Gratulacje:)
-
-
Drużyna rezerw
No Brawo ! Jakie przyjemne zaskoczenie :)
Brawo, brawo.
więcej takich wyników :) Gratulacje!!
A gdyby jeszcze jutro Legię stuknąć... To by była dobra zapowiedź... Rozmarzyłem się.
Dzis przegrana z Legią 4-11
Początek meczu nie zapowiadał takiego wyniku... Po 1 tercji było 1:2 dla Legii w drugiej tercji jeszcze w pewnym momencie było 2:3 ale później 2 szybkie bramki i dalej już poszło.... szkoda !
Z mojej strony dla II Cracovii i tak słowa uznania ,przecież w tym sezonie praktycznie zupełnie nie mają żadnego wsparcia z pierwszej druzyny czy choćby kogoś z wiekszym doświadczeniem hokejowym( a szkoda bo,mamy calutka armię krakusów na bezrobociu hokejowym!!! ).a nauka chyba nie idze w las ?bo wyniki na pewno lepsze!
CRACOVIA II - Bisset Polonia Bytom 5:8
Bramki dla Cracovii II: Filipowicz, Karcz, Bryła, Majoch, Sznotala.
Jutro derbów małopolski ciąg dalszy....
MMKS Nowy Targ - Cracovia II
a w niedzielę:
CRACOVIA II - MMKS Nowy Targ
Zepsułeś mój plan ;) Miałem jutro napisac takiego samego posta jak dziś ;)
A można wiedzieć o której ten meczyk w niedzielę?
dziś przegrali w NT 8-2 a do 30 minuty było 0-0.
jutro mecz o 10.45 na Siedleckiego.
Dzisiaj przegrana z NT 4;3
Wszystkie 3 bramki Kopczyński
[b]CRACOVIA II - MMKS Podhale Nowy Targ 3:4 (2:3, 1:0, 0:1)[/b]
0:1 - 06:07 - K. Kapica (+1)
[b]1:1 - 09:04 - Kopczyński (-1)[/b]
1:2 - 14:24 - Woźniak - Michalski (-1)
[b]2:2 - 16:32 - Kopczyński - Kozendra[/b]
2:3 - 17:55 - Puławski - Wróbel
[b]3:3 - 34:10 - Kopczyński - Karcz[/b]
3:4 - 40:23 - Cecuła - K. Kapica (+2)
Kary: 18 min. - 18 min.
[b]Cracovia II:[/b] Czyszczoń(2) (od 53:46 Kulig) - Mainka, Kozendra(8), Karcz, Bryła, Kopczyński(2) - Sznotala(4), Sz. Pasiut, Majoch, Koza, Kawalec, - T. Landowski(2), Worotyński, Kraus, Wolny, Sobol
[b]MMKS:[/b] Tobiasiewicz ? K. Kapica(2), Cecuła, Woźniak(2), K. Sulka, Michalski ? Wróbel, Nenko(4), Szumal, Puławski(2), Kos ? R. Mrugała, Marek(2), Zwinczak(2), Tylka, Leśniowski(2) ; Trener: Jacek Szopiński
A co jest z Kozakiem (obrońca) ? Grał parę meczy w 1 drużynie, a w 2-giej nie grał ?
Ładny wynik:)
Tak przy okazji. Rok temu w rezerwach grało chyba 2-ch Kopczyńskich. Nie wiecie co z drugim?
Kozak pojechał do Krynicy( sprawy osobiste) a Łukasz Kopczyński zakończył już swoją przygodę z hokejem.
Miał problemy z barkiem.
Odnośnie kontuzji.... Po sobotnim meczu Maciek Sobol ma rozcięty łuk brwiowy, a w trakcie niedzielnego kontuzji kostki nabawił sie Czyszczoń. Jeszcze Koza nie dograł niedzielnego meczu uskarżając się na ból barku ale myślę że przeżyje ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)