Początkiem października startują rozgrywki NHL. Pierwsze mecze w dniach 4 - 5 października zostaną rozegrane w Europie.
[b]PRAGA - 2 mecze: New York Rangers - Tampa Bay Lightning[/b]
Może by się zastanowić bardzo poważnie nad jakimś wyjazdem wspólnym?
-
-
NHL W PRADZE
Ja się pisze jak coś.Mam już nawet na ten termin urlop:)
Koszta wstępne?
http://web01.sazkaticket.cz/TicketEN/eventsList.aspx?nid=10267 sprzedaż biletów
Vstupenky vyprodány
??? :(:(:(
Troszkę w czas z tym wyjazdem się zabraliście ;).. bilety już dawno wyprzedane, a te najlepsze poszły w kilka godzin..
jeszcze w miarę niedawno były do kupienia miejscówki na dalsze miesjca, ale średnio mi się widziało wydawać taką kasę żeby cokolwiek zobaczyć.. dlatego odpuściłem..
zeby jeszcze jakies porzadne teamy przyjezdzaly - ale Rangers i Lightning? gorzej to tylko jakby Leafs zaprosili :)
ej ej nie fisiuj :D
Co Ty chcesz od Rangersów... wiesz kto tam broni? :P
Henrik Lundqvist ?
Stephen Valiquette ? ;)
Ten pierwszy :D
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zeby jeszcze jakies porzadne teamy przyjezdzaly -
> ale Rangers i Lightning? [b]gorzej to tylko jakby
> Leafs zaprosili[/b]
No nie teraz to mi gul podskoczył ;)..
Jakby zaprosili Leafs to bym zwariował i zrobił wszystko co się da.. nieważne, że się budują na nowo, ale TML to jest marka i stara dobra firma.. jak Cracovia :)..
Rangersi i Lightning tez mają sporo dobrych zawodników...Drury,Gomes,Shanahan,Lecavalier.Byłoby co oglądać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)