[b]mknacylopez[/b] Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do wagi możesz nie przywiązywac wagi, a jeśli
> chodzi o wzrost to raczej 187cm. Na pewno 187.
>
> Jakie te zdjecia maja byc?
Takie z przodu, no nie do dowodu, ale coś jak:
[img]http://www.wikipasy.pl/images/thumb/7/72/Tomasz_Baliga.jpg/200px-Tomasz_Baliga.jpg[/img]
[img]http://www.wikipasy.pl/images/f/f1/Dawid_Dynarek.jpg[/img]
Najlepiej oczywiście w pasach. Jakbyś miał byłoby fantastycznie.
Dzięki za zdjęcia - niektóre wyglądają bardzo znajomo, są identyczne z tymi na WikiPasach, tylko wycięte.
Od razu przepraszam za nieprzyjemne potraktowanie Cię w innym wątku. Fatalnie zaczęliśmy (bo ja nadal nie wiem jak Tys się wcześniej zwał), ale może przyjaźniej skoczymy. :)
[b]z boku[/b] Napisał(a):
> np. Mariusz Piskorek tez sprzeczne dane
Piskorka na Wiki zrobił ktoś, nowy użytkownik, bardzo dokładnie i tylko o nim pisał.
Musiał zatem mieć - chyba - dobre informacje, podał 182cm
90minut ma 179 a Cracovia.pl podaje 175
> FortArt sory za poprzednie podpowiedzi nie
> zatrybilem ze jestes
> fachowcem od tych spraw
Nie jestem. Korzystam z innych źródeł. Po prostu nie było paru profili naszych graczy więc je napisałem. Fakt, że odesłałeś mnie do WikiPasów pokazuje jak bardzo musimy się starać by mieć komplet informacji i to rzetelnych informacji.
-
-
MLODA EKSTRAKLASA - 2008/2009
Dzis na treningu podobno byla gierka 3*30 minut ME z OE 1 : 4
byl ktos ? to prosze o wiecej info
z tego co widzialem do ME miala trening a nie gierke z OE. A co do danych to nie warto korzystac z cracovia.pl bo sa bledne.
JuniorS Napisał(a):
> z tego co widzialem do ME miala trening a nie
> gierke z OE. A co do danych to nie warto korzystac
> z cracovia.pl bo sa bledne.
co ty widziales? chyba pocztek pozniej poszli na gierke z seniorami
/godziny przed poludniowe/
No nie poczatek bo o godzine 10 zaczeli a o 11 jeszcze mieli wlasny trening. Byc moze pozniej poszli na gierke ale od 10 do 11 mieli wlasny trening.
a derby w ME w poniedziałek o której?
NIE W PONIEDZIAŁEK!!! JUŻ W SOBOTĘ!
30.08.2008, godz. 11.00, na stadionie Wawelu
FA, a znasz podstawowe zwroty grzecznosciowe? Wrocilem po wywczasie, ale nie doczekalem sie tego :)
48 minuta młodzi 0:1 w plecy :(
Tyle, ze my gramy sama mlodzieza, a u nich np. taki 28-letni Barreto.
Ach, wiecznie mlody Kmiecik. ;]
pasiasty81 Napisał(a):
> Tyle, ze my gramy sama mlodzieza, a u nich np.
> taki 28-letni Barreto.
>
> Ach, wiecznie mlody Kmiecik. ;]
>
>
>
> Białe chusteczki, Cracovio białe chusteczki!
Ale my mamy na trybunach niejakiego Stefana M.zwanego również Rumcajsem
Ech, nie mogl usiasc po stronie Wislakow? Przynajmniej ich by sabotowal, a nie nas.
Zawsze jak jest Stefek to jest w dupe.
Wniosek z tego wynika jeden ...............
75
Ostatni kwadrans meczu - tymczasem Cracovia nie oddała jeszcze ani jednego celnego strzału
skąd ja to znam.Oby jutro tak nie było.
No to koniec, 2:0 w plecy. Z przebiegu spotkania widać ,że chyba nasi młodzi zawodnicy nie rozumieją co to znaczy grać w pojedynku derbowym, a tacy zawodnicy jak np Jeleń są na najlepszej drodze, aby na stałe zagościć na futbolowej prowincji. Przypominam ,że 20 lat dla zawodnika, który ma być w przyszłości podobno I ligowym piłkarzem to wiek , w którym powinno się dzielić i rządzić przynajmniej w rozgrywkach ME.
Skończyło się jak zwykle.
Ja niewiem jak to jest w juniorach starszych byliśmy wyżej w tabeli,a teraz co nagla odmiana.W ME trzeci raz w pałę.:X
Tefal
W juniorach u nas gral Dudzic, Snadny, Kostrubała...Którzy teraz są w kadrze pierwszego zespołu...
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Mecz ogólnie na remis.
I połowa to walka, bez wyraźnych okazji dla kogokolwiek. Takie 1- 2 okazja na 1/2 to my mieliśmy.
Prośba do Bartka Tomczuka: nie czytaj wpisów Santo o tym, kiedy warto a kiedy nie warto do piłki iść :):):)
II połowa, pojawia się na trybunie ktoś (kto, to Hancureczka zdradzi) i... 1 w plecy. (ZŁY ZNAK?) Taki niby balon z 40 m. (wolny) i nasi obrońcy odpuścili.. wystarczyła lekka zmiana kierunku i gol. Po stracie ruszamy "niby" do przodu. Trochę niedokładnych dośrodkowań... i nic z tego. Tego, co Kacper nie strzelił... OJ SZKODA! Potem nasze nieporadne ataki, nadziewamy się co chwilę na kontry. W końcu, w doliczonym czasie - po meczu :(:(
Jedyny godny pochwały to Szwiec.
Natomiast nie zgodzę się z Zac'iem... Akurat ambicji (nie mylić z determinacją) piłkarzom nie brakło... Ale nie te umiejętności, nie ta taktyka...
Szwiec godny pochwaly????1 bramka ewident jego balon w pole karne albo powinine wyjsc i zlapac a jak nie to na lini w zeby to powinin wziazc,co z tego ze pozniej cos tam obronil skoro 2-0 w plecy dla mnie mecz na remis w ktorym 1 bramka po bledzie bramkarza i obroncow wszystko ustawila...
tacy dwaj Napisał(a):
> Mecz ogólnie na remis.
> I połowa to walka, bez wyraźnych okazji dla
> kogokolwiek. Takie 1- 2 okazja na 1/2 to my
> mieliśmy.
moim zdanie około 15 minuty 100% sytuacja dla nas. Po dosodkowaniu z roznego z 5-7 metrów obok bramki.
> Prośba do Bartka Tomczuka: nie czytaj wpisów
> Santo o tym, kiedy warto a kiedy nie warto do
> piłki iść
> II połowa, pojawia się na trybunie ktoś (kto,
> to Hancureczka zdradzi) i... 1 w plecy. (ZŁY
> ZNAK?)
Ten ktoś był już w pierwszej połowie razemz drugim Ktosiem oraz trzecim Ktosiem. Wszyscy byli z drugiej strony (tej z krzesełkami)
Taki niby balon z 40 m. (wolny) i nasi
> obrońcy odpuścili.. wystarczyła lekka zmiana
> kierunku i gol. Po stracie ruszamy "niby" do
> przodu. Trochę niedokładnych dośrodkowań... i
> nic z tego. Tego, co Kacper nie strzelił... OJ
> SZKODA! Potem nasze nieporadne ataki, nadziewamy
> się co chwilę na kontry. W końcu, w doliczonym
> czasie - po meczu
> Jedyny godny pochwały to Szwiec.
> Natomiast nie zgodzę się z Zac'iem... Akurat
> ambicji (nie mylić z determinacją) piłkarzom
> nie brakło... Ale nie te umiejętności, nie ta
> taktyka...
A ja się zgodzę z Zac'iem. Ambicja na poziomie - "jeśli się nie uda to nić się nie stanie". JAkoś nie zauważyłem determinacji u naszych graczy po stracie bramki. Mecz nudny z obu stron ale to myśmy przegrali!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)