w takim razie nie ma kogo słuchać, bo każdy się sprzedał...
-
-
Polski Hip-Hop [temat zbiorczy :) ]
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w takim razie nie ma kogo słuchać, bo każdy
> się sprzedał...
Wszyscy z wyjątkiem Firmy :P
Ja tam Ryszarda zawsze lubiłem i nadal go lubię. a Tede to dla mnie żadna gwiazda nie lubię go więc czekam na jakąś dobrą odpowiedz Ryśka.
A wczoraj dobry koncercik był w Krk Grubson i Molesta.
Dla mnie Grubson elegancko naprawdę rozruszał dobrze tłum ludzie świetnie się bawili na jego występie.
Molesta dla mnie średnio, razem z nimi nagle na scenie pojawił się Eldo i zagrał 1 kawałek.
Ogólnie całościowo koncert udany.
http://www.youtube.com/watch?v=NgmR-gQRHeQ - tutaj sie Peja wypowiada o sytuacji z Tede, nagranie jest sprzed dissu jaki nagral Tede.
to ze tego ze w umc nagrywa sie najwieksze gowno i eldo nagrywal tam piosenke o milosci by szla w radiu zeby 14latki sie nią jarały
sprzedal sie dla umc records czyli najwieksze mozliwe ponizenie. postawil sie na jednej polce obok 18l verby i innych pajaców
Żeście se kutwa jakiegoś rapowego bożka i wyrocznie zrobili z santa :D hahaha
Peja jest za słabym raperem żeby zmieść kogokolwiek. Z Żuromem się udało, bo to najgorszy z najgorszych i przegrałby nawet... przegrałby z każdym kto potrafi czytać i pisać. Rysio-misio nigdy nie był nawet przyzwoitym tekściarzem, technicznie niższa klasa średnia, zero punchlinów, ma tzf (totalny zanik flow) - ponoć to wszystko nadrabia szczerością, ponoć. To, że gość sprzedał tyle płyt świadczy o tym jak mało wymagającymi słuchaczami są Polacy. Tede też jest burakiem, ale przynajmniej zadeklarowanym.
http://www.youtube.com/watch?v=uDtdGsIt08Q zajebisty kawalek o kawie...
Łona ma kilka głębokich kawałków
Tede > Peja 4 - 0 ;D bo to cos Peji to samoboj i to pocalosci ;)
mozna wiedziec co to to "cos" Peji bo nie moge znalezc
http://www.youtube.com/watch?v=BaOyW5jCUdg&feature=player_embedded
turbo urwo z tvnu ;]
ale nie wydaje mi sie zeby to byl stricte diss
Przecież to nie jest odpowiedź na diss Tedego tylko freestyle w którym jest wzmianka o Tede.
Na oficjalną odpowiedź trzeba jeszcze trochę poczekac ale zapewne Peja go zje.
[i]ale zapewne Peja go zje.[/i]
oby.
Tede to Peje pod każdym względem dwukrotnie przebija
Na pewno przebija. A na pewno pod względem sprzedawania się TVN hehe
Co tedego nie mam nic, słucham go raz na jakiś czas, ale słucham. Denerwuje mnie tylko to że jest takim kozakiem, największym w Polsce gangsterem (hehe), który podczas koncertu obrywa w ryj, czego o rysiu powiedzieć nie można.
Dziwi mnie troche że Peja tak jedzie po Tede za to że sie sprzedał w najbardziej komercyjnej stacji w Polsce, dziwi mnie dlatego że w tej samej stacji Peja niedawno występował w programie 'Uwaga' gdzie ratował sobie dupe po Zielonej Górze, a kiedyś u Kuby Wojewódzkiego też go widziałem.
Uwaga Peji wyszła na plus. Wydarzenie, które miało miejsce w Zielonej Górze pokazało kto jest prawdziwym fanem, a kto sezonowym. Czytałem forum uwagi na temat Peji, kilka osób napisało że dzięki reportażowi przekonało się do Peji.
I tak było dobrze zobaczyć Peję w TV, nie jest to częste zjawisko. A na pewno miało też jakiś wpływ to na sprzedaż nowego albumu.
Tede denerwuje mnie w tym że pieniądze, pieniądze, pieniądze, gangsta, a dostał po ryju.
Staszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież to nie jest odpowiedź na diss Tedego
> tylko freestyle w którym jest wzmianka o Tede.
>
> Na oficjalną odpowiedź trzeba jeszcze trochę
> poczekac ale zapewne Peja go zje.
no pewnie ze niejest odpowiedzia skoro tym czyms Peja zaczal a Tede skonczyl ;D
niejest wielkim fanem Tede ale potym co zrobil Peja moze sie pod wycieraczke schowac ;)
bo nie czarujmy sie Peje a Tede dzieli dosc spora roznica i bynajmniej nie na korzysc tego 1szego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)