a chyba ze tak.....myslalem ze ktos zamierza bilet kupowac:)))))
Ale jestem naiwny:))))))))))
-
-
ZAPISY NA OSTATNI MECZ SEZONU!!!!!!!
Hehehehe no w sumie tak:D
Nie wiedziałem, że wyjazd do Jaworzna sprawi Wam tyle kłopotów ;). Może moje wskazówki przydadzą się na coś. A więc tak Jaworzno jest oddalone ok.45 km od Krakowa. Najłatwiej i najtaniej jest dostać się do J-na pociągiem i własnym samochodem. Jeżeli chodzi o pociągi, to nie przejmujcie się, że na stadion miejski jest 10km z dworca ze Szczakowej, bo na pewno będą czekać na Was autobusy i psy;). Z resztą możecie dowiedzieć się szczegółów od ziomków z Gdyni, którzy nie tak dawno gościli u nas i jechali właśnie pociągiem. Oczywiście pozostają jeszcze inne opcje dojazdu jak np. autobus jaworznickiego MPK linii E30, który odjeżdża z dworca PKP w Krakowie i zatrzymuje się na przystanku na ul. Krakowskiej blisko stadionu (kursuje on jednak tylko 4 razy dziennie), podbnie jak większość PKS-ów jadących w stronę Katowic. Dla ludzi z Chrzanowa, Trzebinii i Libiąża to jescze łatwiejsza sprawa, gdyż jadą komunikacją miejską. Z miejscami parkingowymi może być kłopot jak będzie dużo samochodów (wiślackie auta stały nawet 2km od stadionu!!!) a co do sektora gości, to jest on duży znajduje się na łuku ale widoczność jest niezła. Chyba teraz nikt nie powinien mieć problemów. Tak więc do niedzieli. Pozdrawiam :)
p.s. Więcej szczegółów na teamt meczu na www.szczakowianka.iap.pl i www.szczakowianka.jaworzno.pl
Dzisiaj o 21:45 na Chat
wszyscy zaisteresowani wyjazdem
a czym jedziecie samochodami czy poćiagiem jak ktoś by miał w samochodzie wolne miejsce to był bym wdzięczny
Ale na jakim czacie? mo.że ktoś podać url?:D
NA CZACIE CRACOVI DZISIAJ 9:45
A ja przypominam, zeby kazdy wzial ze soba pieniazki na specjalne wydanie "Pasow", ktore (powinno byc;-) ) zostanie zaprezentowane na tym wyjezdzie.
Jest to specjalny numer - cegielka z przeznaczeniem na budowe naszego nowego stadionu.
Numer jest naprawde interesujacy, a do tego sliczna pamiatka na wieki.
Aha "Wydanie Specjalnie" bedzie drozsze - ale podkreslam raz jeszcze - jest to takze cegielka na stadion.
JEST W KONCU TEN POCIĄG NA MECZYK CZY NIE AJAK TAK TO GDZIE CRACOVIA 100% BOHATERÓW WRZESNIA NH
JAK W KONCU Z TĄ ZBIÓRKA Z TYM POCIĄGIEM PROPONUJE NA DWORCU GŁ> o 10:30 zbiórke i jechac tym 11:00 pociągiem WSZYSCY RAZEM MEMENTO MORI PSIE
kurcze ludzie ale wy jestescie zorganizowani ja jade pociagiem
i mnie to wali czy ze stacji w jaworznie dotre na stadion na piechote
czy autobusem
kiedy ustawka na dworcu pkp w krakowie
??????????????????????????????????????
kurde takie gadanie ze duzo osób bedzie to jakies prorokowanie
po co to przyjedzie tyle ile przyjedzie{najlepiej jak najwiecej]
ale co jesli nie bedzie tak duzo osób to co????/
jak ktos jedzie niech jedzie ale niech nie prorokuje tylko zacheca innnych
Ja wkrecilem 15 moich ziomkow .....
Pasy Kraków aejaejaoo
tak to dobry pomysl
ZBIÓRKA O 10:30 NA gł. O 11:00 WYJEZDZAMY WSZYSTKICH PASIAKÓW ZAPRASZAMY !!! ONLY PASY
przenosze tutaj dwa wpisy z innego tematu (zlikwidowanego)
"Ile jest jeszcze biletow w sprzedazy???
Autor: waldochpasy (to230.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 19-11-03 11:42
Czy wie ktos ile jest jeszcze biletow w sprzedazy i w jakim tempie sie rozchodza???
Re: Ile jest jeszcze biletow w sprzedazy???
Autor: kiełbasa (dwunastka.kra.pl)
Data: 19-11-03 11:45
i czy mozna je kupic pod stadionem"
Z tego co pisze prasa przyznano nam 1000 biletów.
to jhak tak to o 10 .30 ma dworcyu mam byc????????????????
===AvE CrAcOvIa Qr2nÓw===
spotakanie w czwartek o godzinie 9:45 na czacie wieczorem w sprawie wyjadu do jaworzna innymi srodkami niz auto wtedy wszystko powino byc jasne
10:30 ZBIÓRKA NA DWORCU gł. odjazd o 11:00
oki 10:30 Q bedzie;-)
WSZYSCY ZAPISYWAC SIE NA WYJAZD!!!! bylem po 13 w klubie na liscie 83 osoby!! MOJA PIRWSZA MOJA JEDYNA CRACOVIA!!!!!
Czy są już do odbioru bilety ???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)