Nieźle. ReW weź pod uwagę przy projektowaniu jedną rzecz. Ta flaga będzie musiała być baaaardzo długa. Inaczej górne hasło będzie napisane małymi literami i będzie je można odczytać jedynie z bliska. Na flagach lepiej sprawdzają się krótsze hasła...
-
-
!!Srodmiescie ostateczne głosowanie!!!
To nie moj projekt tylko (chyba kolegi sołtysa) a ja ją wrzuciłem na serwer mówi ze jest najlepsza i bije moje na glowe chyba wogole nie bedzie flagi bo jednym sie podoba to innym to :/ :/
Wiadomość zmieniona (19-11-03 09:42)
flaga będzie ReW tylko bez pośpiechu
jak pisałem też chce flage Śródmieścia ale nie widziałem jescze takiego projektu który by mnie powalił z nóg ,a chyba takiego szukamy ,nieprawdaż???
pzdr
Baylay: proporcje napisow sa ok, na wielu naszych flagach jest z tym znacznie gorzej
Ta flaga to nie sołtys zrobił a jakis jego koles z Lecha !
a ja zrobiłem coś takiego
[img]http://www.bizz.pl/blog/pics//tmp/phpHdd2YQ.jpg[/img]
No ja oczywiście takich pomysłów nie popieram. Flagi z czachami i o psach są nie dla mnie. No ale ja jestam "lewica". "Lewicowi"-zróbmy sobie też flagę, proponuje napis: [b]ŻYDO-KOMUNA[/b].
flaga o jaminikach nie jest moja!!!!!!!! tylko goscia z Lecha,
jak dla mnie to bez gwiazdy jest dobra a mozna zamiast jamnikow dac nasze barwy (zamiast tego calego tekstu) albo po prawej stronie napisu cracovia dac flage a po lewej herb krakowa
Mentny pogadaj RoManem, kilka dni temu z Papieza przemianowano do na Głównego Komucha tego forum, moze się uda Wam dojść do jakiegoś "konsensusu" i... uzgodnicie szczegóły ŻYDO-KOMUNY... :P:P:P
Wiadomość zmieniona (19-11-03 10:21)
Rew przeslij mi na maila ta czcionke (zdaje sie Lincoln?)
Dementor, no właśnie do tego nawiązuję. RoMan oczywiście pierwszym sekretarzem ŻYDO-KOMUNY powinien zostać.
Czy ktos zobaczyl na moją flage ?????????
2
5
>Autor: Mentny (62.233.183.---)
>Data: 19-11-03 09:55
>
>No ja oczywiście takich pomysłów nie popieram. Flagi z czachami i o psach >są nie dla mnie. No ale ja jestam "lewica". "Lewicowi"-zróbmy sobie też >flagę, proponuje napis: [b]ŻYDO-KOMUNA.[/b]
>
>PASY PO WSZE CZASY !
[b]ŻYDO-KOMUNA.[/b]
[b]Yes Yes Yes Yes[/b]
daje 250 złotych :D:D:D:D
pozdro
Wojtek
Wiadomość zmieniona (19-11-03 13:47)
4
rew ... tutaj nigdy nie bedzie sie wszystkim podobala !!! Jak chcesz to robisz i już bo to ma byc flaga dla Ciebie i ziomów ze śródmieścia !!!
PO RAZ KOLEJNY POWTARZAM : Rew ... rób swoje !!!
Jakby tak
STAROZAKONNI 1906!!!!
jak wy wysyłacie te projekty ja cos nie moge
Nic się nie martw, ja też nie. No wiem jak walnąć zdjęcie z sieci, ale aby tam było to już gorzej.
No ale właściwie to może i dobrze.... (o sobie mówię).
Wiadomość zmieniona (19-11-03 15:53)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)