prosze pisac o której jest zbiórka i ile osób jedzie
-
-
Jedzie ktoś pociągiem na mecz
Właśnie tak patrzę na pociągi. Są dwa interesujące.
Mecz jest o 13:00
Stadion jest oddalony od dworca (przystanku) więc trzeba wziąść poprawkę na dotarcie. Nie wiem ile a to ważne. Dlaczego?
Bo:
Pociąg A:
Odjazd z Kraków Główny 11:00 Przyjazd Szczakowa 11:55
Pociąg B:
Odjazd z Kraków Główny 11:44 Przyjazd Szczakowa 12:34
Obydwa pociągi niestety są pośpieszne (cena niestety czas podróży stety ;) )
Osobówki są dwie. Ale jedna przyjeżdża o godz. 10:21, a druga o 12:51
Wiadomość zmieniona (17-11-03 23:35)
Ja bym proponował rozwiązanie B, a cena jest nieistotna bo jak pojedzie nas więcej to podróż wyjdzie taniej.......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
[i]Pojedzie nas więcej[/i]
Dobre. Ja myśle, że będzie rekordzik rundy.
Dlaczego? Bo trza pomóc piłkarzom w arcytrudnym meczu.
Na marginesie - czy będzie zapowiadana na początku rundy grupa rowerowa? :D
No i co z tą grupą rowerową? ;)
j atez mam zamiar jechać pociagiem
-=AvE CrAcOvIa Qr2nÓw==-
TO O KTÓREJ JEST POCIĄG SPECJALNY DO JAWORZNA ?
I O KTÓREJ ZBIÓRKA NA DWORCU ?
Proponuje rozwiązanie "A"
Rozwiązanie "B" pociąg w szczakowiance o 12:34 , mecz 13:00 a szczkowianka gra na stadionie "Victori" a tam jest kawałek nie chce oglądać ostatnich minut meczu
Jakie propozycje ???
niewiem czy czytaliście w innym temacie ale tam jest od dworca ponć 10 km
Mam aż trzy miejsca w swoim samochodzie + jeden bilet (koleś się zapisał dwa razy) !
Jak ktos reflektuje na jazdę niech napisze maila na klaros@poczta.onet.pl
Ale tylko do jutra (piątek) do godziny 16,30 - potem może być problem z odpowiedzią. Będę od tej pory raczej z dala od kompa. W każdym razie - każdemu, kto do tej 16,30 napisze - gwarantuję odpowiedź.
Jedziemy w kolumnie jednostki KOC (Kołowe Oddziały Cracovii) spod Klubu - 10,30 (zbiórka naszego poddziału o 10,15 !
Warunek: nie bierzemy udziału w promocjach, drzemy japę na stadionie, zero promocji i ustawek, wchodzimy na bilet, ktrótko mówiąc: cywilizowani mile widziani. Aha nie stajemy także na piwko tam i z powrotem, bo szybki powrót nach Krakau budziet.
Pierwsze trzy wpisy decydują - w razie ogromnego natłoku zostanie przeprowadzony mailowy egzamin kwalifikacyjny na dowolny temat (komisja dwuosobowa).
hmm... ja slyszalem, ze w sobote wszystkie pociagi do Jaworzna odwoluja...
hehe niech odwoluja :D mecz jest podobno w niedziele :D
Szukam pilnie kontaktu z kimś kto się nazywa kuba.ks
Miejsce odwołałeś, ale nie wiem jak zamawiałeś - bo wczesniej nie mam żadnego maila od Ciebie.
Zrobiło się więc lekkie zamieszanie w kolejce - chyba że pisałeś z innej skrzynki - odpowiedz w tym miejscu, albo napisz maila na klaros@poczta.onet.pl
Jak najszybciej, bo muszę odpowiedzieć następnym w kolejce!
To ja pisałem do Ciebie widocznie pierwszy mail nie doszedł sorry za zamieszanie
pisałem z tej samej skrzynki
OK, rozumiem, jak nie jestes mateusz albo marcin, to znaczy, że nie dotarł.
klaros wysłałem ci e-mail odpisz
Jeśli jeszcze ktoś nie wie
Jedziemy pociągiem o 11:00
Zbiórka o 10:30
Leon: a kiedy i czy z tej skrzynki, która jest pod Twoim nickiem na forum?
PS Ludziska podpisujcie się swoimi nickami forumowymi, bo nijak nie moge dojść kto wysłał do mnie maila, a czyje jeszcze nie doszły. Trudno mi wasze imiona z reala i virtuala skompatybilizować.
Szukam kontaktu z niejakim "Mateuszem" - napisz szybko, czy potwierdzasz zajęcie ostatniego miejsca, bo jest jeszcze jeden chętny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)