2;1 dla CSKA po zaciętej walce. Pomimo bramki samobójczej która dała prowadzenie Spartakowi CSKA podniosło się i w ostatnich 10 min zdobyło 2 bramki!!!
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
http://www.youtube.com/watch?v=J5SXBFhkpk4&feature=player_embedded fajny karniak :D
no to jutro jemy pierwszy raz w tym sezonie. Tofi, Diego i inni : [url]http://www.youtube.com/watch?v=4W1Qpw8rSnE[/url]
pierwsze śliwki robaczywki :( grali strasznie. Caen wygrało zasłużenie.
Manchester United wygrywa Community Shield pokonując 3:1 Chelsea :)
gmp: odpuściliśmy ten mecz, bo on pietruszke :D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to jutro jemy pierwszy raz w tym sezonie. Tofi,
> Diego i inni :
> http://www.youtube.com/watch?v=4W1Qpw8rSnE
Smaczne było?
pierwszy falstart. z lokomotywami tak juz jest ze muszą się rozpędzić by byc nie do zatrzymania
Tak jak Włosi w mundialu? :)
Wlasciwie mozna to porównać. Bo Chelsea też była rozpędzona gdy sędzia odebrał jej finał na rzecz Barcelony. Tak samo Włochom odebrano playoffy
Martin O'Neill zrezygnował z prowadzenia Aston Villa. szkoda. wykonywał tam dobrą robotę :(
Ale powód niby miał. Sprzedali najlepszego zawodnika a kasy na transfery O'Neill nie dostał.
Santo nie martw się. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że Chelsea miała o okresie przygotowawczym większe problemy niż MU więc przegrać mogła :)
4 dni później
no dobra dobra temat w górę bo Chelsea zaczyna od skromnej szósteczki. nikogo to już nie dziwi, że drużyny pokroju WBA są na SB poprostu rozbijane, rozjeżdżane przez piekielną maszynę.
Ramirez oficjalnie w Chelsea w przyszłym tygodniu spodziewany jest również Neymar. No to do boju po wszystko co można zdobyć !
Do boju, do boju po wszystko! Tydzień temu już mocno ruszyliście!
A Sevilla wygrywa 3:1 z Barcą w meczu o SPP Hiszpanii.
4 dni później
Juve kupuje Krasica-dziś testy medyczne i oficjalna prezentacja.
mysle ze nadchodzi czas gdy władze piłkarskie w Anglii powinny usiąśc i zastanowić się co zrobić z Chelsea. Bo przeciez nie moze byc tak ze co mecz Chelsea ładuje komus 5,6,7,8 bramek. jeszcze rozumiem u siebie ale jadą na wyjazd i psują kibicom gospodarzy święto jakim jest mecz, a wiadomo, że jak przyjezdza Chelsea to będzie 0-6.
Ja myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie dwóch bramkarzy gdy przeciwnikiem jest Chelsea ewentualnie 2-3 zawodników więcej którzy mogliby bronić. Np 2 specjalnych zawodnikow ktorzy biegają tylko za Drogbą 2 za Anelką i dajmy na to jeden za Lampardem czyli 5ciu więcej i wtedy jest szansa, że Chelsea nie strzeli 6 czy 8 bramek tylko wygra np 2-0 i byłby jakiś duch sportu w tym.
Daje temat do dyskusji myślę, że warto się nad tym pochylić bo to rzeczywiście problem piłki gdy drużyna jest tak potężna, że nikt nie może się z nią równać.
Czekałem na wpis [i]SaNtO[/i] po wygranej Chelsea i się doczekałem :D Yeeeah!
A tak na poważnie to faktycznie, mało kiedy zdarza się, żeby drużyna po dwóch meczach miała strzelonych 12 bramek i ani jednej straconej. I to jest mniej ważne, że te gole zdobywane były z teoretycznie słabszymi rywalami. Chelsea jak na razie miecie z powierzchni ziemi i jeśli tak dalej pójdzie, to za chwilkę będziemy śledzić walkę o 2 i niższe miejsca, a nie walkę o mistrza.
Swoją drogą jednak Wigan chyba już może przygotowywać się do nowego sezonu w Championship. Przyjeżdża do nich beniaminek Blackpool, ładuje im 4:0, a w 2 kolejce dostaje 0:6 na Emirates. Można zachwycać się bramkami 12:0 Chelsea, ale Wigan też niczego sobie, po dwóch meczach (u siebie!)... 0:10 :)
Barcelona - Sevilla 4-0 i pierwsze trofeum na koncie...Santuś - tak się zaczyna sezon,a Ty się jarasz zwyciestwami 6-0 nad jakimis angielskimi Niecięczami...znowu myślisz że kibicujesz wielkiej drużynie,a ona znowu odpadnie dość szybko w LM i będzie znowu płacz że to przez sędziego :)
napalaj się dalej,nie moja sprawa...tylko pamietej - z zagranicy Wielka to jest Barca !!!
VeB
Inter 3:1 roma. 4/6 :)
Pierwsze trofeum Beniteza, jeszcze 2 do zdobycia i sukces Guardioli z Barcą zostanie powtórzony:)
Jak zawsze pozdrawiam Santo, który twierdził, że Inter nic nie zdobędzie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)