok moze za malo o tym pisze ) ,jesli mam jakies ALE, to TYLKO do transferów!!
Nie śmiałbym tak nigdy powiedzieć o sobie - często nie mam racji - choćby w przypadku hokeja w którym jest przecież do dupy...
Panowie - czy możecie sie odpierdolić od Andrzeja Stanowskiego ?
Twoje wypowiedzi Revenator są jak zwykle niegrzeczne a w stosunku do Andrzeja po prostu chamskie. Stanowski, którego mam przyjemność w przeciwieństwie do Ciebie znać " od zawsze ", jest jedynym w tej chwili przyjacielem CRACOVII wśród dziennikarzy sportowych. I tak też Go widzą koledzy po piórze. Myślę, że jak zdecyduje się odejść w stan spoczynku to wtedy, niestety, będzie wielka kicha.
AjKot ja wlasnie staje w obronie tego dzienikarza szkoda ze tego nie widzisz !!!!!
nie zanm goscia ,ale pisze naprawde sensownie
zwróc uwage ze niektorzy probowali mu cos zarzucic do konca nie wiadomo co(jakies pomijania milczeniem ?? ),a ja napisalem ze nieweim kim iest ,to mnie nie obchodzi wazne ze pisze sensownie o Cracovii i tylko to sie liczy !!!!
wiec prosze czytajcie z wiekszym zrozumieniem !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)