Witam @LL ;) Ja mam takie pytanko, 9 sierpnia br. Cracovia zagra z Piastem w Wodzisławiu Śl. Ja mieszkam w Wodziu i jestem tyle ile żyję za Cracovią xP Czy, żeby wejść razem z fanami Cracovii na sektor przyjezdnych trzeba mieć jakiś indetywikator na wyjazd? Ja posiadam indetyfikator, ale taki co to kiedyś trzeba było pokazać z biletem na wejście na meczu u siebie. Chciałbym wiedzieć bo z kumplami bym się wybierał na ten mecz ;)
PoZDrÓwki!
-
-
Pytanie ^^
Nie wiadomo nawet jeszcze kiedy ten mecz się odbędzie....
Znaczy o tym meczu jush wiadomo, tylko pierwszej kolejki nie będzie. Z Piastem zagramy 9 sierpnia o 16:00. Mam nadzieję, że termin się nie zmieni ;) a co z tym indetyfikatorem?
Nie wiadomo, cyz tylko pierwszej kolejki nie bedzie
identyfikator nie ma wiele do rzeczy, u nas juz nie obowiazuje
umow sie z Geopijatykiem, tez jest z Wodzia ;-)
ok napisałem mu na PW ;) ;] Pozdro! jakby co bd pisal tu ;)
A gdzie mogę zakupić hokejkę PASÓW? Chciałbym zakupić koszulkę hokejową Cracovii ;) replike, tylko nie z jakąś kosmiczną ceną ;P PLx o odpowiedź, w sklepiku na Cracovia.pl nie ma ;/ Pozdro!
Pixlu drogi, nie potrzebny jest zaden identyfikator, mysle ze bedziesz potrzebowal jedynie przyjechac do Krakowa na wielicka i zapisac sie na wyjazd/odebrac bilet, ew moze to zrobic ktos za Ciebie jezeli podasz mu swoj pesel
Koszulki hokejowej szukaj na allegro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)