[img]http://brajt.w.interia.pl/grupa.png[/img]
dlugosc nieco powyzej 13 metrow
-
-
kto tak naprawde pociaga za sznurki?
cudowna :-)
A co to jest,ta postac po prawej stronie?
No może być .
"Trzebinia Zawsze Wierni"
Jakubowska?
bohater narodowy :P
Ale powaznie-Brajt- haslo rewelacja-projekt -do dopracowania.
Tak myslalem ale myslalem ze sie myle,ale niestety to jednak to.
Brajt może dołóż np.:
[img]http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-23/towarzystwo.jpg[/img]
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
tylko mi nie mówcie że z prawej stony jest Papież bo zmiękne....
kajman: eee, yyy.. nie zgadles
to kto , Panoramix!!!! ;P
Kozacka!
Zajebista flaga (sorry ale musiałem tak to ująć)!!!!!!!
PS. A co będzie jak zdobędziemy mistrza już za rok....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
to naszyje sie na ta flage odpowiednia date...
No wlasnie - tylko z ta ostatnia data moze byc problem.
Brajt - z postacia z prawej wstrzyamaj sie moze do kolejnej serii vlepek ;)
Rock: spoko, tamten jest inny. a tutaj mozna dac cos innego, tylko nie mialem pomyslu
A gdyby na gorze dac tylko daty mistrzostw polski, a po bokach jakos symbolicznie (graficznie?) ukazac powstanie klubu w 1906 (po lewej) i 100 lecie w 2006 (po prawej)? Tylko co by tam wcisnac...
1. brakuje ci Brajt na dole haselka - chwała nam i naszym kolesiom, ch..... precz. ewentualnie zamiast ch....., daj psom, bo ty chyba nalezysz do zwiazku kynologicznego. jak masz problem z wyprowadzaniem jamnika, to cała Polska nie musi oo tmy wiedziec. Wez moze przerzuc sie na hodowle chomikow.
2. pomysl jest zajebisty. nastepna fane proponuje ozdob haslerm koledzy leszka millera. wstaw twarze jakubowskiej, czarzastego i kwiatkowskiego.
3. reasumujac dla mnie kompletnire nie trafiles z flaga. ale mam nadzieje, ze traktujemy to w konwencji zartu, bo ona jest na poziomie grafomanskich popisow niejakiego ReW.
radio_erewan: dziekuje, poczekam az Ty pokazesz swoja propozycje. sezon sie konczy i zal Ci, ze juz nie masz na co narzekac?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)