Widzę, że ani słowa o Grand Derbi :D
Ogólnie mecz mógł się podobać, aczkolwiek sędzia troszkę widowisko moim zdaniem popsuł (nie chodzi o czerwone kartki dla Busquetsa i Diarry), po prostu gwizdał dosłownie wszystko...
Messi i Ronaldo zmarnowali po jednej, 200% sytuacji :) No i super gol Ibry :)
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
a więc tak: brawa dla Chelsea za wynik bo naprawde imponujący ale kto ten mecz oglądał to dobrze wie że The Gunners sobie na tą porażke nie zasłużyli bo byli zdecydowanie lepsi. Brawa oczywiście dla MU!! - hattrick Rooney'a i wreszcie Giggs strzelił swą 100 bramkę i Premiership no i szkoda że katalonia triumfuje. Po 1. połowie byłem pewny że Real chociaż remis utrzyma no ale ...
ciekawa opinia...
[i]Defensywnie byliśmy silni a kiedy atakowaliśmy, to robiliśmy to z wiarą i przekonaniem, właśnie dlatego wygraliśmy to spotkanie i dlatego pozostajemy na szczycie ligi. Jesteśmy mocni i pod kątem fizycznym i pod kątem psychicznym, wiemy jak przejść przez trudne momenty i jak sobie radzić, kiedy mecz am nie idzie[/i] - zauważa napastnik WKS.
[i]Wysłaliśmy mocną wiadomość do naszych rywali w Anglii. Dobre statystyki są równie ważne, ponieważ ludzie pytają mnie jako napastnika przede wszystkim o bramki[/i] - kończy [b]Didier Drogba.[/b]
Didier chyba trafil w sedno.
i jeszcze opinia Sagna'i
[i]Nie możemy za bardzo się obwiniać. Chelsea była po prostu silniejsza i lepsza. W ubiegłym sezonie zdobyliśmy sporo punktów w meczach z drużynami z wielkiej czwórki, ale traciliśmy w spotkaniach z ligowymi słabiakami i średniakami.[/i]
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wychodzę dzisiaj z dworca po 20 i widzę jak 5
> typków idzie w szalikach Chelsea i drze się
> "Jesteśmy najlepsi" to pomyślałem, że to
> koniec świata i że ten świat zszedł na psy i
> wcale nie chodzi o to, że kibicowali Chelsea ;)
hehehe
ostatnio pod galerią krakowską widziałem kilkunastu typków chyba z Anglii w szalach i koszulkach śpiewających coś o "czelsi":)
Santo, Ty lepiej napisz jaki sklad wystawi Chelsea jutro w Carling Cup. I jak widzisz losy jutrzejszej konfrontacji z Blackburn;)?
[quote=oscy_ksc_SKAWINA]
Widzę, że ani słowa o Grand Derbi
[/quote]
bo Grand Derbi ma swój dawno założony wątek: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1409189,page=10
kazde rozgrywki sa dla Carlo wazne, wiec napewno nie wystawi rezerw. aczkolwiek nie bedzie to zapewne typowo pierwsza 11.
ja stawiam na cos w rodzaju Turnbull-Ivanovic, Terry, Alex, Zhirkov- Obi, Ballack/Deco, Malouda, Lampard- Drogba, Kalou
pewnie odpocznie Anelka bo gral duzo pod nieobecnosc drogby, zapewne da odpoczac Essienowi, Colowi i nie wiem czy nie Ivanovicowi w jego miejsce moze wystapic Ferreira, a nawet jak Carlo postawi na mlode wilki to i tak jestem spokojny :)
jak mi te londyńskie smerfy zajebią kupon to ich zajebe !!! 1-0 w plecy do przerwy...po co ja stawiam na takich patałachów którzy nawet nie potrafią wygrać ligi mistrzów...no po co...urwa mać !!!
spokojnie isaac, w drugiej połowie za młode wilki wejdą stare małpy i odwrócą losy pojedynku.
no niestety, kupon poszedl do kosza.
Mam nadzieje teraz ze Blackburn zrobi niespodzianke;)
kurwa tak to jest jak spie w czasie meczu i nie trzymam ręki na pulsie. jak odpadna to sie wurwie
Brawo Manchester City!
Gael Kakuta nie strzelil najwazniejszego karnego. mam nadzieje ze nie odbije sie to jakos źle na nim, zwlaszcza ze ten puchar nie ma szczegolnie wysokiej rangi. szkoda go oczywiscie no ale jedziemy dalej. w sobote na rozkladzie City ktore bedzie na fali po rozbiciu Arsenalu
nie tylko Chelsea zarypało kupon...także City bo mialem remis obstawiony...
mówimy Chelsea "papa" :)
Chelsea do przerwy 1-1 na City, dlugimi momentami nie mozemy opuscic swojej polowy ale gdy tylko do tego do dochodzi-powiedzmy sobie-jest gorąco
Brawo ManUnited. Jeszcze dzisiaj naprzód Juve.
Chelsea przegrywa właśnie z City 1:2.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chelsea do przerwy 1-1 na City, dlugimi momentami
> nie mozemy opuscic swojej polowy ale gdy tylko do
> tego do dochodzi-powiedzmy sobie-jest gorąco
A kogo to ku*wa obchodzi? co to jest chelsea? sezonowy, śmieszny klubik z jeszcze śmieszniejszymi 'kibicami' przed tv?
Glory, Glory MAN UNITED!
nastepny mądrala niesezonowy z united :)
porazka. Lampard nie strzela karnego. dobrze ze to koniec ciezkich spotkan w tej rundzie
Dzisiaj Derby D'Italia !
Ciężki mecz dla Interu. Remisem się zadowolę, ale jak wygrają będę bardzo szczęsliwy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)