kuwa! niechże wpuści Snadnego!!!
-
-
Lechia-CRACOVIA
Szeliga pomyslowo gra ale za duzo strat.... ;/
Mamy samych obrońców a tracimy gole jakbyśmy atakowali nonstop.
Szok pyty zmieniam sygnaturę i proponuję każdemu uczynić to samo,może to wywrze skutek.
Mamy reprezentacyjnych obrońców i gol za golem.Z kim my się nie będziemy bali grać,chyba tylko w pucharze ekstraklasy..............
A ten Karwan to drewno takie jak kiedyś Majewski!!!!!!
Karwan też pokozoł
ostanio taką łajze jak Szeliga mieliśmy jeszcze za Białasa ja grał "niezapomniany" Magiera
Szeliga...
co ten szeliga robi
Wezcie tego szelige bo mnie zaraz chuj strzeli...
ja pierdole co za typ....
S>P>I>E>D>A>L>A>J
SZELIGA
Szeliga na stos :D;)
Patrzac na poczynania Szeligi, Radwanskiego, Nowaka, Dudzica, to Moskala przy nich jak profesor.
Majewski - Ćmikiewicz - Zalewski --> Do widzenia!!!!!!!!!!!!!!
Dawne 21 było o niebo lepsze!!!!!!!!!!
Majewski co Ty w tym szelidze widziałeś??????????
Ten Szeliga to jakies nieporozumienie.
jebac majewskiego co ma zrobic szeliga? majewski go wystawia to gra a ze nie umie to co ma zrobic? powiedziec stefan maz pieniadze na transfery kup kogos lepszego bo ja nie umiem grac w pilke i nie mam zadnego pojecia?
majewski odejdz z Cracovii jesli masz honor i jaja, babo
Normalnie żenada. Zawodnicy grający któryś już tam sezon w ekstraklasie nie potrafią celnie na parę metrów podać piłki. A jak już jakimś cudem uda im się stworzyć sytuacje to partaczą ją jak trampkarze. Za 1 połowę wszyscy 1.
Ja mam wrażenie ,że ci kolesie są z jakiejs łapanki, zupełnie jakby pierwszy raz ze sobą grali.....CHAOS.
Kurfa przecież to było do przewidzenia.Powtórka z Piasta jak nic.
Trzeba pogonić tych dziadków Majewski-Ćmikiewicz bo oni to nawet w telewizji źle wyglądają.Jacyś tacy zagubieni,zupełnie jakby się nie znali............na piłce.........
Kłus do środka,Nowak na lewą a Snadny za Moskałę i trzeba walczyć o honor.
Lechia siadła i strzeliła gola -szlag trafia.A Radwański i Karwan to sę dają objeżdżać jak dzieci.Wychodzi surowizna techniczna.
Takiego pomocnika jak Kaczmarek nam potrzeba.Karwan przy bramce dał popis nieudolności.Cała Polska wie ze Kaczmarek jest lewonożny i kiwa na lewą stronę.
Tylko nie Karwan.Mamy za duzo słabych punktów .Szeliga poziom -3 ligi,beznadziejny Moskała,słabiutki Wasiluk i Radwański.Bojar w tej drużynie byłby profesorem ,ale ta menda wolała Szeligę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)