SaNto... podnieciłeś się chyba...
chyba za szybko i za bardzo..
Rączki na kołderkę!
Co to znaczy "pierwdzony"?
Proszę o definicję.
A Ro Man... no rzeczywiście, czasem jak ten słoń żyrafę... W sumie nie wiadomo "po co i z kim"... Ale rączki ma na kołderce...
-
-
Adresy
przepraszam popiło się.miało być potwierdzony ;]
a Ja sie pytam gdzie byli rodzice Romana ?????
RoMan teraz nie mam watpliwosci masz cos nie tak w głowie moj adres:
ul.Michnika 13/81
Dworzec Gdanski
dzanlukapajuka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Siema tu Jozin z Bazin ul.Na Wspólnej 10 13-113
> Wąchock
elo sasiad :D
kupując mięso , wspierasz zabijanie
dziewczynę ze wsi wyprowadzisz..
wsi z dziewczyny - nigdy..
Ro man a gdzie Twój adres?
podałem na pierwszej stronie,
wpadajcie do mnie chopaki z krzynką piwa!
czekam od 17-tej dzisiaj!!!
grill się już rozpala,
będzie OklahomaKentucky, zubereq, ian.thorpe, zapowiedział się też odeon32 i Santo!
Santo przynosi kiełbaski od wujka a zubereq musztardę sarepską,
zapraszam wszystkich forumowiczów,
będzie wesoło, pośpiewamy pasiaste piosenki, oglądniemy jakiś meczyk na DVD,
pozdro!
heeeeej heeeeeej Cra - Co - Via!!!!!!
do wszystkich ludzie RoMan nasz kochany rzuca co jakis czas temat z pozniej siedzi i smieje sie z naszej napinki. Romanie a moze odpowiesz mi na post w innym temacie bo nie moge sie doczekac a rzucasz takie bzdetne tematy i sie bawisz dobrze.
Moze przyjde na grila do Ciebie a kto bedzie ??? Czesi Kiszczak Wojtus Jaruzelski Lechu Maleszka Adas Michnik Kolega Biedron i Szymek Niemiec. Juz mi sie rzygac chce ajeszce nic nie zjadłem
Romanie , a będą Twoi przyjaciele pedryle??
Jak tak to ja sie łapie , trzeba co jakiś czas komuś napier...lić aby nie wyjść z wprawy przed startem ligi hooliganów:):):)
to co ty romcio nie masz kiełbaski? moja już była obrabiana ale jak bardzo chcesz..?
Ru mun, a ja moge wpasc tez? Prosze ;)
odeon32 kilku gości specjalnych RoMan na pewno jeszcze zaprosił , przecież o Jurku Urbanie i kpt Piotrowskim nie mógł zapomnieć....gościem specjalnym będzie Romuald Cieślak !!!!!
Romuald Cieślak jakp dpwódca plutonu ale beda yez jego wszyscy ZOMOWCY prawie komplet
no, teraz się rzeczywiscie śmieję :)
a z zaproszonych gości ICHKERIYA zobowiązał się do wypicia flaszeczki z generałem :)
SanTo, przynies swoją kiełbaskę, to pewnie ta krajowa, z przeceny z Biedronkik, czy tak? obrób ją dobrze, wydłub resztki zmielonych kości, zagrzejemy na ogienku w ostatniej kolejności, najpierw naje sie pasibrzuch odeon32,
sorry stary że ci jeszcze nie odpisałem, nalewałem lemoniadę do plastikowych kubeczków,
hej, chłopaki, wpadajcie!
jest już kilku chłopa doborowej ekipy plus bojóweczka Czarnych Jasło!
zapraszamy też Sandeczan i ziomów z Mielca!
wpadajcie!
z generałem dywizji Polko mogę wypić , a potem wjedziemy na pełnej k.. na tą pedrylsko - bolszewicką imprezę....
normalni faceci mogą wpaśc - pedały raczej nie wpadna.
Sandeczan? A kto to?
Witam
Już nie długo zaczyna się nowy sezon a co za tym idzie będzie można zarobić trochę kasy na meczach. I właśnie z tego miejsca chciałem was zaprosić na forum bukmacherskie na którym nie dość ze są świetne typy ekspertów to jeszcze dają kasę za free. Wystarczy że będziesz się udzielał a wtedy na pewno dostaniesz kasę na granie (nie jest to żadna ściema, sam mogę to potwierdzić bo dostałem już od nich jakieś 300zł na konto u buka). Tak wiec wydaje mi się ze forum jest godne polecenia i cóż więcej mogę napisać zapraszam serdecznie !!!
http://www.typybukmacherskie.org/index.php?ap=5329
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)